Bosch SMV90M00NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 55 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nelly 04-05-2016

wast goed schoon.

Algemene score

6,0
De vaatwassser doet waar hij voor bedoeld is: de vaat goed schoon wassen. Het drogen krijgt geen voldoende want er blijft veel nat, met name ook de rekken zelf.
Het onderrek laadt niet prettig in door omklapbaar gedeelte wat moeilijk blijft staan. Het geluidniveau is te hoog.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

schilden 03-11-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Prima vaatwasser. Heel stil en maar goed dat er een rode stip de vloer wordt geprojecteerd zodat je weet dat ie nog aan het werk is. Indeling was even wennen maar voldoet nu prima. We gebruiken nu vaak het korte programma van 30 minuten en de vaat komt er perfect schoon uit. Wel altijd een glansmiddel gebruiken in combinatie met tablet of poeder, want anders wordt de vaat niet goed droog. (tip van Bosch en anderen op internet)Kortom wij zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Meeuwsen 22-10-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Prima, stille vaatwasser. Zelf ingebouwd. Wel even pielen, maar goed zelf te doen. Wast goed schoon en droogt goed, alleen het plastic (bekers e.d.) krijgt hij niet geheel droog.
Keurig geleverd door Bemmel en Kroon. Prima service door dit bedrijf. Op een vraag wordt vlot en vakkundig gereageerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Blomen 08-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,8
We hebben de Bosch SMV90MOONL voor een maand of drie gekocht bij BCC nadat ik diverse reviews gelezen had was ik overtuigt van een goede keurs. Nu drie maanden verder ben ik zeer slecht te spreken over de droogcapaciteit van deze machine. We hebben verschillende instellingen geprobeerd met hardheid van het water, dit heeft geen enkel positief resultaat opgeleverd. We waren de indeling gewend van de vorige vaatwasser van Bauknecht die was prima, evenals de droogresultaten. Het enige wat positief is dat is de geluid.

Kort samen gevat, Bosch vaatwasser SMV90MOONL heeft een zeer slecht droogvermogen. De indeling is niet logisch. Voor ons geen Bosch meer. Mocht er iemand zijn met hetzelfde euvel en dit hebben opgelost, dan vragen wij heel vriendelijk om ons te voorzien dat deze informatie.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
schilden 03-11-2014

Wij hadden hetzelfde "probleem" met deze vaatwasser.Als je glansmiddel gebruikt (in combinatie met tabletten of poeder) wordt de vaat uitstekend droog.

Blomen 04-11-2014

Bedankt Familie Schilden voor uw reactie en Tip. We hebben deze tip ook ontvangen van Bosch, het helpt dat is zeker.
Toch blijf ik een beetje sceptisch over de vaatwasser. Ik ben van Mening dat een gerenommeerd merk als Bosch deze extra ingrepen zoals glansmiddel om een droge vaat te krijgen niet nodig moet hebben.

Reageer

Robert239 22-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Deze vaatwasser gezocht en gevonden als vervanger voor een Pelgrim, die na ruim 10 jaar dienst de aardlek er steeds uit deed slaan. Vrijwel alle review eerder geven het al aan: relatief stil, goed wasresultaat, keuzevrijheid in wasprogramma's en degelijk. Dat laatste kan ik overigens nog niet bevestigen, want zo lang heb ik hem nog niet.

Qua indeling vind ik deze vaatwasser iets minder praktisch dan de vorige. Doordat het bestekmandje een prominente plek midden vóór inneemt, kun je grotere pannen soms wat lastig(er) kwijt. Een smal, langwerpig mandje, langs de rand te plaatsen was beter geweest.

Grappig detail: er is een led-indicator aanwezig op de onderzijde, van de vaatwasser, maar omdat dit een volledig geïntegreerde vaatwasser is, is er bij onze keuken onder de laadklep nog een plint gemonteerd, met als gevolg dat dit ledje niet meer zichtbaar is. Wij hebben een verhoogd aanrecht (92 cm), dus mogelijk dat bij in keuken op standaard hoogte dit wel zichtbaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

CobiSloof 20-09-2014

Fijn apparaat

Algemene score

8,0
Afwasmachine geeft prima resultaat. En is ook zeer stil. Ook handig van het rode lampje, zodat je weet dat ie nog voor je aan het werk is. Overtreft mijn verwachtingen o.b.v. prijsniveau. Aanrader.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Jaap4 12-09-2014

Bosch Vaatwasser SMV90M00NL

Algemene score

8,0
Tot nu toe een aantal weken in gebruik en erg enthousiast!! Vele mogelijkheden om water en stroom, maar ook tijd te besparen. Zeer stil en zuinig met verbruiksmiddelen, tot nu toe geen glans middel of zout hoeven vullen. Erg tevreden met de aankoop. PS Inbouwen was ook een fluitje van een cent!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

JoopTerwijn 12-09-2014

aan te raden

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te plaatsen met behulp van de uitgebreide tekening. Vrij licht in gewicht. Kortom een prima apparaat die jaren mee kan.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Marloes 08-09-2014

Een pracht-apparaat

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over deze vaatwasser. Hij is goed ingedeeld, werkt makkelijk en wast perfect af! Hij is stil en wat ik ook erg fijn vind is dat de rekjes in de onderste korf eventueel plat kunnen als je grote spullen af wilt wassen. Oftewel ik ben helemaal tevreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

AdenAnneke 25-08-2014

Prima vaatwasser!

Algemene score

8,0
Fijne vaatwasser en eenvoudig zelf te installeren. Goede gebruiksaanwijzing/tekening om het keukenfront aan te brengen. Makkelijk te bedienen paneel. Voordeel van uitgestelde start. Het ECO-programma duurt wel lang, maar bij een uitgestelde start is dat eigenlijk geen probleem: we laten hem toch pas 's avonds draaien.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

MvD 14-08-2014

Prima vaatwasser

Algemene score

8,0
Eerste indruk na een week elke dag draaien; Prima vaatwasser Zelf had ik nog nooit een vaatwasmachine ingebouwd en het koste mij wat moeite om de gebruikshandleiding voor installatie te snappen. Ik heb geen technische studie gedaan maar klussen en kleine reparaties vind ik leuk om te doen. Kortom de beschrijving kan beter Bij de voorpootjes moest er een waterpomptang aan te pas komen om de vaatwasser op de juiste hoogte te krijgen. (Dat had ik niet nodig bij de inbouwkoelkast.) Wanneer je het keukendeurtje op de klep schroeft draai deze dan niet te hard aan. Toen ik dit wel deed zag ik aan beide zijdes van de klep een metalen stripje buigen/springen. Maar,.. toen hij op zijn plaats stond en aangesloten was. Was de bediening zeer makkelijk en zijn de wasresultaten prima. Vergeleken met mijn oude vaatwasmachine maakt hij een stuk minder lawaai en kunnen er wel grote borden / schalen rechtopstaand in.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

gerardbentvelzen 27-07-2014

waar voor je geld

Algemene score

10,0
heb deze vaatwasser enkele maanden in gebruik en ben nog steeds zeer tevreden. wast wel lang maar als je dit s'nachts doet maakt dit toch niet uit en anders bij feestjes gebruik je gewoon de quick toets
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

vanderzwan 26-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prima vaatwasser, stil, en handige indeling.Veel mogelijk heden uitgestelde start, handig wassen op goedkopen stroom,(s'nachts)
overzichtelijke bediening en milieuvriendelijk programa's.
Ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MargovandenHeijkant 19-06-2014

na 16 jaar een nieuwe Bosch!

Algemene score

10,0
gewoon een goede vaatwasser die doet wat hij belooft: in (relatieve) stilte goed schoonmaken en goed drogen met volop ruimte voor heel veel vaatgoed
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

PietjeBell 05-06-2014

Een zuinige beauty

Algemene score

10,0
Na lang wikken en wegen voor deze Bosch gekozen. Geen moment spijt gehad, zuinig; vrijwel geruisloos en een schone vaat. Niet te veel toeters en bellen, gewoon een goede en degelijke machine. Maar wel eentje met een fraai design.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

jack68 30-05-2014

superbosch

Algemene score

10,0
Ook dit is weer een kwaliteitprodukt van bosch. Onze vorige bosch vaatwasser had het na 15 jaar intensief gebruik opgegeven, Deze v.w heeft een enegievriendelijk progamma. De rode laserdot op de vloer geeft aan dat hij nog bezig is, dus niet openen. Inmiddels hebben we een echte boschkeuken, zoals de vwasser,combioven,magnetron,inbouwk.kast,afzuigkap en zelfs waterkoker. Kortom zeer tevreden dus ook over de lange levensduur van al onze apparaten.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Steijger 26-05-2014

Beste keus vanwege prijs en kwaliteit

Algemene score

10,0
De vaatwasser voldoet boven verwachtingen vanwege: zuinig in energie en gebruik van schoonmaakmiddelen (zeep, zout en spoelglans). Zoals in de product omschrijving heeft hij vele nuttige opties, makkelijk in te stellen, in een prettige indeling.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

RRiggeling 18-04-2014

Goede waar voor je geld.

Algemene score

10,0
Een mooie vaatwasser die zijn werk goed doet en signaal geeft als het werk gedaan is. De vaatwasser is makkelijk te stellen en goed te monteren. En maakt weinig geluid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

michielgoud 10-04-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
goede machine geleverd door veiligkopen.nu. goede communicatie en keurig op tijd geleverd.
onze oude bosch machine heeft 17 jaar zonder storing gedraaid!
met renovatie van de keuken toch zelf deze nieuwe geinstalleerd. Natuurlijk weer een Bosch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaartenJD 14-03-2014

Stille vaatwasser

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser is still en maakt de vast echt schoon. Vindt het Eco programma wel wat lang duren( 3.15 uur). Is dit nog eco mbt de electriciteit verbruik?
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Toon meer reviews