Bosch SMV99M30NL - Reviews

8,8 Lees 12 reviews
Specificaties
Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
14 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Melissa 08-11-2016 Product paar weken in bezit

Stil, zuinig en efficiënt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een goede vaatwasser met voldoende ruimte, 14 couverts. Stil, energiezuinig en met genoeg (duidelijk bedienbare) programma's.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma's
  • Ruim

Minpunten

  • Geen kinderslot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Bianca 28-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Het eninge minpunt van deze vaatwasser is dat wanneer je te grootte glazen heb dan moet je de bestekla verwijderen anders passen de glazen niet in het rek. verder ben ik erg tevreden over het resultaat. Je hoort de vaatwasser niet en het handige is dat er een lampje brand als deze in werking is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
herman 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
prima, hij is zo stil dat je wel een indicator lampje nodig hebt om te weten of ie het doet. Verder glimt en glanst de vaat je tegemoet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
De Vries 05-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Mooi apparaat! stil en makkelijk te bedienen. Was en droogresultaat zijn we zeer tevreden over. Na jaren met de hand afgewassen te hebben denken we dat we aardig wat besparen op de water rekening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
R123098 21-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,6
Prima wasresultaat en heel stil.
Wennen aan de indeling met rekjes die op vele manieren kunnen omklappen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
FJBGr 09-04-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Hele fijne vaatwasser. We hebben m nu een dikke maand in gebruik en zijn erg enthousiast. Er past echt veeeel afwas in. Dit komt mede door de variabele indeling van de vaatwasser. Wijnglazen en grote longdrinkglazen passen wel een beetje lastig. Als de machine aan het spoelen is hoor je m wel een beetje, maar voor de rest horen we hem niet, ook niet bij het drogen. Voor ons wordt de volgende weer een Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Keessmv99m30 02-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Een apparaat met erg veel mogelijkheden en lekker stil. Nog maar net in bezit dus we hopen er lang mee te doen ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Tonnie W 02-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Zeer ruime vaatwasser. Goed wasresultaat en nagenoeg niet te horen. Daarom makkelijk licht indicatei op de vloer die aangeeft of hij nog bezig is !
Super apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
J. Vd berg124 23-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Duurzaamheid niet in gevuld omdat ik daar geen beoordeling kan geven

Wasresultaat: super, maakt beter schoon dan verwacht.

Andere punten waren vereisten voor de koop en voldoen aan de wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
TimSmeets 12-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Zeer tevreden. Vaatwasser is erg stil en zuinig met het watergebruik. Degelijk apparaat met veel verschillende programma's. De vaat tot nu toe super blinkend schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Paulli48 22-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Duurzaamheid nog niet te bepalen maar het ziet er allemaal goed en degelijk uit. Machine was gemakkelijk te plaatsen en af te stellen. Veel programma opties en een mooie weergave op de grond van hoever het programma gevorderd is. Voor de rest is die zeer stil tijdens het bedrijf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
john3010 09-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het plaatsen was een fluitje van een cent. Nu een paar keer mee gewassen en alles komt er zeer schoon uit (gebruikte programma is automatisch) Het apparaat is zeer stil en dat is fijn ivm de open keuken. Als apparaat piepsignaal geeft laat ik de vaat nog ongeveer 1,5 tot 2 uur in de vaatwasser staan. Het komt er dan kurkdroog uit. Wat duurzaamheid betreft daar kan ik nog niets over zeggen maar wat Bosch betreft zit dat wel goed denk ik. De vaat van de hele dag van een gezin (4 personen) gaat er makkelijk in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed