Beko DIN28320 - Reviews

Best Reviewed mei 2016 Beko DIN28320
Best Reviewed mei 2016
Specificaties
Energieklasse
A++
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Trappertjes 24-06-2016 Product paar dagen in bezit

Eerste indruk redelijk

Algemene score

7,0
Deze Beko gekocht nadat onze pelgrim na 12 jaar overleden was.
Het wasresultaat is goed, het droog resultaat is redelijk. Voorheen had ik 3 wasprogramma's nu 8, maar ik vond de drie van de pelgrim ook genoeg, je kiest normaal gesproken ook maar uit 2 of 3 programma's.
De ruimte is beperkt hij is een stuk ondieper dan ik gewent ben dit vind ik een groot nadeel. De indeling is op verschillende manieren te veranderen en aan te passen, dit is handig. Er zit een kleine bestek la boven in waar je het grotere bestek kwijt kunt. Doordat de vaatwasser kleiner is dan ik gewent ben is deze ook moeilijker in te delen. Vandaar de slechtere beoordeling op indeling


Al met al een redelijke vaatwasser. De volgende keer word het wel een grotere.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Delorean 21-06-2016 Product paar dagen in bezit

Nieuwe vaatwasser

Algemene score

8,0
Vorige week deze vaatwasser aangeschaft als vervanging van een 15 jaar oude Whirlpool vaatwasser. De oude vaatwasser had al langere tijd wat kuren en een paar weken geleden stopte de machine er helemaal mee. Met de hand afwassen is toch geen optie dus na onderzoek bij BEKO uitgekomen.
De DIN28320: in vergelijking met de oude vaatwasser heeft deze veel meer functies en wasprogramma's, ben nog aan het zoeken wat het beste programma's zijn maar wat wel opvalt is dat de machine niet zo droog is aan de binnenzijde dan de oude vaatwasser. Er blijft nog veel condens in de machine achter, ook uren later staat er nog steeds condens tegen de wanden en in de deur.
Verder is de machine een stuk stiller als de oude, de indicator die op de vloer schijnt als de machine draait is een leuke, maar vooral handige gadget. Instellen met de timer zodat de vaatwasser gedurende de nacht de vaat wast is een optie die ik nu bij elke was gebruik.
De extra tray waar het bestek ingelegd kan worden is zeker het vermelden waard, heb nu de bestekbak die normaal gesproken in de onderste lade staat eruit gehaald en zodoende meer ruimte in de onderste lade.
Het laden van de vaat is weer even wennen, bij de oude vaatwasser was de indeling net even anders dan deze machine, maar dat is weer even puzzelen dus ook wel weer leuk.
Overall een goede prijs/kwaliteit vaatwasser, alleen nog even uitdokteren waarom de machine niet goed droogt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Martijn 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

Top vaatwasser!

Algemene score

9,0
Wij hebben de Beko 28320 vaatwasser nu een paar dagen in huis. Hij bevalt ons goed met zijn vele programma's en mogelijkheden om de indeling te verstellen. Heeft zowel een besteklade als korf, erg makkelijk. Onder de korf passen alleen kleine glazen. Als de vaatwasser aanstaat hoor je hem nauwelijks, wat erg fijn is. De vaatwasser oogt ons degelijk en hopen er dan ook vele jaren plezier van te krijgen. Wij hebben er 5 jaar garantie bijgekregen wat ook wij ook zeker een pluspunt vinden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankD 16-06-2016 Product paar dagen in bezit

Goede vaatwasser

Algemene score

9,0
Heb de vaatwasser nu een aantal dagen. Bevalt erg goed, zeer stil en alles mooi schoon.
Goede flexibele indeling en voorzien van een handig lampje die op de vloer schijnt als hij aan is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 10-06-2016 Product paar weken in bezit

Lastige installatie, goed wasresultaat

Algemene score

8,5
De installatiehandleiding bestaat uit een een aantal onduidelijke afbeeldingen (vooral voor isolatie en spatscherm). Hierdoor duurt de installatie veel langer dan nodig.
Het is fijn dat het bovenste rek in hoogte verstelbaar is. Echter zijn er maar 2 instellingen mogelijk. Hierdoor is het niet mogelijk om ruimte te maken voor pizzaborden, én ruimte te houden voor wijnglazen.
Het wasresultaat is goed, de was duurt lang (~3 uur), maar wordt wel goed schoon en met relatief weinig geluid.
Vrijwel alle rekken zijn om te klappen en te verplaatsen. De steunen voor bakplaten zijn een enorme vooruitgang op onze oude vaatwasser waarin deze ontbraken.
Al met al een goede vaatwasser. Als verbeterpunten zou nog kunnen worden gewerkt aan een betere installatiehandleiding en een tussenstand voor de hoogte van het bovenste rek.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Clarissa 28-05-2016 Product paar dagen in bezit

Blij met mijn vaatwasser

Algemene score

8,8
Ruim 2 jaar geleden heb ik een wasmachine gekocht van Beko. Het merk was mij toen nog totaal onbekend. Ik was niet helemaal tevreden over het product en ik kreeg na 1 jaar gebruik van Beko gewoon mijn geld terug en heb toen een nieuwe Beko terug gekocht. De klantenservice is bij Beko zo goed dat ik 4 weken geleden al een nieuwe kookplaat van Beko heb gekocht en nu deze week een nieuwe vaatwasser. Waar krijg je nog zo'n goede garantie?? Voor mij alleen nog Beko!!! Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Enorm 05-05-2016 Product paar dagen in bezit

Goede vaatwasser

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser een aantal dagen gebruikt. Hij maakt goed schoon in de diverse programma's. Tevens is deze vaatwasser zeer stil zo dat een wasbeurt in het nacht tarief niet je nachtrust verstoort. de bestekladen boven is zeer handig. Dit geeft meer ruimte voor de pannen en borden onder. Ook de 5 jaar garantie die je krijgt geeft extra vertrouwen bij de aanschaf van een onbekend merk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gelika Roemers 21-12-2016 Product paar weken in bezit

Vooralsnog heeeel erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eind november de Beko vaatwasser aangeschaft, nadat mijn Bosch het voor de tweede keer in vier jaar liet afweten. Ik ben op deze site gaan kijken. Twee merken vielen voor mij al af, AEG en Bosch/Siemens. Met deze twee merken steeds problemen gehad. Dus even rondgekeken en ik kwam steeds weer op Beko uit.

Ik heb hem besteld bij Coolblue om 10 uur s avonds en de volgende dag om 9 uur werd hij al geleverd.
De chauffeurs hebben hem uitgepakt, rotzooi meegenomen en mijn oude vaatwasser ook. Dus ik was direct van alles af.

Na een eenvoudige installatie is hij in gebruik genomen. Wat mij direct opviel was de ruimte. Door de besteklade bovenin heb je eigenlijk het bestek mandje niet nodig, waardoor je veel ruimte onderin hebt.
De rekjes voelen heel degelijk en stevig aan. Of dit ook daadwerkelijk zo is, moet met de tijd blijken.

De machine maakt heel weinig geluid en dat is erg prettig. Mijn andere vaatwassers maakten veel meer geluid.

Er zijn diverse programma's waar je uit kunt kiezen plus nog een paar hulp functies. Het Innerclean programma maakt het reinigen van de vaatwasser wel heel eenvoudig.

De machine wast alles echt goed schoon. Ik gebruik het quick & clean programma samen met de helpfunctie SteamGloss. Alles komt er perfect droog uit. Zelfs plastic bakje zijn eindelijk droog. De steamGloss functie zorgt er voor dat de glazen snel drogen en geen witte aanslag of kalk druppels laten zien.

Wat ook heel prettig is, na de vaat gaat de machine uit. Ook als je hem programmeerd en daarna vergeet aan te zetten is ie na een tijdje uit. Dat bespaart weer energie.

Ik heb hem bijna een maand en ben zeer tevreden. Of de machine zich beter houdt dan de andere en langer meegaat, dat hoop ik alleen maar. Wat mij betreft is dit een toppertje.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Degelijk
  • Wast goed schoon
  • Extra functies heel handig
  • Machine gaat uit na programma

Minpunten

  • Tot nu toe niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Blankert 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima vaatwaaser

Algemene score

8,4
De Beko is een ware aanwinst. De vaatwasser bevalt mij zeer goed. Makkelijk in gebruik en mogelijkheden om de indeling te verstellen. Een goed product voor een mooie prijs. Weinig geluid en schakelt zelfs automatisch uit als het klaar is. Nu kijken of de levensduur ook naar mijn verwachtingen voldoet.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KD ALMERE 28-06-2016 Product maand in bezit

Beko Vaatwasser

Algemene score

7,8
Ik ben zeer tevreden met de aankoop van dit product.
regelmatig gebruik, alles schoon, geen geluidoverlast, snel klaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Maurice 26-06-2016 Product paar weken in bezit

Beko vaatwasser

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser aangeschaft nadat onze AEG na 7 jaar is overleden. Erg tevreden over deze vaatwasser, vanwege het goed kunnen plaatsen van glazen zonder dat deze snel omvallen, en het bestekrekje naast de bestekbak is ideaal voor extra ruimte voor je bestek!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

ronald 25-06-2016 Product paar dagen in bezit

beko vaatwasser

Algemene score

9,0
Super vaatwasser vooral dat bestek rekje is top zo hou je meer ruimte over voor de pannen en er passen meer borden in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcelb 24-06-2016 Product maand in bezit

Stille en makkelijke afwasmachine

Algemene score

8,8
Sinds een paar weken in gebruik en het valt me op dat hij veel stiller als mijn oude afwasmachine is.
Het was resultaat en het drogen van de vaat is subliem,ook de indeling vind ik geweldig.
Nu maar hopen dat ook de levensduur aan de verwachtingen voldoet!!!
Mvg Marcel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bradin 22-06-2016 Product paar dagen in bezit

beko vaatwasser din2830

Algemene score

8,2
me oude vaatwasser is al paarmanden stuk miste erg een vaatwasser en ben bij deze beko uitgekomen de prijs en de mogelijkheden zijn prima makkelijk de vaat indelen vooral met de extra la voor grote lepels en messen is erg makkelijk en het led lanpje onder in is handig zo dat je kan zien als hij klaar is vooral omdat de display aan de binnenkant zit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 21-06-2016 Product paar weken in bezit

Goede machine voor prima prijs

Algemene score

8,2
Machine is goed in te delen, heeft genoeg programma's, zoals eco en snel, en is goed in te stellen. Ook alvast in te stellen om 's nachts te draaien. Enige minpuntje is dat plastic niet helemaal droog is, maar dat had onze vorige machine ook

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

waar voor je geld

Algemene score

8,0
Vaat komt schoon en droog uit de machine. Droger dan bij onze vorige Miele vaatwasser! Min puntjes: montage handleiding wat onduidelijk, door aanwezigheid bestekbak bovenin kunnen er geen ontbijtbordjes in bovenste lade. Maar blijft uitstekende machine.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Henk Henksen 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

DIN28320 review

Algemene score

7,6
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Leuk detail is de LED onderaan die op de vloer schijnt. Installatie is eenvoudig maar de handleiding voor het extra meegeleverde isolatiemateriaal is niet duidelijk. Goede indeling.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Marielle 18-06-2016 Product paar weken in bezit

Vaatwasser Beko

Algemene score

10,0
Een rustige vaatwasser! De vaat is goed schoon wanneer je het eruit haalt. Veel programma's, ook een kort programma, die de vaat goed schoon wast. Kortom een betaalbare vaatwasser, met veel programma's en mogelijkheden. Ook zuinig en de indeling is erg fijn. Verrassend was de besteklade bovenin, hierdoor hou je veel ruimte over in je vaatwasser. Alles past er nu gemakkelijk in. We zijn er erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lnietap 17-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prima machine

Algemene score

8,4
Het is een prima machine die mooi stil is. Ook de indeling met de aparte besteklade is super. Het inbouwen is met de goede omschrijving ook makkelijk te doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

chnmsimons 17-06-2016 Product paar dagen in bezit

review din28320

Algemene score

8,8
Heb de wasmachine gisteren gekregen en was meteen erg blij mee. Wat een mogelijkheden!

Wasresultaat van het automatische programma was goed. Ik heb altijd mn twijfels of een apparaat zelf kan inschatten hoe vies iets is maar hij waste absoluut schoon. Het enige wat hij niet eraf had gekregen was dat nare randje langs de binnenkant van de pan wat je krijgt als je sperziebonen kookt. Misschien dat dat wel gelukt was op een ander programma, ik heb er gewoon zin in om dat eens fijn uit te pluizen de komende dagen.

Mogelijkheden zijn zeer ruim met zn 9 programmas waaronder innerclean voor zichzelf schoon te houden en autoclean waarbij hij zelf de mate van vuil inschat. Eco, intensief, quick, glas en mini, het zit er allemaal op.

Gebruiksgemak is ook super, je bediend hem met maar 2 knoppen. Tis alleen nog even uitvogelen welk programma nou voor welke afwas bij mij het geschiktste is. Wel vind ik zo veel programmas een beetje druk, je zou er nog keuzestress van krijgen. En dan kun je de programmas ook nog door de helft doen of steamgloss en nog wat, ik hou er het boekje maar de eerste tijd naast denk ik.

De gebruiksaanwijzing is wel erg helder en uitgebreid in keurig correct nederlands. Je wordt ook netjes door het instellen voor het eerste gebruik (ivm water hardheid) geleid.

Het mooiste van alles is wmb de indeling. Als je aan deze aanpassingsmogelijkheden niet genoeg hebt weet ik het niet meer. Zowel een bakje als een tray voor het bestek, in hoogte verstelbare bovenlade, alle pinnen kunnen plat, extra houder voor bakplaten, het zit er allemaal op.

De duurzaamheid weet ik nog niet maar het ziet er zo stevig en grondig uit allemaal, ik heb goede hoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews