Siemens HB632GBS1 - Reviews

Best Reviewed feb 2017 Siemens HB632GBS1
Best Reviewed februari 2017
Specificaties
Inhoud ovenruimte
71 liter
Heteluchtfunctie
Ja
Boven -en onderwarmte
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 33 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sander 29-11-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
Deze oven heeft veel mogelijkheden. De bediening is heel even wennen maar wijst zich eigenlijk vanzelf. Taarten en andere gerechten waarbij een constante temperatuur belangrijk zijn lukken zonder probleem.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

jaapv 17-08-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Mooie strakke oven. Warmt zeer snel op in de snel voorverwarmen functie. Bediening is zeer eenvoudig en alle standen hebben echt een toevoeging. Enige nadeel is dat de rekken die er in zitten snel 'naar voren' klappen als je ze eruit schuift.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Chefkok André 10-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Mooi design. Praktisch in gebruik en geweldig resultaat.
Vooral de omschrijving van actie bij instellen menu is bedieningsvriendelijk en prettig om zo overzichtelijk te zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 19-03-2017 Product paar dagen in bezit

Grootte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima product. Gemakkelijk te bedienen. Geruisloos. Goed schoon te houden. Nu een week in ons bezit. Alleen nog geen taarten gebakken, maar dat zal zeker goed gaan. Top product.

Pluspunten

  • Simpel te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diane 15-03-2017 Product paar dagen in bezit

Siemens oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische oven; erg gebruikersvriendelijk en makkelijk te begrijpen. Intuïtief en makkelijk schoon te houden. De telescoopbuizen zijn een echte aanrader.

Pluspunten

  • gebruikersvriendelijkheid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 11-03-2017 Product paar maanden in bezit

Ruime oven die snel warm is

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De oven van Siemens is heel ruim van binnen en heeft veel mogelijkheden voor verwarmen. De bediening is heel eenvoudig en het apparaat heeft een mooi strak design. Erg handig is dat de oven snel is opgewarmd en ook aangeeft hoe lang het voorverwarmen nog duurt. Tevens wordt aangegeven hoe lang de oven nog moet afkoelen na gebruik. Geen nadelen kunnen ontdekken!

Pluspunten

  • Snel voorverwarmd
  • Mooi design
  • Ruim van binnen
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Krabshuis 23-02-2017 Product paar weken in bezit

fantastisch resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Werkt fantastisch, veel mogelijkheden qua instellingen en programma's. Maaltijden komen er mooi uit met een heerlijk resultaat. Het voorverwarmen is een prima optie om snel aan de slag te gaan. Ziet er fantastisch uit en staat zeer strak in de keuken. Eenvoudig te bedienen zelfs zonder manual hebben we de instellingen en programma's kunnen vinden en gebruiken.

Pluspunten

  • zeer snel warm
  • resultaat van maaltijden
  • eenvoudig te bedienen
  • mooi vormgeven en design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ed 22-02-2017 Product paar weken in bezit

gebruiks vriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk in het gebruik , super snel op temperatuur , timer werkt goed , vele mogelijkheden producten komen mooi uit de oven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscan 20-02-2017 Product paar maanden in bezit

met 1 woord top product!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn al aantal maanden in bezit van deze top oven en dit bevalt ons prima.
1. ziet er strak en luxe uit
2. voorzien van meerdere programma's
3. makkelijk bedienbaar met een full display
4. bakt goed
5. prijs kwaliteit verhouding is prima
deze oven zullen wij aan iedereen bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Familie den Oudsten 27-01-2017 Product paar weken in bezit

Top bak resultaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne oven: maakt weinig geluid, goed temperatuur vast, overzichtelijk menu en uitgebreide opties. Wij zijn blij met de aankoop!

Pluspunten

  • eenduidig
  • intuïtief
  • goed bakresultaat

Minpunten

  • blaast veel koude lucht uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cathrien van Engelen 21-01-2017 Product paar weken in bezit

Stille en snelwerkende oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze oven is erg prettig om mee te werken. Het is een zeer stil apparaat dat snel op de juiste temperatuur is. Het bedieningspaneel is heel duidelijk en makkelijk te bedienen. Schoonmaken is ook geen probleem en hij ziet er ook nog eens mooi uit!

Pluspunten

  • stil
  • snel op temperatuur
  • makkelijk te bedienen
  • mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wies 13-12-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijke instelling

Algemene score

9,0
Goed resultaat van ovenschotels e.d. Makkelijk te bedienen. Ja ik beveel dit product aan omdat ik het ook een mooi product vind. Het past goed in mijn keuken en het beantwoordt aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie grote oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie oven, handige bediening, grote inhoud. Maar voor deze prijs zou het wel mooi geweest zijn als bijvoorbeeld vaste rails standaard zouden zijn meegeleverd.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • grote inhoud
  • handige bediening

Minpunten

  • rails niet standaard bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Iva 08-11-2016 Product paar weken in bezit

mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi design, voldoet aan al mijn verwachtingen.Makkelijk te bedienen, stil, groot en ruim. Gebak en koekjes zijn nog lekkerder 😊

Pluspunten

  • ruim
  • Makklijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjen 01-08-2016 Product kwartaal in bezit

Prettige oven

Algemene score

8,0
Pluspunten
Simpel in gebruik, maakt weinig geluid bij opwarmen, mooi design

Negatieve punten
Menu is wat klein

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fatma 01-08-2016 Product maand in bezit

Super bakoven

Algemene score

9,0
Ik heb sinds kort een nieuwe keuken met inbouwapparatuur van siemens. Design is super mooi, maar daarbuiten heb ik verschillende merken ovens gebruikt, maar geen een is te vergelijken met de siemens bakoven. Het ziet er supermooi uit, je hebt verschillende standen en het is digitaal.Voor het bedrag wat je ervoor betaald raad ik het zeker aan. Kortom een super apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 27-07-2016 Product paar weken in bezit

Prima oven met veel mogelijkheden

Algemene score

8,0
Het product ziet er mooi uit en past perfect bij de magnetron. We hebben ze boven elkaar hangen in een serie van drie hoge kasten. Daarnaast is het makkelijk te bedienen en doet wat het moet doen. Mijn vrouw bakt de heerlijkste gerechten erin.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

rob 27-06-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere grote bakoven

Algemene score

9,2
Mooi design van deze bakoven. Lekker groot formaat, alles wat we willen bakken past er prima in.
Eenvoudig menu maakt je keuze voor de juiste instelling erg makkelijk. En ook als je meerdere gerechten op verschillende niveaus in de oven plaatst, kun je met de 4D optie alles tegelijk prima bakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 11-06-2016 Product maand in bezit

Goede en gemakkelijke oven

Algemene score

10,0
De oven is erg gemakkelijk in gebruik. Welke functie je waarvoor moet gebruiken is even uitzoeken, maar als je dat eenmaal weet werkt het allemaal super.
Vooral de koude start functie is erg handig, pizza of afbakbrood (bevroren of ontdooid) in koude oven en komt er goed uit (had dit niet verwacht)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerwin Koudijs 06-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,2
Zeer fijne oven met prima bakresultaat. Mooi design en mooi display. Display interface is soms wat onduidelijk of niet intuitief, maar heeft wel voldoende functies. Ovendeur wordt niet heet zoals beloofd. Wij zijn er erg blij mee.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews