Siemens CB635GBS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
47 liter
Boven -en onderwarmte
Ja
Inbouwhoogte
45 cm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

S. Veenstra 13-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,5
Bij het verwarmen trekt de braadslede zo krom als een hoepel. Navraag bij Siemens leert dat dit zo kan gebeuren (staat ook in de gebruiksaanwijzing) en daarna weer bij het koelen recht trekt. Dit klopt wel, maar voelt wel GOEDKOOP aan. Net een fietsband die lekt en die zich zelf herstelt. Zodra je met de vingers aan het chroomwerk komt zitten er ook afdrukken op en dus weer poetsen. Bij onze vorige Pelgrim was dit niet zo. Duidelijke minpunten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Bazuin 18-04-2017

Goed werkende oven en magnetron

Algemene score

8,0
Al een aantal maanden in huis, oven en magnetron werken prima maar helaas de koude lucht die bij het handvat naar buiten komt is niet prettig als je de oven op oog hoogte hebt gemonteerd.
Oorspronkelijk gepost op Siemens

Reageer

Mark14S 07-04-2017 Product paar maanden in bezit

Veel mogelijkheden, modern design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne combi-oven. Het design is erg strak wat mooi tot zijn recht komt in onze keuken. Erg leuke gimmick is het touchscreen. De menu structuur is erg overzichtelijk en logisch, heb alles gevonden zonder het boekje te lezen.
De instellingen van het apparaat zijn zeer uitgebreid. Ik heb de oven nu 1,5 maand, en ik vind nog iedere keer andere instellingen.
Mijn vorige oven zorgde ervoor dat de achterkant sneller gaar was dan de rest van het gerecht. Dit is nu niet meer het geval met deze combi-oven. Mijn taartjes en cake zijn nog nooit zo mooi gebakken.
Bij de oven krijg je voldoende accessoires, zoals een bakplaat, grilrek en pizzaplaat. Erg handig is de vleesthermometer.

Ik ga mijn cake zo weer uit de oven halen.
Dit product raad ik iedereen aan!

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Hoge temperatuur instelbaar
  • Overzichtelijk menu
  • Veel standen mogelijk

Minpunten

  • Via een omweg in menu naar magnetron

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoeven 01-03-2017 Product paar dagen in bezit

Prima bakresultaat, stil in gebruik en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze combi-oven nu enkele dagen in bezit. Voor dit apparaat gekozen vanwege uitgebreide mogelijkheden voor bakken in combinatie met magnetronfunctie. Tot nu toe alleen cakejes in gebakken en die waren goed gelukt. De ervaring is zeer luxe door het mooie design, intuïtieve vormgeving en lage geluidsproductie. Bijkomend voordeel, met name bij aanwezigheid van kinderen, is dat de glazen deur niet heet wordt tijdens gebruik van de oven. Het apparaat blaast koude lucht naar buiten tijdens gebruik.
Toebehoren bestaat uit een braadslede en (magnetron)rooster. Bakplaat zit er niet bij, maar braadslede kan als bakplaat dienen. Ook maakt het in- en uitschuiven van rooster/braadslede redelijke wat geluid, maar dat is te verwachten.

Pluspunten

  • Volledige ovenfunctionaliteit
  • Stil in gebruik
  • Mooi design
  • Intuïtieve vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marloes 12-09-2016 Product paar weken in bezit

Fijne degelijke oven voor een goede prijs

Algemene score

8,0
Ik heb de oven inmiddels een week in bezit en ik kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben. De over warmt snel op, is lekker ruim en heeft alle functies die je van een moderne oven mag verwachten.

Pluspunten

  • Ruime oven
  • Mooi display
  • Warmt snel op

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Skinle 23-03-2016

Klein maar zeer compleet in zijn mogelijkheden

Algemene score

8,0
Uiteindelijk besloten om in de nieuwe keuken toch een oven te plaatsen.
Vooral het gemak waarmee je de instellingen doet is geweldig.
Oorspronkelijk gepost op Siemens

Reageer

atilgan 23-01-2016

mooi design

Algemene score

10,0
makkelijke en duidelijke bediening. koelt geluidloos af met duidelijke indicatie.
zeker kopen zal ik zeggen
Oorspronkelijk gepost op Siemens

Reageer

Hardam 25-11-2015

Tevreden mens

Algemene score

8,0
ik heb het net in gebruik genomen en het lijkt alsof het er al langer staat. Ook een mooie uitstraling, jammer dat ik nog geen ned,talig kookboek heb.
Oorspronkelijk gepost op Siemens

Reageer

Deleriden 10-11-2015

Pracht van een oven

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat. We kunnen er alles mee. Handig in gebruik, geen moeilijke knoppen of onduidelijkheden. Prachtig uiterlijk, stil. Helemaal goed.
Oorspronkelijk gepost op Siemens

Reageer

Ruud Mulder 16-10-2015

Ideaal apparaat

Algemene score

10,0
Zeer gemakkelijk en simpel in gebruik zonder dat er opties of functionaliteiten ontbreken.

Zeer snel voor ververwamd en altijd goed warm. En zeer gemakkelijk te reiningen.

Al met al een top aankoop en zeker een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op Siemens

Reageer

Robin 12-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Ideale oven. Duidelijke beschrijving in handleiding. Snel warm en goede bediening! Uitgebreide fabrieksgarantie bij aankoop van 5 of meer siemens producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
S. Veenstra 13-12-2015

Trekt de braadslede bij jullie ook krom bij verwarmen

Reageer

Koksmaat 30-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Compacte maar zeer ruime oven. Veel mogelijkheden en strakke vormgeving. Goed schoon te maken. Een enorme verbetering vergeleken met de oude die zo'n 20 jaar mee is gegaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
S. Veenstra 13-12-2015

trekt de braadslede ook krom bij het verwaremen

Reageer

Nath1985 02-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Wij hebben deze oven nu een aantal weken en zijn erg tevreden over dit apparaat. De oven ziet er mooi strak uit. De oven maakt weinig geluid. Hij is heel erg snel voorverwarmd en snel afgekoeld.
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
S. Veenstra 13-12-2015

trekt de braadslede ook krom als jullie verwarmen

Reageer

Pijnappel 71826 25-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Prima oven, met prima bakresultaten. Het kost alleen wat tijd om alle mogelijkheden te ontdekken. Deze zijn namelijk legio. Strakke vormgeving en het oogt allemaal robuust. Bovendien is het schoonmaken van de binnenkant erg eenvoudig. Kortom, een uitstekende aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
S. Veenstra 13-12-2015

trekt de braadslede ook krom als deze wordt verwarmd

Reageer