Siemens SN63D002EU - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
12 couverts maximale belading
Geluidsniveau
52 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Suzanne Toma 07-08-2017 Product paar maanden in bezit

Geruisloze vaatwasser met een mooi resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser is geruisloos. Ik ben ook heel tevreden over de indeling van de bovenste rij. Alles staat goed en stabiel. Met name de wijnglazen hebben geen kans om te kantelen.
De bestekbak is onderverdeeld in kleine compartimenten.

Pluspunten

  • goede onderverdeling glazen/kopjes
  • geruisloos
  • schone vaat

Minpunten

  • bestekbak heeft een kleine onderverdeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inke 10-07-2017

Zeer stil!

Algemene score

6,0
Eenvoudig apparaat. Maar 2 keuze mogelijkheden. Lijkt weinig maar gebruik je er meer als je ze hebt? Indeling is prima. Blijft alleen vrij vochtig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jeffrey 29-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Inbouw vaatwasser

Algemene score

5,0
De vaatwasser is in verhouding van onze vorige machine niet heel erg snel en maakt erg veel geluid. Na een paar mails en bellen gaat dit netjes opgelost worden onder garantie dus ben erg benieuwd.

Pluspunten

  • naadloos in de keuken
  • zuinig

Minpunten

  • Lawaaierig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Sewgobind 16-06-2016 Product paar weken in bezit

Mooie vaatwasser

Algemene score

7,6
Goede vaatwasser, snel en schoon. Helaas weinig opties, zoals bijvoorbeeld geen ingeplande starttijd.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

kosterbok 22-04-2016

eenvoudige eerlijke vaatwasser

Algemene score

8,0
aangezien we alles van siemens voor de keuken gewend zijn was de keus niet heel moeilijk. deze inbouw is simpel in bediening en verlading. maakt ietwat meer lawaai dan we gewend waren. alles mooi schoon en echt goed droog.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

vera 29-03-2016

te weinig mogelijkheden

Algemene score

4,0
progamma duurt te lang. achteraf had ik voor een ander apparaat moeten kiezen met ook een kort programma. Kan veel in. wast goed schoon
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Krissie 15-11-2015

Weinig functies

Algemene score

6,0
Fijn apparaat alleen jammer dat deze niet meer functies heeft zoals een timer om het wassen uit te stellen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Brandertje 08-11-2015

Duidelijk en concreet

Algemene score

10,0
Ik ben uitermate tevreden over de Siemens vaatwasser, hij wast de vaat keurig schoon en droogt uitstekend.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

cecoma 22-10-2015

Redelijk

Algemene score

4,0
Maakt heel veel herrie een geluidsbron in de open keuken / woonkamer. TV moet harder gezet worden om iets te kunnen horen.
T.o.v. Onze vorige vaatwasser bevalt deze niet.
Aankoop in oktober.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer