ETNA CM851ZT

Best Reviewed nov 2019 ETNA CM851ZT
Best Reviewed - november 2019
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM851ZT op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam Kuiper 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen knoppen maar tip toets bediening geweldig makkelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851ZT

Algemene score

8,0
Daar wij in onze keuken al jaren meerdere ETNA apparaten hebben en zeer tevreden zijn over ETNA nu een ETNA combi oven gekocht (xxxx) een mooi dessin, zwart mooie uitstraling, belangrijkste in deze volume 51 ltr en de tip toets bediening, zeer makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Mooie combi oven, degelijke kwaliteit
  • Voldoet aan alle eisen die wij stellen
  • Zeer gemakkelijk in gebruik.
  • Zeer tevreden met deze aankoop.

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-12-2019

Beste familie Kuiper,
Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over ons merk ETNA. Wij wensen jullie veel kook en bak plezier toe met de combi oven CM851ZT van ETNA.
Met vriendelijke groet, Alice Webcare Team ETNA

Reageer

Anoniem 30-11-2019
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851ZT

Algemene score

9,0
Magnetron heeft een compleet zwarte look wat 1 van de eisen was. Daarnaast is de magnetron handig in gebruik en ook de stoomfunctie heb ik al veel gebruikt!

Pluspunten

  • Strak uiterlijk
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-12-2019

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Goed te lezen dat behalve de kleur, ook het gebruik goed bevalt.
Veel plezier gewenst van deze mooie combi.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Geralt 08-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne, grote ovenmagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851ZT

Algemene score

9,0
De CM851ZT is een erg fijne ovenmagnetron. Nadat onze oude ETNA magnetronoven (kleiner type) uit de oude keuken niet meer nodig was (was nog wel steeds werkend) hebben we wederom gekozen voor ETNA. De tiptoetsbediening werkt erg fijn en grote schapenrassen moeiteloos in de oven. Hij komt redelijk snel op temperatuur en de temperatuur is ook nog eens behoorlijk accuraat.

Pluspunten

  • groot
  • fijne tiptoetsbediening

Minpunten

  • tijd niet dimbaar (alleen geheel uit)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 11-11-2019

Beste Geralt, wat een mooie review. Wij worden er blij van, wanneer klanten zo tevreden zijn. Dankjewel!
Wensen je veel plezier van deze combi-magnetron.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Y Hoeymakers 03-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbare oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM851ZT

Algemene score

10,0
Een hele makkelijk bedienbare combi oven. De oven bakt erg goed en de magentronfunctie is snel. Oven is makkelijk schoon te maken. Enige minpuntje......elke keer als je de tiptoetsen gebruikt hebt staan er vingers op...…...maar deze zijn ook weer makkelijk weg te vegen. Zeker een aanrader. Een heel goed product voor een mooie prijs

Pluspunten

  • bakt mooi
  • goede magentronfunctie
  • makkelijk in gebruik
  • uitgestelde tijd, erg makkelijk

Minpunten

  • snel vieze tiptoetsen
  • mis de timer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 05-11-2019

Bedankt voor je mooie beoordeling en 10! Wij wensen je veel kook en bak plezier toe.
Met vriendelijke groet, Alice Webcare Team ETNA

Reageer