Neff B57CR22N0

Specificaties
Inhoud ovenruimte
71 liter
Boven -en onderwarmte
Ja
Inbouwhoogte
60 cm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Neff B57CR22N0 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frieda 02-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen en lekker grote ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B57CR22N0

Algemene score

8,0
Het is een fijne bakoven, makkelijk te bedienen en wat ook heel fijn is is de grote ruimte. Prijs/kwaliteit goed! Wij zijn zeer tevreden met deze aankoop. We hebben nog niet alle functies geprobeerd, tekort in bezit. Grilfunctie werkt super.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vissers 17-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend apparaat, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Neff B57CR22N0

Algemene score

9,0
Prachtige, makkelijk te bedienen oven met veel mogelijkheden. De in het apparaat weg te schuiven deur is echt een uitkomst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 31-01-2019

Handige oven

Geschreven voor: Neff B57CR22N0

Algemene score

10,0
Handig dat de deur weggvalt onder de oven. Hier heb je dus geen last van als je de producten uitbde oven haalt. Het is even wennen aan de ruime keuze aan programma’s, maar met de handleiding heb je dit zo in de gaten. Oven is snel warm en met de schoonmaakprogramma’s is de overn prima schoon te houden.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Hendrikse 03-10-2018

Design en superprestatie

Geschreven voor: Neff B57CR22N0

Algemene score

10,0
Hele, ruime en mooie oven met veel functies en een goed eindresultaat.

De bediening en dat hide and slide maakt het apparaat volledig af!
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Mark 09-04-2018

Mooie oven en zeer gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Neff B57CR22N0

Algemene score

8,0
Mooie en zeer gebruiksvriendelijke oven. Geen onnodige functies die ik waarschijnlijk toch nooit gebruik.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Thea 20-06-2017

Geweldige oven

Geschreven voor: Neff B57CR22N0

Algemene score

10,0
We hebben de oven nu een jaar in gebruik en het is een heerlijk apparaat om mee te werken. Hij is gebruiksvriendelijk en doordat je de ovendeur naar beneden wegschuift kun je beter bij je ovengerechten.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

R Bossinga 20-06-2017

Helemaal super!!

Geschreven voor: Neff B57CR22N0

Algemene score

10,0
Wij hebben de oven nu al een jaar, dus heb et al veel ervaring mee!
Het is een geweldige oven!! Vooral de inschuifbare deur is heel praktisch.
Maar ook het bakken gaat super. De turbo boost om extra snel voor te verwarmen is ideaal!
Alles is duidelijk en makkelijk in te stellen.
Kortom een super aankoop!
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Hedwig1951 19-06-2017

Eindelijk plezier in het maken van overgerechten

Geschreven voor: Neff B57CR22N0

Algemene score

10,0
Deze oven is makkelijk te bedienen en erg praktisch in het gebruik (vooral met de inschuifbare deur)
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Gerry 19-06-2017

Nieuwe keuken met Neff apparatuur.

Geschreven voor: Neff B57CR22N0

Algemene score

8,0
oven en magnetron een mooie combinatie boven elkaar. De deur gaat mooi onder de oven dus geen kans op verbranden .Zeer veel keuze programma's
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

Hayo 19-06-2017

Fantastische oven met een maar

Geschreven voor: Neff B57CR22N0

Algemene score

6,0
Prima oven. Snel op temperatuur, en makkelijk in gebruik.

Er is een maar: de touch van deze oven werkt onregelmatig. We denken dat hij zeer gevoelig is voor vette vingers, en het daarom vaak niet gelijk doet. Pas na bewerking met glassex krijge we de oven aan. De volgende keer neem ik weer een oven met knopjes. Iets minder mooi, maar werkt wel altijd
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

chvanrossem 19-06-2017

HIDE&SLIDE BAKOVEN ofwel die ovendeur verdwijnt !!

Geschreven voor: Neff B57CR22N0

Algemene score

10,0
Fantastisch, die ovendeur , die zomaar verdwijnt bij volledige openen.
De oven moet dan wel op middel hoogte of daarboven zijn geplaatst.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer

JoyceW 19-06-2017

Mooie oven met superhandige deur!

Geschreven voor: Neff B57CR22N0

Algemene score

8,0
Wij wilden een strakke oven van 60 cm en kwamen al snel bij Neff uit. De bonus van deze oven is de deur die onder de oven schuift. Ideaal met gerechten uit de oven halen. Ook de boost functie en de schoonmaakfunctie zijn erg handig.
Oorspronkelijk gepost op neff-home.com

Reageer