Inventum IVW6008A

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
12 couverts maximale belading
Geluidsniveau
47 dB
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IVW6008A op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nebojsa 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed vaatwasser voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

8,0
het product zag er goed uit en de prijs was ok ivm aanbod/opties. wij hebben een aantal keren al gebruik, het geluid is mider ivm onze vorige vaatwasser. design van deze vaatwasser is ook in de lijn met andere merken. een aanrader zou ik zeggen.

Pluspunten

  • geluid
  • prijs
  • opties

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

dhr Lucas 29-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer stille afwasmachine met heel eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
Zeer stil, eenvoudig te bedienen en betaalbaar
Een kind kan de (af)was doen, zo simpel werkt deze afwasmachine
Wij zijn er super blij mee

Pluspunten

  • stil
  • eenvoudig
  • betaalbaar

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Truus 30-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg geluidsarme vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Erg goede vaatwasser van Inventum. Hij is bijzonder stil, doet z'n werk prima en is bovendien erg energiezuinig!!!

Pluspunten

  • geluidsarm
  • goed schoon
  • ernergiezuinig
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Honselaar 29-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima, stille vaatwasser met voldoende basisfuncties.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
De vaatwasser werkt prima. De vaat komt er keurig schoon uit, is lekker stil en is eenvoudig in te ruimen. Beschikt over voldoende basisfuncties. Bij onze vorige vaatwasser hebben we nooit gebruik gemaakt van de extra functies. Dat is voor ons de reden geweest om deze vaatwasser aan te schaffen.

Pluspunten

  • Voldoende basisfuncties
  • Eenvoudig in te ruimen
  • Niet te duur
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • Geen extra functies, is eigenlijk een pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jasper 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles blinkend schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
Deze vaatwasser was gunstig geprijsd voor een volledig geïntegreerde vaatwasser. Daarnaast blijkt de vaat er ook nog eens perfect schoon uit te komen. Zelfs aangekoekte etensresten van een paar dagen oud zijn allemaal verwijderd met het Eco-programma.

Pluspunten

  • Duurzaam
  • Degelijk
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen aparte lade voor bestek
  • Verder geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marian 07-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
Een ware luxe, na al die jaren met de hand te hebben afgewassen.
Zelfs op het korte programma komt de vaat er schoon en droog uit. Geweldig zou niet meer zonder willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdy 17-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en 5 jaar garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Prima, eenvoudig en logisch te bedienen. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Moet door verschillende personen bediend kunnen worden zonder dat daarbij een gebruiksaanwijzing nodig is en daar voldoet deze vaatwasser zeker aan. Maakt niet teveel herrie, is energiezuinig, wast goed schoon en heeft maar liefst 5 jaar garantie. Kortom: ik ben tevreden!

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit
  • 5 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stegeman 05-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede ruime en eenvoudig bedienbare vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
goede en mooie ruime vaatwasser. bediening is erg eenvoudig wat voor ons als senioren erg prettig is. apparaat is erg stil en doet het uitstekend. we genieten dagelijks van een schone vaat.

Pluspunten

  • bediening
  • ruimte en indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prijs/kwaliteit, eenvoudig , prima resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteitverhouding van deze vaatwasser is prima, voldoet zeker aan de verwachting. 5 verschillende programma's, eenvoudig in gebruik. uiterlijk bij inbouw niet belangrijk. vrij stil en vaat is schoon en vrij droog. Fijne bijkomstigheid is de 5 jaar inventum garantie.

Pluspunten

  • vrij stil
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Prak-Buiter 28-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
Goede vaatwasser, makkelijke bediening, wast en droogt perfect.
Ook makkelijk bedienbaar door oudere mensen.
Zeker een aanrader gezien wat je krijt voor de prijs.

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar
  • wast goed schoon

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 20-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede prijs kwaliteit vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

7,0
Ik zocht een goedkope vaatwasser omdat oude inbouwvaatwasser 6 maanden voor verkoop woning stuk ging. Deze vaatwasser is op papier heel goed. Wel viel mij het geluid wel wat tegen. in Eco stand trouwens wel prima en ook het was resultaat. De meningen in huis verschillen over de indeling van de lades. De bovenlade kan je alles mooi vlak inleggen maar nadeel is dat stapelen wat lastiger is. Al met al tevreden over prijs kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

André 13-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

8,0
hadden geen keus andere was stuk gegaan.
deze is lekker stil en de vaat is glanzend schoon
prijs kwaliteit verhouding gaven ons de doorslag dit product aan te schaffen.

Pluspunten

  • stil

Minpunten

  • hebben we nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouw vaatwasser Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

8,0
Prima prijs kwaliteit/verhouding. Vaatwasser voldoet zeker aan de verwachtig. 5 verschillende programma's, eenvoudig in gebruik. Extra bijkomstigheid is de 5 jaar Inventum garantie.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Eenvoudig in gebruik
  • 5 jaar Inventum garantie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jos 14-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige stille vaatwasser zonder fratsen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

8,0
De prijs kwalieteits verhouding is mijn inziens TOP! Ziet er prima uit en is erg gemakkelijk in het gebruik. Hij is bovendien erg stil en door de handige indeling erg ruim.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dave 21-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Afvoer veel herrie

Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

5,0
Programma's doen Hun werk
Bedieningsknop lijkt een vertraging te hebben
Bovenkorf verstelbaar maar in 2 maanden nog Niet nodig gehad.
Water afpompen veel herrie programma's gaan wel

Minpunten

  • Pomp veel herrie
  • Knop lijkt vertraging te hebben

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer