Inventum IVW4508A

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
10 couverts maximale belading
Geluidsniveau
47 dB
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IVW4508A op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin 12-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prijs kwaliteit verhouding zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW4508A

Algemene score

10,0
Gekozen door goede uitleg Coolblue na zoeken op internet, advies, prijs en kwaliteit doorslaggevend.

Pluspunten

  • Snel
  • Schoon
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet 19-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW4508A

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit-verhouding. Maakt tijdens het pompen iets meer geluid dan onze vorige, maar verder vrij stil. Droogresultaat voor kunststof spullen is niet optimaal, maar dat mag je voor deze prijs ook niet verwachten. Wasresultaat is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Louis 12-11-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Droogt slecht en (te) vaak foutmeldingen

Geschreven voor: Inventum IVW4508A

Algemene score

3,0
Inmiddels deze Inventum vaatwasser bijna een jaar in gebruik en tevreden zijn we niet. Het wassen op ecoprogramma gaat slecht, dus je wordt gedwongen een minder duurzaam hoofdprogramma te kiezen. Drogen doet deze vaatwasser matig, bijna altijd zijn er nog druppels water op de vaat. De indeling kan beter, maar is voldoende. Onze vorige vaatwasser (Bosch) kon meer vaat bevatten bij dezelfde afmetingen. Voornaamste kritiekpunt is dat deze machine vaak in storing gaat. In minder dan een jaar tijd al vier keer een storing gehad, waarbij twee keer de servicemonteur langs moet komen. Wel binnen de garantie, maar het is niet zoals het hoort.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Hoofdprogramma is redelijk snel

Minpunten

  • Droogt matig
  • Wasresultaat slecht op eco-programma
  • Vaak storingen
  • Eco-programma kost heel veel tijd

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Eric 16-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Geschreven voor: Inventum IVW4508A

Algemene score

8,0
Vervanging van miskoop mini vaatwasser, daar paste mijn diner borden niet in en de INVENTUM, nu voldoende ruimte.

Pluspunten

  • zie review

Minpunten

  • Je kunt resterende bedrijfstijd niet aflezen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Peter 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topproduct

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW4508A

Algemene score

10,0
Makkelijk in te bouwen, gebruiksvriendelijk, voldoet aan alle verwachtingen, prima prijs.prestatie verhouding

Pluspunten

  • gemakkelijke inbouw
  • eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andrea 21-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke bediening met toetsen aan binnenkant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW4508A

Algemene score

9,0
Duidelijks bedieningspaneel, Nederlandse gebruiksaanwijzing. Prima prijs/kwaliteitverhouding met goede garantievoorwaarden. Vaat wordt schoon en droog, geluid had iets minder gemogen maar is niet echt storend.

Minpunten

  • geluid
  • restlooptijd programma niet te zien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ermin 06-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Muisstil en briljant schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW4508A

Algemene score

8,0
Het is een stil, energiezuinig apparaat wat doet wat het belooft. De resultaten zijn goed. Er is gebruiksgemak. Er is genoeg variatie aan programma's.

Pluspunten

  • Programma's
  • energiezuinig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Inventum IVW4508A 22-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouw Inventum via Coolblue en PostNL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW4508A

Algemene score

10,0
Snelheid van advies, aanschaf en inbouw via steekwoorden zoals prijs, nisbreedte, functionaliteit, eenvoudige bediening, TOP product en TOP service van alle betrokken partijen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer