Samsung NV75N5641RS

Best Reviewed jan 2019 Samsung NV75N5641RS
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
Inhoud ovenruimte
75 liter
Boven -en onderwarmte
Ja
Inbouwhoogte
57,2 cm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung NV75N5641RS op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Snees 02-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

9,0
Wat een fantastische oven. Heeft alle verwachtingen overtroffen. Heel praktisch voor bv snel broodjes bakken of tegelijk 2 gerechten bakken. Veel beter dan een standaard hetelucht oven. Deur kan ook in delen open. Makkelijk om te installeren.

Pluspunten

  • snel opwarmen
  • 2 gerechten tegelijk bakken

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reza 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

HIGH QUALITY

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

10,0
Thank you! This is a Great Product which we will be using it every single day! Glad to find such a great product!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ditte 16-07-2019

Geweldige duo oven

Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

10,0
De oven is geweldig, is snel, zuinig in energie. En veel gebruikersgemak. Daarbij de optie om middels een stoomprogramma de oven te reinigen is erg gewaardeerd.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 26-06-2019

Energie en kostenbesparende tweedelige oven

Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

10,0
Prachtige oven om te zien in onze keuken. Kosten en energiebesparend door de mogeijke tweedeling. Boven voor het opwarmen van b.v. broodjes en Pizza. Het geheel voor uitgebreidere producten.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jopp 19-06-2019

geluidarm

Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

10,0
Heb onlangs oven aangeschaft, fantastisch. M.n. de dual deur is helemaal geweldig. Zijn we met zn tweeen dan gebruiken we de kleine oven, zijn de kinderen thuis dan de hele oven. Aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Berber 08-06-2019

Ideaal flexibel

Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

10,0
Wij hebben deze nu een week in huis en zijn er heel tevreden over.
De flexibiliteit om 2 gerechten tegelijk te bereiden is top.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 27-05-2019

Uitstekend Apparaat

Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

10,0
Voor de echte bakfanaten is dit een super geweldig apparaat. Zelfs met de moeilijkste gerechten zoals tulbanden heeft hij geen moeite. Deze waren heerlijk met een perfect mooi egaal resultaat. De mogelijkheid om de oven te splitsen is voor ons erg fijn omdat wij niet altijd de hele oven nodig hebben. Ideaal voor worstenbroodjes en afbakbroodjes.
Kortom een apparaat dat makkelijk te bedienen is en in elke keuken zal passen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

elberth 24-05-2019

ziet er goed uit

Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

10,0
heb hem vandaag binnen gekregen direct aan de slag eerst even de handleiding gelezen . en toen konden we bakken ben zeer tevreden op dit moment
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

ChrisSmienk 16-03-2019

Mooie oven, handige bediening en werkt perfect

Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

10,0
Hij styat nu een week, we zijn de mogelijkheden nog aan het uitzoeken en uitproberen. Maar tot nu toe een 10+. Makkelijke bediening, en een zeer mooi uiterlijk en innerlijk. Zeer snel warm, zeker met alleen de bovenkant alleen aan. Een aanrader voor elke keuken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

S.J. Haagsman 12-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie praktische oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

9,0
We hebben de oven gekocht omdat deze in twee compartimenten verdeeld kan worden. Dit is praktisch en energiebewust als je meerder gerechten tegelijkertijd wil klaar maken. De oven heeft daarnaast een mooi design. Hoe duurzaam de oven is zal nog moeten blijken

Pluspunten

  • Praktisch
  • Twee compartimenten

Minpunten

  • robuurstheid deur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SAM3 11-03-2019

Wauw wat een ervaring!

Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

10,0
Twee ovens in een, wat is het geweldig om verschillende producten op verschillende temperaturen te bereiden. Echt een aanrader voor kookliefhebbers. Tal van mogelijkheden en instellingen die het leven makkelijker maken PLUS een prachtige uitstraling. Iedereen heeft het over de oven inmiddels.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ruud 01-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een grote en 2 kleine ovens inéén

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

9,0
Supermakkelijk in bediening. Automatisch wordt het overdeel wat ik wil gebruiken snel voorverwarmt. Goede oververlichting. Pyrolactische ovenreiniging heb ik nog niet gebruik (heb hem pas 3 dagen), maar deze functie verbrand de vetresten tot as, waarna deze eenvoudig te verwijderen zijn. Mijn vorige oven kreeg ik op een gegeven moment niet meer goed schoon. Er is slechts 1 minpuntje en dat had ik al gelezen voor de aankoop: De tip toetsen, die buiten het verlichte display zijn geplaatst, zijn in onze keuken niet goed zichtbaar. Er is ondertussen een verbeterd model, maar die paste niet in mijn budget.

Pluspunten

  • Bediening
  • oververlichting
  • pyrolactische reiniging

Minpunten

  • geen tip toetsen verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

monica 18-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

9,0
Werkt perfect 2 verschillende ovens.
Super makkelijk. Verschillende functies,en gewoon 2 aparte gerechten bereiden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Snezana 02-02-2019

Zeer praktisch

Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

10,0
Super praktisch, makkelijk in bediening. @ verschillende gerechten in oven bakken, met deze oven geen probleem! Snel broodjes bakken dan alleen bovengedeelte aanzetten. Wat ook mooi is dat deze oven ook nog heel zuinig is.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

HH 30-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig: twee ovens in één

Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

8,0
Nog maar één keer gebruikt, maar de pizza's waren lekker. Gebakken in de onderste helft. Ik heb deze gekozen om meerder gerechten in één te maken. Dus als hij doet wat hij belooft...
Eén tekortkoming zijn inderdaad de niet verlichte tiptoetsen voor tijd temperatuur etc. Hier heb je als je geen daglicht hebt, echt een lichtje bij nodig. Onhandig.

Pluspunten

  • Koken in twee ovens tegelijkertijd
  • Maar ook als één grote oven

Minpunten

  • Onverlichte tiptoetsen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wendy 22-01-2019

Makkelijk in gebruik en mooi design

Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

8,0
We hebben de oven nu 2 weken, hij is geinstaleerd en dat is allemaal netjes gedaan.
Helaas bleek het net niet helemaal te passen ivm een snoer van de kookplaat die er achter ligt.
Daar moeten we nog een oplossing voor verzinnen.
De oven zelf heeft een mooi design ook de kwaliteit is zeer goed!
De oven heeft veel fucties en die zijn makkelijk te vinden en te bedienen.
2 gerechten te gelijk maken is super makkelijk alles wordt erg lekker.
De zelfreinigingsfuctie doet het ook goed en is ook heel makkelijk in gebruik en het belangrijkste een schone oven.
Ik heb al aardig wat gebakken in de oven van pizza tot gebak.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Eefjayday 21-01-2019

Wat een uitkomst, 2 gerechten tegelijk bereiden!

Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

10,0
Ik heb de dual cook nu een paar weken in huis en ik ben nu al erg enthousiast er over! Met een kind met Coeliakie (glutenallergie) is het vaak lastig koken. Glutenvrij eten mag niet in contact komen met het "gewone" eten dus dat vraagt om veel planning bij het gebruik van de oven. Met de DualCook functie is dat nu gelukkig verleden tijd. Glutenvrije pizza boven in en de gewone pizza onder. Zelfs de verschillende bak temperaturen te gelijk is geen probleem. Met de telescooprail haal je heel makkelijk je gerechten uit de onderste oven zonder je te verbranden. De snel verwarmen optie werkt erg goed. Vooral als je alleen de bovenste oven gebruikt is hij ket een paar minuutjes warm genoeg. Even snel iets opwarmen is dus zo gedaan. Hygiëne is bij Coeliakie zeer belangrijk in verband met kruisbesmetting maar gelukkig blijft de oven erg schoon. Gemorste etenswaren haal je makkelijk weg met een papiertje door het gladde oppervlak en 1x per week de stoomreimigingsfunctie gebruiken en je oven is weer als nieuw. De bediening wijst grotendeels zichzelf. De icoontjes geven duidelijk aan waar ze voor zijn en de verschillende geluidjes maken ook goed duidelijk welk van je gerechten klaar is. Al met al een geweldige oven die uitermate geschikt is voor mensen met speciale diëten die apart moeten koken. Ik kan nu al niet meer zonder!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Koekenbakker 17-01-2019

Perfect!

Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

10,0
Ik heb de oven nu een week in huis en hij bevalt heel goed! De installatie was binnen 5 minuten geregeld en het design was direct wat me opviel. Erg mooi! Heel prettig is dat het een hele grote oven is. Dus je kunt meerdere lagen gebruiken of een hoog gerecht bereiden. Maar prettig is ook dat je de oven ook kunt splitten. In het onderste gedeelte wordt de zelfgemaakt pizza perfect knapperig en in het bovenste gedeelte kan je op een andere temperatuur iets bakken met de grill daarbij aan. Ik ben direct aan de slag gegaan met de recepten die er in staan en de vooraf ingestelde programma's die daarbij horen. De oven is stil en de knoppen en het gebruik is erg intuïtief. Dus daar hoef je niet lang voor in het boekje te neuzen. Erg blij mee en erg blij met de resultaten die er uit komen!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anna 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch, snel leerzaam, prima met verdeling in de helf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

10,0
Fantastisch, snel leerzaam, prima met verdeling in de helf.
Met extra korting op BCC is het product een toppertje in zijn klas!

Pluspunten

  • makkelijk toegang
  • grootheid
  • kan bekend worden zonder instructie
  • met korting is het beste aankoop
  • duurzaam

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Do 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slime oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung NV75N5641RS

Algemene score

9,0
Oven net binnen en gemonteerd. Uiteraard even getest. Bediening is simpel en de dubbele deur is erg goed bedacht. Het gebeurt bij ons toch al eens dat de ene op een ander tijdstip eet dan de ander.
En dan is een halve oven opwarmen goed bedacht. Minder energie en hij is erg snel op temperatuur.
Voorverwarmen is supersnel. Het zelfreinigend heb ik nog niet uitgetest. Maar daar verwacht ik ook veel van. Dit is een stand die je kunt kiezen en dan doet de oven de rest.
De oven heet twee lampjes ingebouwd zodat deze in gedeelde versie in beide delen goed licht geeft.
Maak je er 1 oven van omdat je een kalkoen in de oven wilt doen dan is dat ook mogelijk.
Kortom ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Deelbaar
  • Goed verlicht
  • Makkelijk schoon te maken
  • Makkelijk in te stellen
  • Wamt erg snel op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer