Siemens GI18DA20

Specificaties
Model
tafel
Energieklasse
A+
Netto inhoud
98 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens GI18DA20 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dhr. van stoffelen 03-03-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,3
Prima vrieskast, We zijn blij dat we een aparte hebben en niet een koel vries combinatie. Deze vrieskast maakt ook veel minder geluid dan onze vorige van een ander merk.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nico 01-09-2020

SIEMENS iQ300 - Inbouw vriezer

Geschreven voor: Siemens GI18DA20

Algemene score

10,0
Verrassend veel ruimte en handige functieknoppen achter het front. Je hoeft er geen stekker uit te trekken om hem te laten ontdooien maar gewoon via de schakelaar op het front achter de deur. Alarm kun je ook uitzetten wanneer dat eens nodig is. Mooi in te bouwen.vrieskast. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rob en Kalijn 29-07-2020

Meer ruimte dan verwacht

Geschreven voor: Siemens GI18DA20

Algemene score

10,0
4 fijne lades die heel veel ruimte bevatten.
Geen ijsvorming aan de binnenkant nu na een half jaar in gebruik te zijn. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Loes 11-06-2020
  • Product gekocht

Goede vriezer maar voor ons te luid

Geschreven voor: Siemens GI18DA20

Algemene score

5,0
Een mooie vriezer met vier praktische laden. Werkt goed, maar wij hebben ‘m geretourneerd omdat (anders dan in vorige reviews werd genoemd) de vriezer naar onze smaak een te luid bromgeluid maakte. We hebben de vriezer ingebouwd in een open keuken, zo stil mogelijke apparatuur is daarom wel belangrijk. De vriezer maakte dubbel zoveel geluid als ons AEG oudje. Het schijnt trouwens dat het geluidsniveau per vriezer (van hetzelfde type) kan verschillen. Misschien hadden we pech met dit exemplaar.

Pluspunten

  • Betaalbaar
  • Mooie kwaliteit

Minpunten

  • A+ ipv A++
  • Te luid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

dicktol1981 16-04-2020

Prima ruime vriezer

Geschreven voor: Siemens GI18DA20

Algemene score

10,0
Ruime vriezer met 4 ruime lades. Werkt goed en is makkelijk bedienbaar. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jacqueline 08-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

kleine vriezer - vries erg snel aan

Geschreven voor: Siemens GI18DA20

Algemene score

4,0
Had deze in onze nieuwe keuken besteld, heb getwijfeld over een andere die zelf-ontdooiend is. Veel spijt, had graag iets minder ruimte gehad, maar dan niet om de maand moeten ontdooien. Is vaker nodig dan gedacht.

Pluspunten

  • vriest prima

Minpunten

  • het is vaak nodig de dv te ontdooien

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

De Jong 12-01-2020

Vriezer

Geschreven voor: Siemens GI18DA20

Algemene score

10,0
Fijne vriezer, met snel vries functie. Laden voelen smaller aan dan onze vorige Siemens vriezer, maar met wat puzzelen passen ook hier drie broden naast elkaar. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

D.S 02-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch overzicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI18DA20

Algemene score

9,0
Erg overzichtelijke diepvries. Goede maat van lade's. Erg fijn dat het er 4 zijn in een zo compact mogelijke diepvries. perfect voor in de keuken binnenshuis.

Pluspunten

  • 4 lades
  • fijn formaat
  • overzichtelijk
  • hulp steuntje w.b. de pictogrammen op de lades.
  • geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem62 06-12-2017

Uitstekende vrieskast

Geschreven voor: Siemens GI18DA20

Algemene score

10,0
Heerlijk ruim met 4 laden en extra blad voor ijsklontjes. Doet wat hij moet doen. Vriezen en maakt geen geluid.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Herman en Marian Breuer 05-09-2017

Valt ons achteraf tegen qua ruimte

Geschreven voor: Siemens GI18DA20

Algemene score

8,0
Hebben deze losse vriezer gekocht als onderdeel van de nieuwe keuken in Mei 2016. Hebben hem in gebruik sinds Juni 2017. Achteraf gezien is de ruimte beperkter dan we dachten. Hadden een maat groter moeten nemen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

LuukP 15-06-2017

Diepvrieskast

Geschreven voor: Siemens GI18DA20

Algemene score

10,0
Mooi, makkelijk in onderhoud. Snap alleen inveogdeel niet zo vwb eisblokjes, gaat erg ten koste van ruimte lade
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Klaas 29-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Standaardvriezer

Geschreven voor: Siemens GI18DA20

Algemene score

7,0
Moeilijk om een vriezer te beoordelen op meer dan "vriest hij", maar toch, ja hij vriest. Er komt in onze keuken wel veel ijs op de elementen, maar of dat het apparaat is of dat er ergens bij installatie een vochtafvoer niet goed is aangesloten durf ik niet te zeggen, ik vermoed dat ik gewoonweg een model had moeten kiezen met meer aandacht voor 'ijsvrije koelelementen. Het is wel een overzichtelijk apparaat met een aardige hoeveelheid ruimte: meer zou handig zijn maar wel het risico op te veel voorraad aanleggen betekenen. Eigenlijk een goed formaat dus voor een driepersoons huishouden.

Pluspunten

  • Praktisch in gebruik

Minpunten

  • Instelling zonder temperatuursindicatie
  • Veel ijsvorming

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Mertens 27-02-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Prettig in gebruik

Geschreven voor: Siemens GI18DA20

Algemene score

8,0
We hebben bewust allemaal apparatuur van Siemens genomen omdat Siemens goed aangeschreven staat. Dit model sprak ons aan omdat er veel ruimte in zit en makkelijk schoon te maken is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid18 26-07-2016

mooie vrieskast

Geschreven voor: Siemens GI18DA20

Algemene score

8,0
Een handige vrieskast met genoeg ruimte voor de allerdaagse dingen zoals brood, vlees, vleeswaren enz.Als je ook echt ijs, friet, pizza wilt bewaren is hij wat klein.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Voskuil 04-12-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,3
De met nul grades laden is goede keus van Siemens want de producten blijven vers,Siemens producten zijn zeer goed.
Ik kan ze zeer aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roel 30-09-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
goed verdeling van ruime vakken. voor ons gezin met 4e idiaal. alles past dus groter hoeft niet. tot nu toe geheel tevreden en geen enkele storing of ander ongemak met de vriezer gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lexie 10-09-2015

Uitstekende vriezer

Geschreven voor: Siemens GI18DA20

Algemene score

10,0
Prima vriezer. Ruime lades en ook nog eens stevig, niet van dat dunnen plastic, voelt gewoon degelijk aan. Kan ook nog eens zonder lades gebruikt worden zodat er meer ruimte is voor producten. Is stil en je hoort hem nauwelijks.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Planet1970 15-04-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,3
De lades zijn soepel in en uit te schuiven. Voldoende inhoud per lade en voldoende lades om een indeling van de ingevroren producten te maken. Geen tot weinig ijsvorming.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnandvane 10-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Nu sinds 2 weken in gebruik. Hij is ondanks gelijke afmetingen ruimer qua binnenruimte dan de oude.
Is niet hoorbaar. Prima apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bjorn56 04-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
super handig erg stil en koelt fantastisch. wel wat weinig ruimte voor frisdrankflessen. ook het instellen van de gewenste temperatuur gaat reuze gemakkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer