Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 SMV46CX05N op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leonidas 01-01-2018

Verandering

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

6,0
7
Diverse programma's geprobeerd maar in tegenstelling tot onze vorige machine vinden wij het bij het openen van de vaatwasser een natte bedoeling. Alle wanden van de machine zijn kletsnat. Vaat is wel droog mits je de kunststof delen niet aanraakt
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Erik 18-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

solide,duidelijke bediening,programma keuze,prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

9,0
prijs/kwaliteit zeer goed. veel positieve reviews en test van de consumentenbond uitstekend. zuinig niet alleen A++ maar ook in waterverbruik.

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • verbruik
  • bediening
  • A merk

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tolsmaf 08-12-2017

Vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

8,0
Wij hebben deze vaatwasser pas 2 weken maar bevalt nu al goed. Handige indeling en wast goed schoon. Wat opvalt is dat naast de vele mogelijkheden en programma’s de vaat droog is als het klaar is met een programma.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sassie 23-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne vaatwasser!!

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

8,0
Op zoek naar een nieuwe vaatwasser nadat die van ons echt toe was aan vervanging. Wij zochten naar een goede vaatwasser maar ook wel naar een vaatwasser met een schappelijke prijs. Prijs kwaliteit moest aantrekkelijk zijn. Het duurde niet lang voordat we bij de Bosch uitkwamen. Nette vaatwasser, alles wat wij wilden en een nette prijs. Daarnaast gebruiksvriendelijk en een goede indeling. Inmiddels hebben wij hem een kleine maand in gebruik en zijn erg tevreden, hij draait ook vrijwel geruisloos en hij gaat automatisch uit als hij klaar is met draaien. Wij zijn erg tevreden!!

Pluspunten

  • Voldoende mogelijkheiden
  • Geruisloos
  • Gaat automatisch uit na einde programma
  • Vaat is goed schoon en droog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ruime indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

8,0
Ik had gedacht dat een A++ vaatwasser niet veel ruimte zou bieden, maar dat klopt niet. Ik kan er veel in kwijt. Je hoort hem nauwelijks. Het lichtje op de vloer is best wel handig, ook al vond ik het aanvankelijk maar overbodig. Het tabletvakje is ook slim bedacht. De geruite dekseltjes van de bestekmand kun je wegklappen, heel handig! Er zit een kort tekstje met uitleg boven de bedieningsknoppen. Zonder de gebruiksaanwijzing te lezen kon ik de machine aanzetten.

Pluspunten

  • Gemakkelijk aan te aanzetten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mariska 06-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser voor prima prijs!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

9,0
Een vaatwasser met veel opties!! Energiezuinig, variospeed waardoor je met een verjaardag even gauw een wasje tussendoor kan draaien, hij is stil in gebruik.
Verder veel opbergruimte in de couverts!!! Wij hebben een gezin met 4 kids en met 1 x draaien op een dag red ik het prima!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • stil
  • mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 21-07-2019

Innovatie doorgevoerd.

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

10,0
Mijn 12 jaar oude vaatwasser (eveneens bosch)was aan vervanging toe. Wat een veranderingen merk je dan. Een aparte starttoets waardoor de machine na de vastwas vanzelf uitschakelt. De eco toets. Een schone wasbeurt met minder water en stroom. De extra droog toets en instellingsindicaties. Een duidelijke verbetering ten opzichte van het vorige exemplaar. Innovatie ten top. Ik hoop nog lang plezier te hebben van deze nieuwe bosch.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

c visser 22-02-2019

stil

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

8,0
goede machine allen het bestekkorfje zit op een heel verkeerde plek.daardoor niet een optimale belading in de onderste korf.bij onze vorige Boschvaatwasser de
smv63noo eu/25 kon je bestekkorfje op meerdere plaatsen zetten.dan was de belading voordeliger dan nu
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Linda 26-10-2018

Goede vaatwasser, maakt alles goed schoon

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

8,0
Goede vaatwasser, maakt alles goed schoon zelfs op kort programma en dat zonder eerst af te spoelen onder de kraan!

Wel jammer dat de plastic bakjes nog erg nat eruit komen ook als ik de knop indruk voor ' extra droog '
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

k lee 25-10-2018

vult makkelijk

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

8,0
deze vaatwasser vult makkelijker dan mijn vorige. kan alles makkelijk een plekje geven. ook als ze wat dichter op elkaar zitten wordt het goed schoon. licht indicatie op vloer is wel makkelijk en veel keuze in programma's. plastic komt er niet helemaal droog uit maar dat is vanwege de eu eisen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

laroel 02-07-2018

Wast schoon maar is absoluut niet droog

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

6,0
De Machine wast schoon en is stil maar hij droogt slecht. Zelfs met de 'extra' droogfunctie. Onze oude vaatwasser droogde de kopjes en het plastic beter en deze was maar 4 jaar oud.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ellis 24-06-2018

Geweldige vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

10,0
Geweldige vaatwasser ,geruisloos ,fijn met dat lichtje op de grond voor tijdinducatie, ook variospeed erg makkelijk
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Karin 07-04-2018

Super apparaat

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

10,0
Heel fijn apparaat en doet wat hij moet doen.
En ook erg stil dacht dat ik hem nog aan had staan de eerste keer.
We waren anders gewend van een ander merk.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

famsmits 21-03-2018

Betrouwbare vaatwasser voor een redelijke prijs

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

8,0
Mbv. van de meegeleverde installatiehandleiding was de vaatwasser goed te installeren. Omdat deze vaatwasser erg leek op onze vorige van een ander merk zagen een drastische veranderingen. Alleen dat alle lades, rekjes en wieltjes het weer doen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ad 10 02-03-2018

Mooie machine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

8,0
Fantastisch apparaat, lekker stil, ruimte genoeg en zuinig.
Een min puntje: er zaten geen bladmontage plaatjes bij.
Gelukkig had ik deze bewaard van mijn (19 jaar) oude Siemens vaatwasser.
Hopelijk gaat deze net zo lang mee.
Met vriendelijke groet,
Ad
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Danny1977 09-02-2018

Precies wat ik had gehoopt

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

8,0
Prima apparaat. Bosch werd me aanbevolen door een service monteur.
Doet wat hij moet doen. Alleen nog een beetje aanrommelen met de indeling, mar dat komt goed.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Johan 01-02-2018

Mooie degelijke vaatwasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

10,0
Vorige vaatwasser vervangen voor deze Bosch.
De vaat wordt schoner, zelfs witte resten op glazen welke al aanwezig waren verdwijnen meer na elke wasbeurt.
Deze is ook weer een stukje stiller geworden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mirjam66 24-01-2018

Werkelijk heel stil!

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

10,0
De vaatwasser voldoet geheel aan verwachtingen! Stil, snel en energiezuinig. In de eerste week van gebruik was het even zoeken naar de juiste indeling. Dat gaat nu prima!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

wmta 12-01-2018

Stevige kwaliteit

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

10,0
Alles ziet en voelt net wat steviger en luxer aan. Ook passen mijn grote borden er makkelijk in. Ik ben erg blij met deze vaatwasser!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Eddy 26-12-2017

Dik tevreden over de Bosch vaatwasser.

Geschreven voor: Bosch Serie 4 SMV46CX05N

Algemene score

8,0
Een stille, goed functioneerde vaatwasser. Indicator dat het programma nog loopt is zeer handig. Helaas zijn de bordrekjes niet scharnierend van de bovenlade, maar dat is geen ramp, de vaat komt er schoon uit. Tevreden over de aankoop.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews