ETNA VW247ZIL

  • Best Reviewed 2 keer okt 2020
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW247ZIL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Selma 28-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit voor lage prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW247ZIL

Algemene score

8,0
Vaatwasser is niet duur maar geel degelijk. Wast ook mooi schoon. Drogen is wel
Minder maar dit heb je bij een a++ apparaat. Maakt alleen wel ontzettend veel lawaai. Dat is her enige minpuntje.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-03-2021

Beste Selma,

Bedankt voor het nemen van de moeite om deze review te plaatsen.
Deze duurzame en gebruiksvriendelijke vaatwasser, droogt de vaat heel slim met restwarmte. Het gebruik van spoelglansmiddel draagt ook bij aan een goed droogresultaat. Voor wat betreft het geluid. Inruimen en de vaat goed en stevig plaatsen kan een oorzaak zijn. Of wanneer er kleine voorwerpen uit de korf zijn gevallen.
Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.

Veel afwas plezier gewenst.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Erwan 22-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

This product has the best quality price ratio.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW247ZIL

Algemene score

9,0
This product has a short program and it is very well placed wrt energy efficiency. It is silent and the upper drawer has significant high for glasses or pans.

Pluspunten

  • Price
  • Short program

Minpunten

  • The display of the last program is not visible.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-10-2020

Dear Erwan,

Thank you for your review. Your opinion is extremely important to keep improving us.
Hope you will enjoy a lot of convenience from this dishwasher.

Greeting, Ursula
Wecareteam ETNA

Reageer

Rin Redjo 08-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en goed werkende vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW247ZIL

Algemene score

7,0
Ben over t algemeen best te tevreden over deze vaatwasser ,alleen hadden ze een stillere waterpomp moeten plaatsen.
Wast goed schoon en droog ook goed . Ik geef t nu een 7 maar als de waterpomp stiller was had ik een 9 gegeven.
Maar misschien komt t door de prijs verhouding.

Pluspunten

  • wast heel goed en goed droog ook

Minpunten

  • waterpomp had stiller moeten zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-10-2020

Beste Rin Redjo,

Bedankt voor je review. Jouw mening is enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Fijn om te horen dat de was en droogresultaten naar wens zijn. Ik wens je veel gemak van deze vaatwasser.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Officiele reactie van Atag 09-10-2020

Beste Rin Redjo,

Bedankt voor je review. Jouw mening is enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Fijn om te horen dat de was en droogresultaten naar wens zijn. Ik wens je veel gemak van deze vaatwasser.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Bettina Robben 01-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser makkelijke bediening makkelijk te instaleren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW247ZIL

Algemene score

10,0
Zeer fijne vaatwasser makkelijk in de bediening en ook makkelijk te instaleren ruime laden waar alles makkelijk en veilig in kan .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-10-2020

Beste Bettina,

Bedankt dat je de moeite neemt voor het plaatsen van deze mooie review en review score. Fijn om te lezen dat de vaatwasser zo goed bevalt.
Wij wensen je veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

MH 20-09-2020
  • Product gekocht

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW247ZIL

Algemene score

8,0
We hebben hem nu een aantal maanden en bevalt goed. Genoeg keuze aan programma's. Geluid zou zachter kunnen, maar voor dit geld kun je geen muisstille machine verwachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 21-09-2020

Beste MH,

Bedankt voor uw review, wat is het fijn te lezen dat de vaatwasser nog steeds goed bevalt.
Wij wensen u veel vaatwas plezier toe.

Met vriendelijke groet,
Alice Webcare team ETNA.

Reageer

MH 02-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vaatwasser voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW247ZIL

Algemene score

8,0
Onze oude inbouwvaatwasser heeft het naar 10 jaar trouwe dienst begeven. Ik wilde nu gewoon een vaatwasser die doet wat hij moet doen en niet te duur is. En dat is de Etna geworden. Er zitten genoeg programma's op, een extra droogoptie en er is voldoende ruimte. Al met al een prima aankoop. Hij is niet heel stil, maar dat kun je ook niet verwachten voor dit geld.

Pluspunten

  • veel keuze programma's
  • extra droog optie

Minpunten

  • niet heel stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-06-2020

Beste MH, bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze mooie beoordeling te geven .Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

Bram Veening 29-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW247ZIL

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Uitgestelde start, zes programma's. Geluid valt mee. Wast en droogt goed. Bovenkorf is ff wennen mbt indelen.

Pluspunten

  • Uitegstelde start mogelijk
  • Voldoende programma's
  • Lage prijs
  • Makkelijk in te bouwen
  • Volledig intregeerbaar

Minpunten

  • Bovenkorf wennen mbt het plaatsen glazen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 02-01-2020

Beste Bram, bedankt voor je review en fijn om te horen dat de vaatwasser bevalt. Heb je al gezien dat de bovenkorf versteld kan worden ? (blz 16 van de handleiding). Misschien bevalt de indeling beter als de korf in de onderste stand is geplaatst ? . Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

Remco 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te installeren en leuke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW247ZIL

Algemene score

9,0
Gekozen voor dit product door de gunstige prijs.

Makkelijke bediening en handige installatie.

Echt een aanrader

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Leuke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-12-2019

Beste Remco,

Bedankt voor je review, kijk .....zo "simpel" kan het zijn :-) Kort en bondig. Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier ervan.
Alvast een fijne jaarwisseling.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

M.J. van Ark 20-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke uitstraling en stiller dan de vorige vaatwasser.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW247ZIL

Algemene score

8,0
Al bij het proefdraaien blij verrast door de constatering dat deze vaatwasser aanmerkelijk stiller is dan mijn vorige.
Eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • Eco programma.
  • Weinig lawaai tijdens gebruik.
  • Programma voor half volle vaatwasser.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-12-2019

Beste heer/mevrouw van Ark,

Dank voor het plaatsen van deze review. Fijn te lezen dat onze vaatwasser zo naar wens is.
Wensen u hele fijne ( en stille ;-) ) feestdagen toe en een goed 2020.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer