Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch SMI88TS02E

9,1 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Neff S717P80X1E

  • tile-Energieklasse A+++ energieklasse
  • tile-Max. belading 13 couverts maximale belading
  • Geluidsniveau 41 dB
Neff S717P80X1E

Whirlpool WCIO3T333DEF

  • tile-Energieklasse A+++ energieklasse
  • tile-Max. belading 14 couverts maximale belading
  • Geluidsniveau 43 dB
Whirlpool WCIO3T333DEF
10,0 (1)

Whirlpool WIO 3O33 DEL

  • tile-Energieklasse A+++ energieklasse
  • tile-Max. belading 14 couverts maximale belading
  • Geluidsniveau 43 dB
Whirlpool WIO 3O33 DEL
8,0 (1)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem 27-04-2017 Product paar maanden in bezit

Zeer goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds begin januari in gebruik, de resultaten zijn bijzonder goed, een schone en droge vaat, wat met vorige machines met plastic dingen niet lukte

Pluspunten

  • overzichtelijke display
  • bijzondere vaat rekken
  • Zeer schone en droge vaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Vaatwasser met allure

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige vaatwasser die dmv de korven meer vaat en veel mogelijkheden geeft voor een stralende vaat

Pluspunten

  • Display
  • Korven
  • mogelijkheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie vaatwasser met duidelijke display.
Geeft gedurende het wasprogramma aan waar hij mee bezig is.
Super zuinig en de vaat is super schoon.
Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Geeft de resterende tijd aan

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Diepstraten 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie, stille, complete vaatwasser. Vaat wordt mooi schoon en droog, makkelijk in gebruik. Duidelijk scherm met voldoenden informatie.
Het programmaverloop wordt duidelijk aangegeven, alleen vind ik het onhandig dat er alleen een eindtijd wordt vermeld en niet de resterende tijd voor het programma (misschien omdat ik dat gewend was).

Pluspunten

  • Stil
  • Compleet
  • Uitgebreide programma keuze

Minpunten

  • Eindtijd ipv resterende tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wilfred 29-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooie machine, vooral de binnenzijde ziet en voelt degelijk. De inbouw is niet moeilijk, goede beschrijvingen, ook deze onderdelen zien er degelijk uit. De machine is fijn stil in het gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AE 25-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
na de eerste wasbeurt gelijk al tevreden, perfect schone vaat en zeer droog.
ook muisstil.
pluspunten zijn:

stil, schone en droge vaat (ook plastic), binnenverlichting, vele wasprogramma's (makkelijk te bedienen). makkelijk om zelf in te bouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Koning 21-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Prachtig product, goed afgewerkt en stijlvol. Het eerste wat opviel is de twee displays met duidelijke informatie voor instellen aan de binnenzijde en voor statusweergave aan de voorzijde. Daarnaast is de vaatwasser echt enorm stil tijdens bedrijf. Hij staat bij ons in de woonkeuken dus dat is echt heel prettig. Maar wat ook meteen opviel is hoe ontzettend schoon en glanzend de vaat eruit komt. En dat is toch wel waar het om draait bij een vaatwasser. Over de levensduur kan ik nog niets zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brilduikertje 10-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
De afwasmachine is stil, heeft handige rekjes die verstelbaar zijn en daardoor veel ruimte voor de vaat. Of de machine zuinig is moet ik natuurlijk nog merken aan de elektriciteitsrekening. Nadeel vind ik dat de rekjes na het drogen flink druppelen en de vaat weer nat maken en de machine van binnen nog nat is. De machine ziet er prachtig uit en heeft vele handige programma's waar voor mij de uitgestelde draaitijd de meest gebruikte is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
brachhus 30-09-2015

Hallo, is dat druppelen al verholpen? Andere instellingen misschien? lijkt me toch niet horen bij een machine van die prijs...En met zeoliet. Ik zit over deze machine te twijfelen maar wil voor bijna 1000 euro toch wel een perfect droge vaat:-)

Reageer