Bosch SBV99M30NL - Reviews

Best Reviewed mrt 2016 Bosch SBV99M30NL
Best Reviewed maart 2016
Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Geluidsniveau
41 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 45 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Avanr 26-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Veel mogelijkheden.
De besteklade is erg wennen.
Wil de vaat goed droog worden, dan altijd de extra droog toets gebruiken. Ook de intensive zone toets zorgt voor een beter resultaat.
Handig is de rode lamp op de vloer zolang de vaatwasser bezig is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Coco Hoving 12-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb de vaatwasser nu net een week. Hij wast keurig schoon, droogt geweldig mooi op. Het nachtprogramma is reuze handig evenals het Eco programma. Ik ben ook heel blij met de besteklade, veel handiger dan een rek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RVD 07-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De vaatwasser gekocht vanwege de goede recenties. Een aantal malen gewassen en de vaat komt er schoon en droog uit. Ook is de vaatwasser stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simon 27-07-2017

Droogt voor geen meter

Algemene score

4,0
Afgegaan op productbeoordelingen op internet helaas pakt het in de praktijk niet zo uit. Op zich wast hij prima (lang niet onze oude miele), zou hij volgens de papieren zuinig zijn (met als nadeel dat een normal programma 2,5 uur duurt en dat hij altijd op extra warm en extra droog moet). Maar wat we het vervelendst vinden is dat hij gewoon buitengewoon slecht droogt. Eigenlijk kan je alles nog een keer afdrogen, en dat is precies niet waar je een afwasmachine voor gekocht hebt!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

R 09-02-2017 Product paar weken in bezit

Prima, veel en handige opbergruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima produkt, lekker veel opbergruimte. Handige indeling welke zeer flexibel is. ............................................................................................................................................

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.v.strien 29-01-2017 Product paar weken in bezit

goede geruisloze vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed product, geruisloos wast schoon en droogt goed indeling is ruim en effectief uitermate tevreden

Pluspunten

  • geruisloos
  • droogt prima

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

de Vries 25-01-2017 Product paar weken in bezit

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben deze vaatwasser besteld i.v.m. goede ervaringen van de vorige Bosch vaatwasser (18 jaar trouwe dienst). Deze vaatwsser is heerlijk stil en maakt de vaat goed schoon. Hopelijk gaat deze ook weer minimaal 18 jaar mee.

Pluspunten

  • Stil
  • Eco en nachtprogramma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 24-01-2017 Product paar weken in bezit

Uitstekende vaatwasser met heel veel ruimte

Algemene score

9,0
Uitstekend product. Door slimme besteklade meer ruimte voor pannen en borden. Ook veel stelmogelijkheden en functies. En super stil. Ook waterslag dat onze vorige (Bosch) vaatwasser had is niet meer hoorbaar.

Pluspunten

  • Binnenruime
  • Functies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hendrik 13-01-2017 Product paar dagen in bezit

Wat een verademing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Als je een vaatwasser zoekt kies dan deze. Hij is stil, erg stil. Hij is groot, erg groot. Let op je hebt twee maten voor deze vaatwasser. De grote is iets duurder maar de moeite waard. Hiervoor een AEG, was een oude maar erg veel lawaai. Daarna een BEKO 44db, Deze lekte water bij de deur en maakte 55db geluid. (gemeten met telefoon). Hup deur uit. Iets bijleggen en deze gekocht. Nogmaals... wat een verademing. Bestek lade is top. In hoogte verstelbaar etc.. Heb nooit zo veel in een vaatwasser kunnen duwen. Stil schoon en droog. Ik zeg doen. Ook qua inbouwen erg handig en goed zelf te doen. Top.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Erg groot
  • Makkelijk inbouwen
  • Schoon
  • Droogt goed

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo Bongers 13-01-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker stil en duidelijk instelbaar bedieningspaneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een goed produkt en ik heb gekozen voor Bosch omdat het vorige ook een Bosch was en altijd goed is bevallen.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk bedieningspaneel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H. Sloeserwij-Teeken 08-01-2017 Product paar weken in bezit

Een prima werkend vaatwasser

Algemene score

9,0
Helaas hebben we afscheid moeten nemen van de voorgaande vaatwasser. Deze is altijd goed bevallen. Vandaar weer de keuze voor een Bosch msachine

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Zo wat een ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goed doordachte inrichting met vele mogelijkheden. Ook is hij super stil in de gewone modus. De vaat wordt goed schoon en droog.

Pluspunten

  • Ruim
  • Goede Indeling
  • Schoon
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank 02-01-2017 Product paar weken in bezit

Super stille vaatwasmachine, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben voor deze vaatwasmachine gekozen omdat we in het verleden ook een Bosch gehad hebben. We waren er erg tevreden over, maar helaas werd hij met ons oude huis mee verkocht. Toen we in ons nieuwe huis een vaatwasser nodig hadden zijn we daarom ook direct weer naar een Bosch gaan kijken. Hij is zo stil dat we blij zijn dat er verlichting aan de onderzijde op de vloer schijnt, omdat we anders niet zouden weten of hij nog bezig is met een programma of al klaar is. Ook de eenvoudige aanduiding van de bedieningsknoppen is erg handig. Kortom, een prima aankoop!

Pluspunten

  • Super stil
  • Eenvoudige bediening
  • Binnenruimte (hoog model)
  • Besteklade en bestekmand
  • Verstellen mand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Geraldo 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Eindelijk is mijn vaat echt schoon!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij vorige vaatwassers van andere merken moest er in meer of mindere mate voorgespoeld worden om de vaat schoon te krijgen. Bij de Bosch hoeft dat zelfs niet bij een flinke aangekoekte lasagneschaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

McMave 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende vaatwasser met veel ruimte onderin door extra besteklade bovenin. Tevens erg stil. We hebben een open keuken en het geluidsniveau wat de vaatwasser produceert is erg laag. Door het rode lampje kun je zien of de vaatwsser aanstaat. Uitgebreide programma's, met extra opties. Op het
display staat de geschatte duur van het programma. Het resultaat van de vaatwasser is erg goed, zowel in het reinigen als in het drogen. Uiteraard blijven de logische dingen natter dan de rest (plastics). Glas wordt ook erg schoon.

Enige nadeel wat wij ondervonden hebben, is dat de vaatwasser fors is. Let dus goed op bij het inbouwen dat er geen leidingen achter de vaatwasser zitten. Wij hadden alle ruimte nodig en moesten zelf leidingen verplaatsen.

Al met al dus een complete vaatwasser met veel opties die heel erg stil is.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruimte
  • Resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 15-12-2016 Product paar dagen in bezit

Tja, Het is een Bosch, hè.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zo vlak voor de feestdagen geeft de oude vaatwasser de geest. Hij ( of zij ??) had er vele, vele jaren van trouw en betrouwbaar afwaswerk opzitten, maar gaf nu de borstel aan Maarten. Dan is, bij ons, de keuze snel gemaakt en is de vraag eigenlijk alleen nog: "Welke Bosch vaatwasser wordt het, en waar haal ik hem."
's-Middags on 15:00h besteld staat SBV99M30NL de volgende ochtend al in de keuken. Het inbouwen is voor een gemiddelde klusser niet echt een probleem. Voor het eind van de middag staat e verzamelde vaat al weer blinkend schoon en kurkdroog in de servieskast. Geen centje pijn gehad.
De nieuwe vaatwasser is weer wat stiller, weer wat zuiniger en weer wat praktischer van indeling. Bosch deed er zelfs een actie met gratis afwasmiddel bij. Leuk van Bosch.
Wij zien eigenlijk maar 1 minpuntje: de naam van de vaatwasser, SBV99M30NL..... kan dat niet was leuker ? Ik noem maar eens 'model Sunshine-2016'

Pluspunten

  • Top kwaliteit
  • Goede prijs
  • Prima afwas resultaa

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 20-10-2016

Stil en schoon

Algemene score

10,0
Wat fijn dat de vaatwasser ook 's avonds aan kan staan. Geen storend geluid zoals onze vorige. En schoon. Vind de besteklade helemaal bovenin ideaal. Gegroepeerd er in en je mikt het zo in je bestekla van je keukenblok. Onze extra grote borden passen er nu ook in door het verhoogde model.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Beusekom 25-09-2016

Gaat wel

Algemene score

4,0
Deze vaatwasser droogd minder goed dan de oude al zit hier een speciaal programma op voor extra drogen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Thea58 26-08-2016

ZEER tevreden!!!

Algemene score

10,0
Goed: stil, gebruiksvriendelijk, zuinig, en veel aanpassingen mogelijk van de lades, eindelijk een schone vaat, goeie prijs kwaliteit verhouding.
Niet goed: ? ? ?
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Bart 29-07-2016 Product paar dagen in bezit

Goede vaatwasser

Algemene score

8,2
De handige indeling en uitgebreide functies maken dit een fijne machine. Na eerdere goede ervaringen met bosch vaatwassers, ben ik nu opnieuwe een tevreden gebruiker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews