Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens SN69M037NL

8,7 Lees 15 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens SX69M037NL

Energieklasse
A++
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
13 couverts
Siemens SX69M037NL
9,0 (4)

Siemens iQ300 SN636X00ME

Energieklasse
A++
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
14 couverts
Siemens iQ300 SN636X00ME

AEG FSB52610Z

Energieklasse
A++
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
13 couverts
AEG FSB52610Z

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R. Dodeman 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

Hele stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We wilden een stille vaatwasser met een goed werkend ECO programma, en hij maakt het waar!
Goed dat er een lampje bij zit dat aangeeft dat ie werkt want je hoort m vrijwel niet wat heel heel prettig is in een huis met een open keuken.
ECO programma wast alles goed schoon ook: heerlijk.

Pluspunten

  • heel stil
  • ook bij ECO goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DM70 08-12-2016 Product paar maanden in bezit

Geweldig apparaat, top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vaatwasser is in gebruik bijna geruisloos, vooral de nachtstand.
Ze is ruim van binnen en zeer eenvoudig in gebruik met voldoende mogelijkheden.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudige bediening
  • Ruim van binnen

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Timmermans 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
gemakkelijke indeling, ook geschikt voor grote borden en als grootste pluspunt het geringe geluid gedurende het vaatwassen!

Pluspunten

  • laag geluidsniveau
  • gemakkelijke indeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sn69m037nl 21-10-2016 Product paar dagen in bezit

zeer vriendelijke vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudige installatie van de machine die goed te doen is aan de hand van de beschrijving. Zeer stille vaatwasser waarbij het lampje zinvol is zodat je weet dat het programma is afgelopen. Hoop zeer lang deze machine te mogen gebruiken.

Pluspunten

  • stilte
  • montage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

tevreden 17-10-2016 Product paar dagen in bezit

Echt stil en maakt schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De stilste in zijn soort. mooie machine, doet wat het moet doen. Tijdens het wassen hoor je totaal niet dat het aanstaat. blij dat er een indicatielichtje brand op de vloer..

Pluspunten

  • stil, stiller , stilst
  • maak schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J&D van Weenen 09-09-2016 Product paar weken in bezit

Comfortabel en compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat geeft en doet wat we verwachten.
Is vooral heel erg stil.
Signalering naar de plint is een extra welkom informatie je kan daardoor makkelijk zien dat het apparaat in bedrijf is.
Daarbij maakt de machine op eco stand zeer goed schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise 09-09-2016 Product paar dagen in bezit

Geruisloos apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk stil, schone vaat en fijne indeling.
Makkelijke te bedienen en veel keuze in de programma indeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch 26-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Nieuwe vaatwasser, had voorheen altijd AEG. Met deze nieuwe Siemens heb ik veel meer mogelijkheden, ook geschikt voor korte wasjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 07-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Eindelijk een vaatwasser die aan alle wensen kon voldoen. Hij is stil in gebruik, makkelijke bediening van de knoppen, veel keuzeprogramma's en het resultaat mag er zeker zijn: schoon en droog!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 16-08-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Fijne ruime machine. Mooie indeling, erg handig die wegklapbare bordensteunen in de onderste korf. Makkelijk te bedienen machine. Fijn fluisterstil. Optimaal wasresultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Y. Ates 17-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Perfecte apparaat doet goed zijn werk! Aanrader voor de moderne keuken, een aantal dagen in bezit en we zijn er enorm blij mee lekker stil en makkelijke bediening.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jca 07-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Bij de keukenleverancier gekozen voor een net iets duurdere Siemens maar de kwaliteit is op het eerste gezicht duidelijk zichtbaar (duurzaamheid moet uiteraard nog bewezen worden) Korflade in hoogte te verstellen, diverse inklapbare en verplaatsbare houders waardoor indelen geweldig makkelijk is. Dit model is 41 db....we moeten aan het deurtje luisteren of we hem nu wel aangezet hebben en we hebben een open keuken !! Hij was zeg maar 200 euro netto duurder als het gangbare, net iets minder luxe model maar dit is een aanrader voor zover ik tot nu na een week kan zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MR JC1 29-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Glansspoelmiddel & zout toevoeging is aan eigen inzicht in te stellen. Afhankelijk van de waterhardheid van het water in de regio.
Korven zijn flexibel in te delen, afhankelijk of u veel borden, glazen of pannen heeft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

R van Harn 27-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Wast heel schoon en is heel stil en droogt prima met andere woorden wij zijn zeer tevreden.
wij willen deze vaatwasser een ieder aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GBH70 25-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

6,2
prima afwasmachine, beetje te luidruchtig en hier en daar wat klein maar verder zijn we tevreden met de afwasmachine

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer