Siemens CM633GBS1

Specificaties
Inhoud
45 liter
Vermogen
900 watt
Kleur(en)
inox

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens CM633GBS1 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rene en debby 30-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Siemens combi prijs kwaliteit is top.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
makkelijke bediening, makkelijk onderhoud, top product combi zoals bedoelt is top kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Pluspunten

  • werking
  • uitstraling
  • bedienings gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mdeleine 22-10-2019

Uitstekend

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
Wij maken dagelijks gebruik van oven of magnetron. Zeer gebruiksvriendelijk. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 21-10-2019

Eenvoudig te bedienen combi oven-magnetron

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
Apparaat is eenvoudig te bedienen, kookresultaten zijn prima, hij maakt weinig geluid en is makkelijk te reinigen. Ingebouwde kookwekker is handig. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Meneer B 16-09-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

9,0
Handig in gebruik. Goede geprogrammeerde programma's (favoriet van onze kinderen is de pizza-stand) en de werkbaarheid is uitmuntend. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over de Siemens apparaten!

Pluspunten

  • Weinig knoppen
  • Navigatieknoppen werken perfect
  • Goede (combi) ovens

Minpunten

  • magnetron beter afstembaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rick 29-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
Veel standen, mooi frontje. Degelijke apparatuur. Past mooi in onze zwarte keuken. Ideaal dat het zowel oven als magnetron is.

Pluspunten

  • Strak design
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Magnetronfunctie niet als aparte knop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Antoma 21-05-2019

Prachtig design

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
Mooie combi met veel functies en zeer gemakkelijk te bedienen. Ook het schoonhouden is zeer eenvoudig doordat alle componenten losgemaakt kunnen worden. Bij ons is deze ingebouwd op ooghoogte in de open keuken en dat staat echt prachtig !
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Danny 05-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
Mooi magnetron cq oven mooi disign en lekker stil. Het apparaat is redelijk makkelijk te bedienen. Het is even uitzoeken hoe die werkt maar als je dat weet is het een wereld apparaat.

Pluspunten

  • Lekker stil
  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • tussentijd ander programma lukt niet(afkoelen)
  • 2 verschillende lampjes led/halogeen oven en combi

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

René L 30-01-2019

Prachtige design en uitstekende prestaties

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
Deze oven ziet erg heel mooi uit en is eenvoudige te bedienen.
Er zitten heel veel mogelijkheden op die we nog niet allemaal uitgeprobeerd hebben. De basisfuncties van de oven-magnetron en grill zijn erg goed.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Malouvo 25-12-2018

Zeer fijne oven en magnetron

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
Zeer fijne functies. Hadden eerder een combi magnetron, maar daarbij werkte de magnetron functie niet goed. Bij deze wel! Zowel magnetron als oven functies werken uitstekend. Als de oven vochtig is geworden, werkt de droogdunctie ideaal. Tijd is makkelijk in te stellen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Adriaan1 02-12-2018

Geavanceerde oven inclusief magnetron

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
Uitstekend apparaat met veel voorgeprogrammeerde functies. 1x handleiding doornemen en daarna wijst alles zich vanzelf. Makkelijk in gebruik en veel mogelijkheden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MarjaMooij 22-11-2018

Fijne oven

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
Na de 1e cake gebakken te hebben was mijn vriend al super blij met de aankoop.
Hey gebruik is makkelijk en alles wat uit de oven of magnetron komt is heerlijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MJ 01-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Siemens Oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

9,0
Fijn apparaat makkelijk in gebruik. Oven verwarmt snel voor, magnetron handige functie doordat hij niet draait is het soms wat langzaam met opwarmen in de magnetron.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Snel op temperatuur

Minpunten

  • magnetron duurt soms wat lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berkelgerrit 23-10-2018

Bedieningsgemak

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
Apparaat hebben we nog niet lang. Beschrijving 1 keer doorgenomen, bediening is makkelijk. Doet wat het moet doen. Bij afkoelen blijft hij wel lang zijn lucht afvoeren en dit is zeker niet geruisloos
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Iver 25-08-2018

Fijne combi-oven

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
Heel tevreden over deze nieuwe aankoop. Lichtje bij opening van de deur, snelle voorverwarming en makkelijk in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

HannieenKees 30-07-2018

Heel veel mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
In een nieuwe keuken, een nieuwe combi magnetron. Apparaat heeft vele mogelijkheden, het heeft wel wat tijd nodig alles uit te vinden. Nu kan ik er aardig mee koken en bakken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ikkedus 09-07-2018

Mooi apparaat

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

6,0
Vorige maand gekocht, maar nog niet geheel tevreden. De pizza’s komen er nog niet krokant uit. Nog ff wennen zeg maar.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Erikv 17-05-2018

doet alles wat er beloofd is

Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

10,0
ik heb hem nu 2 weken in gebruik en alles wat ik tot nog toe gemaakt heb is prima gelukt. al met al zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tineke Haverkort 09-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik loop er warm voor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen magnetron/bakoven, mooie combinatie met onze koffiemachine en werkt geweldig. Wij zijn er blij mee

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • mooie uitstraling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bmw2wheeler 28-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Je kan erop rekenen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

9,0
Na 2 eerdere combi-ovens en bij andere mensen ook andere merken gebruikt te hebben is dit geweldig!

Een oven waar je qua temperatuur en baktijd echt uit mag gaan van een bereidingswijze op de verpakking staat. Vroeger zat ik voor het glas te kijken of het wel goed ging en niet verbrandde.

Nu schuif ik met een gerust hart mijn gerecht erin en kan ik ervan uitgaan dat het goed gaat.

Het gebruiksgemak spreekt voor zich. De 1e keer had ik de handleiding even nodig maar nu spreekt het voor zich.

Het geld dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Per 5 graden in te stellen qua temperatuur
  • Warmt snel op naar juiste temperatuur
  • Producten door en door gaar
  • Uitstraling en afwerking is top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 27-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CM633GBS1

Algemene score

8,0
Ik heb deze combi oven , magnetron, grill van Siemens gekozen om zijn veelzijdige gebruiksmogelijkheden en strakke design. Het apparaat voldoet prima aan mijn verwachtingen en ik ben erg blij met deze aanschaf. Prima prijs/kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews