Inventum IVW6008A

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IVW6008A op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nebojsa 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed vaatwasser voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

8,0
het product zag er goed uit en de prijs was ok ivm aanbod/opties. wij hebben een aantal keren al gebruik, het geluid is mider ivm onze vorige vaatwasser. design van deze vaatwasser is ook in de lijn met andere merken. een aanrader zou ik zeggen.

Pluspunten

  • geluid
  • prijs
  • opties

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

dhr Lucas 29-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer stille afwasmachine met heel eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
Zeer stil, eenvoudig te bedienen en betaalbaar
Een kind kan de (af)was doen, zo simpel werkt deze afwasmachine
Wij zijn er super blij mee

Pluspunten

  • stil
  • eenvoudig
  • betaalbaar

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Truus 30-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg geluidsarme vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Erg goede vaatwasser van Inventum. Hij is bijzonder stil, doet z'n werk prima en is bovendien erg energiezuinig!!!

Pluspunten

  • geluidsarm
  • goed schoon
  • ernergiezuinig
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Honselaar 29-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima, stille vaatwasser met voldoende basisfuncties.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
De vaatwasser werkt prima. De vaat komt er keurig schoon uit, is lekker stil en is eenvoudig in te ruimen. Beschikt over voldoende basisfuncties. Bij onze vorige vaatwasser hebben we nooit gebruik gemaakt van de extra functies. Dat is voor ons de reden geweest om deze vaatwasser aan te schaffen.

Pluspunten

  • Voldoende basisfuncties
  • Eenvoudig in te ruimen
  • Niet te duur
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • Geen extra functies, is eigenlijk een pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jasper 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles blinkend schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
Deze vaatwasser was gunstig geprijsd voor een volledig geïntegreerde vaatwasser. Daarnaast blijkt de vaat er ook nog eens perfect schoon uit te komen. Zelfs aangekoekte etensresten van een paar dagen oud zijn allemaal verwijderd met het Eco-programma.

Pluspunten

  • Duurzaam
  • Degelijk
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen aparte lade voor bestek
  • Verder geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marian 07-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
Een ware luxe, na al die jaren met de hand te hebben afgewassen.
Zelfs op het korte programma komt de vaat er schoon en droog uit. Geweldig zou niet meer zonder willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdy 17-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en 5 jaar garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Prima, eenvoudig en logisch te bedienen. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Moet door verschillende personen bediend kunnen worden zonder dat daarbij een gebruiksaanwijzing nodig is en daar voldoet deze vaatwasser zeker aan. Maakt niet teveel herrie, is energiezuinig, wast goed schoon en heeft maar liefst 5 jaar garantie. Kortom: ik ben tevreden!

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit
  • 5 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stegeman 05-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede ruime en eenvoudig bedienbare vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
goede en mooie ruime vaatwasser. bediening is erg eenvoudig wat voor ons als senioren erg prettig is. apparaat is erg stil en doet het uitstekend. we genieten dagelijks van een schone vaat.

Pluspunten

  • bediening
  • ruimte en indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prijs/kwaliteit, eenvoudig , prima resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteitverhouding van deze vaatwasser is prima, voldoet zeker aan de verwachting. 5 verschillende programma's, eenvoudig in gebruik. uiterlijk bij inbouw niet belangrijk. vrij stil en vaat is schoon en vrij droog. Fijne bijkomstigheid is de 5 jaar inventum garantie.

Pluspunten

  • vrij stil
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arjan 24-01-2021
  • Product gekocht

Toch wat onhandiger dan gedacht

Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

7,0
Wij hebben dit apparaat gekocht omdat de vorige
Kapot was gegaan. Wat ons mede heeft doen beslissen om dit apparaat te kopen is de drie jaar garantie. Omdat wij hopen binnen 1 a2 jaar te verhuizen en niet weer een nieuwe Vaatwasser te hoeven kopen is die drie jaar garantie fijn. Het is een goedkoop apparaat maar dat zie je ook wel aan de afwerking. Het is wat gammel allemaal, de tijdklok is maar per drie uur instelbaar, in de indeling van de lades/ mandjes Is super onhandig

Pluspunten

  • Goedkoop
  • 3 jaar garantie

Minpunten

  • Tijdklok
  • Indeling rekjes

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Johan de Groot 27-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een betrouwbare butler in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Doet wat ie doen moet en gemakkelijk te bedienen met vele mogelijkheden ook met korte programma's. Aanrader!

Pluspunten

  • Er kan veel in
  • Gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • In kort programma (0,5 uur) iets lawaaiig
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erve Fakkert 11-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Het is voor het appartement een prima vaatwasser. Wij zijn met 2 personen dus ruim voldoende voor het servies. Geluidsarm.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • inhoud prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Dijkstra 27-10-2020
  • Product gekocht

Slechter dan vorige vaatwasser

Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

6,0
De vaatwasser maakt minder geluid dan onze vorige vastwasser, de vaat komt er echter ook een stuk vuiler uit, vooral de wat moeilijker schoon te maken dingen heeft hij duidelijk moeite mee.

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • Hardnekkig vuil krijgt hij niet schoon

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jay 11-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

8,0
Heel mooi, compact maar toch ruim en makkelijk in gebruik. Wij zijn heel erg tevreden en raden dit jullie ook aan. Het is ook makkelijk om te onderhouden.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Compact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 06-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Vaatwasser met super functionaliteiten

Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Nwe vaatwasser gekocht. Er werd mij Inventum aangeraden door mijn witgoed leverancier.
Oude Siemens was binnen 5 jr kapot. Driewegkraan/klep was kapot reparatie meer dan 300,-
Wij gaan steeds meer over op Inventum keukenapparatuur.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • prijs/kwaliteit/garanie 5 jr

Minpunten

  • timer per tijdsblok van 3 uur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Prak-Buiter 28-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
Goede vaatwasser, makkelijke bediening, wast en droogt perfect.
Ook makkelijk bedienbaar door oudere mensen.
Zeker een aanrader gezien wat je krijt voor de prijs.

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar
  • wast goed schoon

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 20-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede prijs kwaliteit vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

7,0
Ik zocht een goedkope vaatwasser omdat oude inbouwvaatwasser 6 maanden voor verkoop woning stuk ging. Deze vaatwasser is op papier heel goed. Wel viel mij het geluid wel wat tegen. in Eco stand trouwens wel prima en ook het was resultaat. De meningen in huis verschillen over de indeling van de lades. De bovenlade kan je alles mooi vlak inleggen maar nadeel is dat stapelen wat lastiger is. Al met al tevreden over prijs kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

André 13-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

8,0
hadden geen keus andere was stuk gegaan.
deze is lekker stil en de vaat is glanzend schoon
prijs kwaliteit verhouding gaven ons de doorslag dit product aan te schaffen.

Pluspunten

  • stil

Minpunten

  • hebben we nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouw vaatwasser Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

8,0
Prima prijs kwaliteit/verhouding. Vaatwasser voldoet zeker aan de verwachtig. 5 verschillende programma's, eenvoudig in gebruik. Extra bijkomstigheid is de 5 jaar Inventum garantie.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Eenvoudig in gebruik
  • 5 jaar Inventum garantie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jos 14-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige stille vaatwasser zonder fratsen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

8,0
De prijs kwalieteits verhouding is mijn inziens TOP! Ziet er prima uit en is erg gemakkelijk in het gebruik. Hij is bovendien erg stil en door de handige indeling erg ruim.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews