Bosch GID18A20

Specificaties
Model
tafel
Energieklasse
A+
Netto inhoud
98 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch GID18A20 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 23-10-2019

Tegenvallend. Veel ijsvorming.

Geschreven voor: Bosch GID18A20

Algemene score

4,0
Helaas is dit product ons tegengevallen. Het product is ons verkocht omdat Bosch geen No Frost had op dat moment. Dachten dat dit product goed genoeg was, maar helaas. Moeten vaak ontdooien omdat de lades niet opengaan vanwege het ijs. (brood schuurt tegen ijslaag aan). Wil alleen nog maar nofrost.
Vakken zijn vrij smal. Je kunt er weinig in kwijt. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Robin 07-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch GID18A20

Algemene score

8,0
Prima diepvries voor de prijs. Kan veel in en handig dat je 4 lades hebt ipv 3 wat bij veel andere diepvriezen het geval is.

Pluspunten

  • Ruim
  • 4 lades

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieuwe keuken 09-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch GID18A20

Algemene score

10,0
Eenvoudige, stille en koude vriezer. Netjes weggewerkt in de keuken. Geen lomp bakbeest maar toch genoeg ruimte. Lades zijn niet te groot zodat de inhoud overzichtelijk blijft.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed passend in de keuken
  • overzichtelijke lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

es26 26-06-2016

super vriezer

Geschreven voor: Bosch GID18A20

Algemene score

10,0
Lekker ruim kan veel in alleen opletten dat je niet tegen de bovenste lade vult dan gaat het snel aanvriezen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Snapcase 23-04-2016

Prima vriezer!

Geschreven voor: Bosch GID18A20

Algemene score

8,0
Enige minpunt is nergens duidelijkheid van de cijfers van de temperatuur.
Alleen hoe lager de cijfers hoe kouder... maar 1 = ?? graden...
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

strand1951 12-04-2016

Vaak ontdooien

Geschreven voor: Bosch GID18A20

Algemene score

4,0
In vergelijking met mijn vorige, losse, Bosch diepvries, heb ik het idee dat ik er minder in kwijt kan, terwijl de inhoud hetzelfde zou zijn. De lades zijn minder breed, misschien komt het daardoor.
Verder koelt hij op de minimale stand al zo sterk, dat er heel gauw ijsvorming aan het apparaat is, waardoor ik hem vaak moet ontdooien. Waarom heeft hij dan zoveel standen? Ik open het apparaat al zo weinig en efficient mogelijk, en laat de deur nooit langer dan minimaal noodzakelijk open staan.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

kees van den Eijnden 14-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
gebruiksvriendelijk en overzichtelijk zuinigingebruik
groot genoeg voor twee personen zodat je voedsel goed kunt bewaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nobody60 25-09-2015

Goede indeling.

Geschreven voor: Bosch GID18A20

Algemene score

10,0
De ruimte in de vriezer is per lade uitstekend. Je kunt per lade een productsoort kwijt.
Een la voor vlees, een la voor vis, een la voor brood en een la voor groente.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

jjrijn 07-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Mooi product, verbruikt weinig energie en is voorzien van diepe lade's. Uitstekend geschikt om alles in te bewaren en te koelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanessav 16-03-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Veel ruimte, handige indeling. Vriest snel en isoleert goed. Maakt geen geluid en vriest niet dicht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer