Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens SN636X01IN

Siemens SN636X01IN Best Reviewed sep 2019

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw vaatwassers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens SN636X01IN op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Dankzij de VarioSpeed Plus-functie van de Siemens SN636X01IN is je vuile vaat drie keer zo snel schoon. Met andere woorden: deze vaatwasser maakt in korte tijd maar liefst 13 couverts schoon en droog. Daarnaast is de vaatwasser uitgerust met een paar bijzondere vaatwasprogramma’s. Om te voorkomen dat je glazen dof worden, kies je voor het Glas 40°C-programma. Of misschien wil je een paar aangekoekte pannen en ovenschalen schoonmaken? Dan gebruik je natuurlijk het Intensief 70°C-programma. Om je te laten zien dat je Siemens-vaatwasser druk voor je bezig is, projecteert hij heel handig een blauw licht op de grond.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Boerp 19-10-2018

Vaatwasser

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

8,0
Geluid van de machine is gelukkig zacht, ofwel veel beter dan de vorige versie.
Het is even wennen met het inruimen, want de mand boven is voor hoge glazen en brede bekers erg onprackties. Heb wel het mandje van de grote messen ofwel grote lepels er uit gehaald. Was niet handig in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

mpol 17-07-2019

Mooi design

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

8,0
Het is een mooi design en maakt weinig geluid. Wat ik wel jammer vindt is dat je niet kan zien hoelang de vaatwasser nog moet draaien voor hij klaar is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ikkedus 09-07-2018

Lekker ruim

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

8,0
Ruime vaatwasser, jammer dat de bestekbak alleen achterin te plaatsen is. Resttijdindicatie is helaas niet te zien op de vloer. Erg jammer.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Agnes1964 03-01-2018

Prima vaatwasser

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

8,0
Nu 2 weken in gebruik. Heerlijk stil. Alles past, borden tegen elkaar worden goed schoon. Messenbakje bovenin heb ik verwijderend. Vind ik niet handig. Gemakkelijk in te stellen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anita88 18-06-2017

Prima vaatwasmachine

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

8,0
Heb speciaal dit apparaat gekocht omdat er veel programma's op zitten. Tot nu toe erg tevreden alles werkt prima na behoren.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

PdeHaas 09-09-2020

Vaatwasser

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

6,0
Vaatwasser is stil wast op zich schoon maar krijgt metname thee vlekken niet uit de kopjes [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wvd64 23-08-2020

Kwaliteit

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

8,0
De vaatwasser is een aanrader.
Met name de stilte spreekt erg aan. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

S van Dijk 07-08-2020

Fijne vaatwasser

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

8,0
De vaatwasser doet wat hij moet doen. Een hele fijne en stille vaatwasser met veel verschillende programma's. Dus altijd een schone vaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Yolande 03-08-2020

Fijne vaatwasser

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser nu vijf maanden in bezit en hij bevalt ons prima:
Allereerst is hij erg stil waardoor je hem overdag als je thuis bent gewoon aan kan hebben en hij maakt op alle standen erg goed schoon. Veel ruimte door de handige rekken er past dus veel vuile vaat in, Er zit ook een energiezuinige Eco-stand op, deze duurt een paar uur langer, maar bespaart een hoop energie en de vaat komt ook hier goed schoon uit.
Al met al een hele fijne vaatwasser en een goede prijs-kwaliteitverhouding! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

HH Keuker 05-07-2020

Afwasmachine Siemens IQ300

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

10,0
Zeer simpel te bedienen met toch veel mogelijkheden. Vaat sterk vervuild er in en glanzend er weer uit. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Aline Iosifidis 10-06-2020

een prima vaatwasse

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

10,0
wij haden al een Siemens vaatwaser die hellas een dure reparatie had nodig na 4 jaren zonder problemen. deze vaatwasser is bijzonder stil wij zijn heel tevreden met zijn werking. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mart 07-06-2020

Miskoop

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

2,0
Waardeloos ding. Had er zomaar een merkloos ding kunnen zijn. Maakt herrie. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marc 25-05-2020

Vaatwasser

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

10,0
Prima product voor een prima prijs. Zoals je mag verwachten van Siemens. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Duurzaamheid 22-05-2020

Duurzaamheid

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

10,0
Wederom gekozen voor Siemens, vorige machine heeft zich kranig gedragen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ronaldo 19-05-2020

Goede afwasmachine

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

8,0
(Te)veel programma mogelijkheden. Meestal geheel schone vaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rob den Oudsten 16-05-2020

Prima machine!

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

8,0
Prima machine met vele handige programma's en blauw lichtje op de vloer als hij in gebruik is. Apparaat is fluisterstil. Het bedieningspaneel kan wat robuuster. Blij mee [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MABO 12-05-2020

uitstekende vaatwasser

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

10,0
vaat wordt goed schoon, erg stil, er kan veel in, goede indeling [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bennos 10-05-2020

de vaatwasser wast volledig

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

8,0
Deze siemens geïntegreerde vaatwasser wast stil en schoon. Doet zn werk echt prima maar vergeet wel eens helemaal te drogen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 30-04-2020

Super vaatwasser

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

10,0
Is heerlijk rustig en doet super goed zijn werk. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

SN636XO1IN 30-04-2020

IQ 300 Vaatwasser

Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Algemene score

10,0
Goede indeling met diverse programma's . Bijna geruisloos [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews