Siemens iQ300 SN636X08IE

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
44 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 SN636X08IE op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk 18-08-2017
  • Product paar weken in bezit

vaatwasser Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

10,0
Dit wordt onze 2e vaatwasser en hij bevalt ons prima. Droogt echt alles goed ook de tupperware bakjes. Alles komt er schoon uit. Stille machine
dan is het blauwe lichtje heel handig zodat je weet dat de machine draait.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ga.stengs 09-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Inbouwvaatvasser. Goede duidelijke bedieningsdisplay

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
Goede duidelijke bedieningsdisplay
Weinig geluid
Handig lichtje op de grond
Seintje dat de machine gereed is
Handig verschuifbare bestekbak
Goede handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Vaatwasser SN636X08IE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
Mijn tweede Siemens vaatwasser, de eerste heeft 15 jaar gedraaid zonder manco's.
Dit is een goed produkt met een goede handleiding voor de inbouw.
Gebruiksvriendelijk met een duidelijke handleiding, die eigenlijk niet nodig is omdat via het toetsenbord alles al is vermeld.
Was resultaat is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Miranda 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Een vaatwasser die doet wat hij moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser met voldoende keuze aan programma's. Belading is nog even wennen, omdat onze vorige vaatwasser een andere indeling had, maar alles past erin. Zoutreservoir en spoelglans zijn makkelijk bij te vullen. Goede handleiding met uitleg over instellen waterhardheid etc.

Pluspunten

  • Voldoende programma's
  • Vloerindicator

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Claudia 24-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Zooo heerlijk stil :-))))

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Wij zijn heel blij met deze nieuwe vaatwasser, nadat de oude van 21 jaar zijn trouwe dienstjaren begon na te laten, werd het tijd voor een geruisloze en stille vaatwasser. En dat is deze! Zo fijn, we hebben een open keuken en eerder moest het geluid van de tv een flink stuk harder omdat die oude vaatwasser zo veel herrie maakte.
Daarnaast is de vaatwasser voorzien van handige gebruiksgemakken en kun je de indeling flexibel gebruiken. Bijv. de bordenhouders kun je grotendeels afklappen zodat er vrije inruim-ruimte ontstaat, zo ook kun je schuiven met de bestekhouder (we hebben gekozen voor zo’n ouderwets mandje omdat we het ons niet zien doen, zo’n bestekla…messen netjes op een rij leggen….). Gezien we kampioenen zijn in het volstouwen van een vaatwasser, is dat bijzonder handig bij deze.
En dan ook nog dat piepje als ie klaar is, gaat van zelf uit, dus je hoeft niet op te staan ;-) samen met het lampje dat je er op attendeert dat ie zijn werking doet, is ook erg praktisch. Kortom super blij!!!

Pluspunten

  • flexibele indeling
  • bestekmand
  • droogt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Poolmans 03-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

betrouwbare apparatuur

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Fijn apparaat dat makkelijk te bedienen is. Prijs inclusief levering en aansluiting.
Heb gekozen voor Siemens omdat onze overige apparatuur ook van hetzelfde merk is en hier nooit problemen mee gehad.
Er worden degelijke materialen gebruikt. Kwaliteit en betrouwbaarheid is voor ons van belang.
Kortom: Aan te bevelen!

Pluspunten

  • betrouwbaarheid
  • kwaliteit
  • Prijs-kwaliteitverhouding is prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elly 02-08-2017
  • Product paar weken in bezit

fijne siemens vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
voor de keuken kiezen wij altijd siemens apparatuur, vanwege de bewezen levensduur, goede kwaliteit en prima prijs.

Pluspunten

  • meerdere programma's
  • timer voor uitgesteld begin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 17-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Na jarenlange trouwe dienst heeft mijn vorige Siemens vaatwasser het begeven. Weer een Siemens gekozen en na enkele weken gebruik kan ik zeggen dat dit weer een goed aankoop is.
De vaatwasser heeft een ruime keuze aan programma's en levert na elk programma een prima resultaat.

Pluspunten

  • Aantal keuzeprogramma's
  • Eco mogelijkheid
  • Timer voor uitgestelde start
  • Inklapbare onderdelen en verschuifbare bestekmand

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yep Glyk 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Wat een heerlijk stille en snelle vaatwasser is deze Siemens!! Groot verschil met onze vorige vaatwasser van het merk ASCO.

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Kalle 04-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Vaatwasser: klasse! Zuinig en stil en nooit meer afwassen!

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

10,0
Kwam als beste uit de vergelijkingssite Kieskeurig en is handig in de bediening, gebruiksvriendelijk en zuinig!

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maastricht 13-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

praktisch,stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Fijne afwasmachine. Je hoort hem niet. Maakt goed schoon en droogt goed. Praktische indeling. Top keuze...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BEFJE 29-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

AFWASKWAST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Prima mooi en stil apparaat. Goede indeling veel ruimte , extra bestek ruimte. Aanrader. Veel keuze in programma's en korte wasbeurten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Siemens afwasmachine 19-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
Stille vaatwasmachine. Bovenste lade verstelbaar. Makkelijk te bedienen display. Is wel redelijk prijzig. Maar dat heeft te maken met dat de machine een stalen behuizing heeft.

Pluspunten

  • Blauw licht als de machine draait
  • Stil
  • Makkelijk te bedienen display
  • Verstelbaar bovenlade

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

wilv 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
Oude vaatwasser Neff (19 jaar oud) was echt aan vervanging toe.
Siemens, Bosch en Neff is van dezelfde fabriek; dus lijkt me degelijk (al onze huishoudelijke apparaten zijn Siemens of Bosch).
Gekozen voor een A++; aangezien A+++ "meer" milieuvriendelijk (zuiniger en minder water) niet opweegt tegen de meerkosten van het apparaat bij een gebruik van 10 jaar.
Vaatwasser werkt erg goed; meer dan genoeg mogelijkheden (opties).
Hier hopen we weer minimal 10 jaar plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Zuinig in energie
  • Zuinig in water
  • Genoeg mogelijkheden (snel of juist heel zuinig)
  • Degelijke uitstraling

Minpunten

  • Zuinig programma duurt erg lang (3,5 uur) logisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 12-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer overzichtelijk bedieningspaneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
Het is een hele fijne vaatwasser, tegen een redelijke prijs. Bediening heel simpel. De rekken zijn heel makkelijk in te stellen.

Pluspunten

  • Bediening
  • Droogresultaat
  • Schoon
  • Indicatie lampje op de vloer

Minpunten

  • Geen kunnen ontdekken, tot nu toe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 01-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

8,0
Al jaren gebruiken we Siemens apparaten in de keuken. Met veel voldoening. Weinig onderhoud, goede resultaten waar ze voor ontwikkeld zijn. Na 15 jaar toe aan een nieuwe vaatwasser en ook deze nieuwe bevalt weer prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos (Oss) 30-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer stil makkelijk bedienbaar apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Mijn vorige afwasmachine maakte veel lawaai. Daar rekening mee gehouden met de aanschaf en verder gekeken naar de reviews en de ervaring van de winkel over dit nieuwe product.

Pluspunten

  • stil
  • wast schoon
  • makkelijk te bedienen via automatisch programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Esmi Koenen 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil in gebruik, alles is scchoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik, geen handleiding nodig gehad. Spoelglans en zout erin, een blokje en wassen maar! Bijna geluidloos! Een lampje op de grond om te zien of programma al klaar is. En vooral: vaat komt er superschoon uit. Voorspoelen niet eens nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 14-11-2019

Voldoet aan alle verwachtingen

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

10,0
Op allerlei verschillende manieren in te richten, dus voor alle formaten af te wassen spullen geschikt. Meerdere programma;s makkelijk instelbaar. Onderhouds- en gebruikersvriendelijk. Aanrader. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Herman 08-09-2019

Top product

Geschreven voor: Siemens iQ300 SN636X08IE

Algemene score

10,0
Maak de vaat goed schoon en droog
En hij is mooi stil [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews