ETNA VW247ZIL

Best Reviewed dec 2019 ETNA VW247ZIL
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
12 couverts maximale belading
Geluidsniveau
47 dB
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW247ZIL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MH 02-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vaatwasser voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW247ZIL

Algemene score

8,0
Onze oude inbouwvaatwasser heeft het naar 10 jaar trouwe dienst begeven. Ik wilde nu gewoon een vaatwasser die doet wat hij moet doen en niet te duur is. En dat is de Etna geworden. Er zitten genoeg programma's op, een extra droogoptie en er is voldoende ruimte. Al met al een prima aankoop. Hij is niet heel stil, maar dat kun je ook niet verwachten voor dit geld.

Pluspunten

  • veel keuze programma's
  • extra droog optie

Minpunten

  • niet heel stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-06-2020

Beste MH, bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze mooie beoordeling te geven .Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

Bram Veening 29-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW247ZIL

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Uitgestelde start, zes programma's. Geluid valt mee. Wast en droogt goed. Bovenkorf is ff wennen mbt indelen.

Pluspunten

  • Uitegstelde start mogelijk
  • Voldoende programma's
  • Lage prijs
  • Makkelijk in te bouwen
  • Volledig intregeerbaar

Minpunten

  • Bovenkorf wennen mbt het plaatsen glazen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 02-01-2020

Beste Bram, bedankt voor je review en fijn om te horen dat de vaatwasser bevalt. Heb je al gezien dat de bovenkorf versteld kan worden ? (blz 16 van de handleiding). Misschien bevalt de indeling beter als de korf in de onderste stand is geplaatst ? . Met vriendelijke groet Claudia Webcare team ETNA.

Reageer

Remco 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te installeren en leuke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW247ZIL

Algemene score

9,0
Gekozen voor dit product door de gunstige prijs.

Makkelijke bediening en handige installatie.

Echt een aanrader

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Leuke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-12-2019

Beste Remco,

Bedankt voor je review, kijk .....zo "simpel" kan het zijn :-) Kort en bondig. Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier ervan.
Alvast een fijne jaarwisseling.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

M.J. van Ark 20-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke uitstraling en stiller dan de vorige vaatwasser.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW247ZIL

Algemene score

8,0
Al bij het proefdraaien blij verrast door de constatering dat deze vaatwasser aanmerkelijk stiller is dan mijn vorige.
Eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • Eco programma.
  • Weinig lawaai tijdens gebruik.
  • Programma voor half volle vaatwasser.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-12-2019

Beste heer/mevrouw van Ark,

Dank voor het plaatsen van deze review. Fijn te lezen dat onze vaatwasser zo naar wens is.
Wensen u hele fijne ( en stille ;-) ) feestdagen toe en een goed 2020.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer