Siemens HB632GBS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
71 liter
Heteluchtfunctie
Ja
Boven -en onderwarmte
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 56 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Menno 01-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Snel op temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De oven is snel op temperatuur en heeft een handig en duidelijk scherm. We hebben tot nu toe enkel de stand '4D heteluchtoven' gebruikt en die stand bevalt prima. De oven maakt bij het opwarmen wel wat geluid en als je voor de oven staat waai je bijna weg.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Veel verschillende standen
  • Het eten smaakt goed!

Minpunten

  • Maakt wat geluid bij het opwarmen
  • Er blaast veel lucht uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sander 29-11-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
Deze oven heeft veel mogelijkheden. De bediening is heel even wennen maar wijst zich eigenlijk vanzelf. Taarten en andere gerechten waarbij een constante temperatuur belangrijk zijn lukken zonder probleem.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

jaapv 17-08-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Mooie strakke oven. Warmt zeer snel op in de snel voorverwarmen functie. Bediening is zeer eenvoudig en alle standen hebben echt een toevoeging. Enige nadeel is dat de rekken die er in zitten snel 'naar voren' klappen als je ze eruit schuift.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Oscan 20-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

met 1 woord top product!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn al aantal maanden in bezit van deze top oven en dit bevalt ons prima.
1. ziet er strak en luxe uit
2. voorzien van meerdere programma's
3. makkelijk bedienbaar met een full display
4. bakt goed
5. prijs kwaliteit verhouding is prima
deze oven zullen wij aan iedereen bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Familie den Oudsten 27-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Top bak resultaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne oven: maakt weinig geluid, goed temperatuur vast, overzichtelijk menu en uitgebreide opties. Wij zijn blij met de aankoop!

Pluspunten

  • eenduidig
  • intuïtief
  • goed bakresultaat

Minpunten

  • blaast veel koude lucht uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 07-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie grote oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie oven, handige bediening, grote inhoud. Maar voor deze prijs zou het wel mooi geweest zijn als bijvoorbeeld vaste rails standaard zouden zijn meegeleverd.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • grote inhoud
  • handige bediening

Minpunten

  • rails niet standaard bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chefkok André 10-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Mooi design. Praktisch in gebruik en geweldig resultaat.
Vooral de omschrijving van actie bij instellen menu is bedieningsvriendelijk en prettig om zo overzichtelijk te zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 27-02-2018
  • Product gekocht

Supersonisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zo handig, zo eenvoudig, esthetisch zo verantwoord...........zelfs mijn zonen kunnen het apparaat gebruiken :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henkx 16-02-2018

Geweldig, supersnel en bovenal geen gasverbruik du

Algemene score

10,0
1 Week in huis nu al een openbaring, erg tevreden, eenvoudige bediening, mooi vlak en heeft een mooie uitstraling in de keuken
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Patricia 21-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele prettige, makkelijk te bedienen oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een geweldig apparaat. Erg makkelijk te bedienen. Het bedieningspaneel wijst zichzelf. Verder is hij erg snel op warmte, dus voorverwarmen duurt maar heel kort en dat spaart dus weer energie.

Pluspunten

  • snel voorverwarmd
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mantel 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijke bediening, goed zicht op bakproduct

Algemene score

9,0
Top oven, eenvoudig te bedienen, snel op warmte, goede tekst en uitleg in boekje,..... een aan te bevelen product!

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • snel op warmte
  • goede tekst en uitleg

Minpunten

  • niet te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Agnes1964 03-01-2018

Heerlijk om weer een echte oven te hebben.

Algemene score

10,0
Nu 2 weken in gebruik. Geweldige oven. Filetrollade met kerst prima gelukt. Ga oven steeds meer gebruiken
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Diesel58 28-12-2017

Och wat een vooruitgang!

Algemene score

10,0
5 December, het mooiste Sint Nicolaas cadeau 'EVER'....Wat een prachtige oven na de oven van 14 jaar geleden want overigens ook een Siemens was. 14 Jaar trouwe dienst geleverd met een opgroeiend gezin met 3 kinderen. De bediening van mijn nieuwe oven is onvoorstelbaar makkelijk en de opwarmfunctie is zo energiezuinig. Met maar liefst 5 inschuifhoogtes en een duidelijk af te lezen display. Wat ook geweldig is zijn de balkjes voor de verwarmingscontrole. En maar liefst 7 verwarmingsmethoden. Ik zeg CHAPEAU Siemens!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anne1950 06-12-2017

Deze bakoven maakt magnetron overbodig

Algemene score

10,0
Wekelijks gebruiken wij deze oven. Door verkoper met succes omgepraat"hoe vaak gebruikt u een magnetron"? Tot nu toe zeer tevreden en missen de magnetron niet. Is zeer uitgebreid en simpel te gebruiken door duidelijke display.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bounid 24-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

de beste aankoop moi aparat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
stel en snel warm en super mooi apparaat makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • heel stel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 23-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi vormgegeven oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Oven biedt wat ik zoek in een oven en hij ziet er mooi strak uit. Ook de bijbehorende combi-oven gekocht. Past perfect in onze nieuwe keuken. Makkelijk te bedienen.
Duurzaamheid moeilijk te beoordelen na een aantal dagen.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • functies
  • warmt snel op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
rene 30-10-2017

Wat is je bijbehorende combi-oven?

Reageer

widorgel 14-06-2017

wat een dijk van een oven!

Algemene score

8,0
sinds een maand in bezit; even wennen na een (niet kinderachtige) combi magnetron gebruikt te hebben, want de capaciteit en kracht van deze oven is ongekend. Wat een power! We moeten alle tijden en temperaturen aan de onderkant houden ipv de bovenkant zoals vroeger het geval was. Bediening is makkelijk is zonder handleiding prima uit te vogelen. En hij wordt totaal niet warm aan de buitenkant; zeer veilig gevoel
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jrie 12-06-2017

Mooi design

Algemene score

10,0
Vorig maan gekocht ter vervanging van een ander merk oven. Design is mooi, veel functie maar menu is goed opgebouwd. Eenvoudig te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

JohanJacob 15-05-2017

Super oven!

Algemene score

10,0
Deze oven is in een woord geweldig! Wat een verbetering t.o.v. onze oude oven. Wat een mogelijkheden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

N. Robben 29-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Strak en nieuw design.

Algemene score

10,0
Mooie en zeer gebruiksvriendelijke oven. Digitaal scherm met klok.
De oven blijft bij werking aan de buitenkant koel. Ideaal met rondlopende kinderen.
Tevens geeft het panel na gebruik aan wanneer de oven volledig is afgekoeld.
Ik zou dit product aanraden!

Pluspunten

  • snel voorverwarmen
  • makkelijke bediening
  • softclosingdeur die altijd zachtjes sluit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews