Bosch HBA23B150E - Reviews

8,5 Lees 14 reviews
Best Reviewed apr 2015 Bosch HBA23B150E
Best Reviewed april 2015
Specificaties
Inhoud ovenruimte
62 liter
Heteluchtfunctie
Ja
Boven -en onderwarmte
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Braam 22-09-2016 Product half jaar of langer in bezit

Fijne bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het zijn erg gevoelige tiptoetsen en het scherm is duidelijk afleesbaar. Ook waarderen wij het kinderslot enorm!

Pluspunten

  • draaiknoppen
  • Tiptoetsen
  • Dislay
  • Kinderslot

Minpunten

  • Lang afkoelen, "lawaai"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
youri 08-09-2016 Product paar maanden in bezit

lekker warm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
fijn product, lekker warm, grote inhoud, fijne grill, goede platen, makkelijk schoon te maken, fijne instellingen, grote inhoud, goede grill,

Pluspunten

  • grill
  • inhoud

Minpunten

  • schoonhouden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Tinka 25-08-2016 Product paar dagen in bezit

Goede inbouwmaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een goede gebruiksvriendelijke oven, maar vooral de inbouwmaten zijn voortreffelijk.
Snelle voorverwarming en ook goede snelle afkoeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Paul 03-08-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende oven, simpel in gebruik

Algemene score

8,5
Een tijdloos design en simpele bediening. Uitstekende oven. Wordt snel warm, past ook in ikea keukens. De combinatie tussen het zwart en het RVS komt mooi naar voren. Het display had van mij alleen ook in het zwart gemogen ipv het rood.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Yvonne 30-07-2016 Product paar dagen in bezit

Wat een fijne oven!

Algemene score

9,0
Op basis van de reviews hier voor deze over gekozen. Ik heb de oven niet ingebouwd maar toch voor deze gekozen ivm de ruimte en mogelijkheden voor een zeer schappelijke prijs. Geen spijt van, de eertse bakresultaten zijn super goed gelukt. Zelfgemaakte pizza gebakken op een pizzasteen met onder en bovenwarmte op de hoogste stand was heerlijk, appelflappen en kaneelbroodjes ook goed gelukt.
Over warmt snel voor, makkelijk instelbaar, goede resultaten, ziet er mooi uit en dat voor dat geld. Toppertje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
thejaa 16-05-2016 Product paar weken in bezit

Echt een top oven

Algemene score

9,0
Wij hebben deze oven nog maar een paar weken in gebruik en ben er nu al heel blij mee.
Opwarmen is door de snelfunctie fantastisch.5 minuten.
Alles wat ik er tot nu toe in heb gedaan, was eerder klaar dan verwacht, dus let daar even op.
Hij heeft echt power.
Makkelijk schoon te maken.
Mooi design.
Kortom, echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jaap2007 04-05-2016 Product kwartaal in bezit

Superoven voor een superprijs

Algemene score

9,0
Enkele maanden in bezit, het opwarmen is een peuleschil, echt in vijf minuten dik 200 graden. ook de mogelijkheden zijn zeer divers. Al vele produkten hierin gemaakt, zoals diverse taarten, vis, aardappelen, ovenschotels enz. enz. alles tot volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Juno2 19-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Oude oven warmde niet goed meer op. Vanwege de aanbeveling van "kieskeurig" hebben we deze oven besteld. Werd op een zaterdag geleverd. Inbouw in een kwartiertje geregeld. Vanwege het grote vermogen wat deze oven af kan nemen (sneltoets inschakelen), is hij binnen 5 minuten op dik 200 graden. Voor deze prijs een prima oven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Ingemulken 01-05-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Fijne oven, die makkelijk in gebruik is. Meerdere grillstanden en verschillende bak instellingen. Wel altijd goed schoonmaken, vuil brandt gemakkelijk in.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
gbastiaan 27-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Nadat onze oude oven het begeven had moesten we opzoek naar een nieuw.

Veel eisen hadden we niet, hij moest eigelijk gewoon passen en bijvoorkeur een A merk.

We kwamen bij deze Bosch uit, deze had zelfs als bijkomend voordeel een kinderslot en zelf reinigings funktie.

Na een paar dagen in gebruik merken we dat hij echt fijn is in gebruik.
Warmt goed en snel op, ons croissantje en de stokbroodjes zijn sneller klaar dan voor heen.

Hij koel zelf ook af.

We kunnen hem echt aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
H. van de Vooren 03-04-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,8
Gebruiksgemak: net voldoende. Na 2 jaar nog altijd handleiding nodig om digitaal menu te kiezen.
Vormgeving: fraai, was mede overweging bij aanschaf.
Mogelijkheden: goed en conform aankoopoverwegingen, maar door beperkt gebruiksgemak niet optimaal benut.
Duurzaamheid: ik neem aan goed, maar niet realistisch te beantwoorden, 2 jaar na aankoop.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
AJS 25-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,7
Gewoon een goede oven zoals je mag verwachten van Bosch. Prima bak-resultaten. Wel wat sneller klaar dan je zou verwachten, maar mooi gegaard.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
cheriel 18-03-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke inbouw oven.
Verschillende verwarm opties die allemaal makkelijk te gebruiken zijn.
Gemakkelijk schoon te houden.
Genoeg ruimte om verschillende producten bereiden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Dawson 19-08-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Als je van een kleine combi-magnetron overstapt wegens gebrekkige ovenfunctie. Deze oven is het even wennen, veel meer power en warmte. Aparte kast aangeschaft (extra, had geen lege ruimte in keukenkastje) om oven in te bouwen en groep extra aan moeten leggen vanuit meterkast (vanwege hoge vermogen, had geen oven-groep in keuken), maar dit allemaal is het meer dan waard!

De oven warmt dmv 'snel opwarmen' binnen 5 min op naar 200'c, de hele lucht functie is perfect, goede verwarming in hele oven. Als 'oven' werkt hij perfect met onder- en bovenwarmte. De 5 niveau's in de oven zijn prima te gebruiken en schoon te maken door snelle verwijdering; frames kunnen zo de vaatwasser in. De binnenkant vd oven is met vaatdoek goed schoon te maken.

De timer kan op diverse manieren ingesteld worden, maar gebruik alleen de afloop-timer. Groot voordeel is dat als je lang aan het bakken bent de glazen deur nagenoeg koud blijft, verbranden doe je er niet aan. Enige minpuntje vind ik de aluminium bakplaat, deze verkleurt en is niet heel makkelijk schoon te maken; vetvlekken krijg je er niet af.

Eigenlijk mag je deze oven niet met combi vergelijken, dit is een 'echte oven'! Aanrader voor mensen die van bakken houden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend