Inventum IMC6150RK

Best Reviewed aug 2020 Inventum IMC6150RK
Best Reviewed - augustus 2020
Specificaties
Inhoud
50 liter
Vermogen
900 watt
Kleur(en)
zwart, zilver
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IMC6150RK op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Schultinge 04-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel inhoud en gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Ik had eerst een combimagnetron met tiptoetsen gekocht, maar dat wekte alleen maar ergernis op. Deze oven is ruim, ziet er mooi uit, werkt goed en is met de draaiknoppen en druktoetsen gemakkelijk in te stellen.

Pluspunten

  • Ruim
  • Sneltoets voor magnetron

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dave 21-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

7,0
Mooi bakplaat rooster en glazenschaal.
Tijd knop zou wat sneller mogen.
Hou in de gaten om bij magnetron functie de zij roosters eruit te halen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H.Bakker 28-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Combi oven magnetron 50 L.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een Combi oven magnetron met duidelijke eenvoudige bediening en veel binnenruimte.

Voor mijn hobby (beeldjes maken van de Urker cultuur) heb ik veel ruimte nodig om ook een iets groter beeldje te kunnen bakken.
We kwamen al snel op deze Combi oven van 50 liter uit. Makkelijk in bediening, geluidsarm en verschillende programma's.
Tot nu toe bevalt het apparaat super en geeft voor de gerechten en voor de beeldjes een geweldig resultaat.

We hebben er gelijk maar twee aangeschaft, in de ene kan ik dan beeldjes bakken, en de ander is in gebruik door mijn vrouw die dan heerlijke gerechten maakt.

Ook de 5 jaar garantie spreekt ons erg aan.
Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • Ruime 50 liter binnenkant

Minpunten

  • geen draaiplateau

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lida Holtman 26-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie 50 liter inhoud Combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Erg blij mee mooi uiterlijk en de 50 liter inhoud is ook ideaal.
Zeer goed contact met de verkoper reageert snel en netjes.
Nu genieten van onze combimagnetron.

Pluspunten

  • 50 liter inhoud
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantinus 25-09-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ziet er uit zoals tie is, deugdelijk. punt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, nu 7 maanden in gebruik en met enige oefening, goed te bedienen. Prima afleesbaar display, ook als tie wat lager staat.

Pluspunten

  • Goed afleesbaar
  • Goed instelbaar

Minpunten

  • Geen aanwijzing actuele temperatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerda 28-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
De inhoud van dit apparaat is enorm. Wij hebben zelfs een tweede aangeschaft voor onze nieuwe keuken omdat wij zeer tevreden zijn met dit apparaat. Veel mogelijkheden, grote inhoud en mooi om te zien.

Pluspunten

  • grote inhoud, veel keuzemogelijkheden
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • nog niet ontdekt (al 5 maanden in gebruik)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pepermans 21-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Zeer mooi design. De magnetron is van binnen zeer ruim en heeft heel erg veel opties (magnetron, hete luchtoven, ontdooien).

Pluspunten

  • vele mogelijkheden
  • ruime inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rianne 17-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie uitstraling en heerlijk ruim

Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling, gemakkelijk te bedienen.
Is ruim en voldoet aan alle eisen die je als keukenprinses nodig hebt om de lekkerste gerechten te kunnen maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geertje 1975 04-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig uiterlijk, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Wij hebben op aanraden van de verkoper deze combi magnetron gekocht, een mooi uiterlijk, degelijk Nederlands fabricaat, eenvoudig te bedienen, en een heel goede prijs/kwaliteit verhouding, wij zijn zeer tevreden met onze aankoop.

Pluspunten

  • De overzichtelijke eenvoudige bediening
  • Hij doet wat je er van verwacht

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan woltman 09-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstralling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Wij hebben weer voor een inventie gekozen omdat onze vorige dat ook was. En dat wij hier een goede ervaring mee hebben gehad. En prijstechnisch ook goed!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goed schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Nicolai 24-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige ovens, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Geweldige ovens, prachtig design. Reeds twee aangeschaft voor de optimale bereiding van onze gerechten. Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Snijders 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruim, mooi design, verlichting, glasplaat, bakplaat, rooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

10,0
Deze combi-magnetron-oven is heel ruim (breed aan de binnenkant) met 3 grote bakplaten, verwarmt snel en is ook snel afgekoeld. Verlichting is geweldig. Veel programma-mogelijkheden en de bediening is heel gemakkelijk. Kortom: een complete oven voor multi functioneel gebruik, aanrader!

Pluspunten

  • ruime inhoud
  • 3 bakplaten
  • verlichting
  • veel programma's
  • strak design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan van Haaften 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

8,0
Past goed in de keuken en geeft een mooie look met de ander apparaten zoals de afzuigkap oven en inductie kookplaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 14-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prachtig inbouwapparaat, een sieraad voor elke keuken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

9,0
Een hedendaags design en een uitgebreid programma aan gebruiksmogelijkheden. Simpele bediening en instelmogelijkheden. Een aanrader!

Pluspunten

  • design
  • bediening
  • uitgebreide mogelijkheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stevens 07-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie blikvanger met maar liefst 50 liter inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IMC6150RK

Algemene score

9,0
Met name de 5 jaar garantie welke Inventum geeft op haar producten heeft ons over de streep getrokken te kiezen voor dit apparaat, nadat we al een aantal keer op de koffie zijn gekomen met apparaten welke na zo'n 4 jaar problemen opleverden. Solide verpakt, mooie uitstraling. Betrouwbaarheid moet zich verder nog bewijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer