Siemens CF634AGS1

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens CF634AGS1 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A den Dekker 20-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi vormgeving inpasbaar met meerdere apparaten.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CF634AGS1

Algemene score

8,0
Een zeer ruime magnetron met div mogelijkheden , duidelijke instructies en zeer gebruiks vriendelijk een sieraad in je keuken.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Duidelijke instructies
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romy 13-02-2021

Fijne manetron

Geschreven voor: Siemens CF634AGS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Gemakkelijk in gebruik. Producten worden snel en goed warm
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Martin 01-02-2021

top magnetron

Geschreven voor: Siemens CF634AGS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze magnetron gekozen icm inbouwoven en warmhoud lade voor de symetrie in een kastenwand. Een makkelijk te bedienen apparaat zonder dat je eigenlijk de gebruiksaanwijzing hoeft te lezen. Wat voor mij echt een verbetering is ten opzichte van het oude model dat wij hadden is het pingeltje als het programma klaar is. Deze is totaal niet vervelend in tegenstelling tot de oude. Wat ik ook erg prettig vind is de draaiknop om het menu te doorlopen, deze komt ook terug op onze oven en koffiemachine. Binnenzijde is zo samengesteld dat schoonmaken een makkie is. Voor de rest doet ie wat ie moet doen super goed.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

linda 15-01-2021

mooi en effectief

Geschreven voor: Siemens CF634AGS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ook de magentron nu ruim een half jaar in gebruik, in een woord geweldig, simpel en makkelijk te bdienen, en ziet er ook nog to uit, zekker samen met de over etc
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ElCee 06-01-2021

Sjieke Uitstraling - Makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Siemens CF634AGS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer makkelijk in te stellen en makkelijk in gebruik
Voor de kinderen ook super handig om snel even wat op te warmen

Verder een zeer sjieke uitstraling, past helemaal prima bij de keuken
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Menke 02-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De Oven

Geschreven voor: Siemens CF634AGS1

Algemene score

1,0
Helaas is de oven na 3 weken van aankoop opeens ermee opgehouden. Voordat de service monteur komt zit ik bijna 2 weken zonder oven. Vind het erg jammer, want hij deed het wel erg goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Tonbors 15-06-2019

Goede service

Geschreven voor: Siemens CF634AGS1

Algemene score

10,0
Na anderhalf jaar goed functioneren kreeg ik problemen ermee. Tweekeer monteur geweest. Probleem kwam telkens terug. Nu een nieuwe gehad. Topservice.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

RIetje1960 09-06-2017

Zeer gebruiksvriendelijke magnetron!!!

Geschreven voor: Siemens CF634AGS1

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen magnetron die doet wat je van een magnetron verwacht ....staat super mooi bij de andere apparaten van Siemens !!!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer