Siemens CM638GRS1 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rombout 27-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Snel warm, groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne combi die snel warm is met de snelstartfunctie. Het instellen van de tijdsduur had wat intuïtiever gekund want je moet vaak veel draaien.

Pluspunten

  • snel warm
  • groot scherm

Minpunten

  • tijd instellen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rob 21-01-2017 Product paar maanden in bezit

Prima oven met uitgebreide mogelijkheden

Algemene score

9,0
Deze oven heeft een uitgebreid menu. Met het iets grotere display is ook de bediening een stuk makkelijker geworden. De oven warmt zeer snel op en maakt weinig lawaai. Bij het afkoelen wordt na niet al te lange tijd de ventilator afgeschakeld en is het weer stil.

Pluspunten

  • warmt zeer snel op
  • uitgebreid menu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GJ Fraanje 01-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Erg mooi design met duidelijk touchscreen tft-scherm. Met veel programma mogelijkheden. De combi-oven heeft ook een makkelijk uitschuifbare bakplaatlade. Combi- oven geeft zelfs tips over de te bereiden gerechten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 24-09-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Mooie oven die goed verlicht is binnen. Het touch display is erg mooi en werkt prettig. enige nadeel is dat je altijd het apparaat aan moet zetten, voordat je de magnetron in kunt schakelen.
Verder ruime afmeting binnen en een overvloed aan programma's die ook nog eens goed werken.
Volautomatisch knapperige vissticks in 11 min!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jojo 28-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Hij is erg gemakkelijk in gebruik en doet zijn werk prima, slechts een aantal stappen nodig, ook ontdooien en opwarmen in een handomdraai.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Maartje 07-08-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Heel erg fijn apparaat, modern uitgevoerd en heel gebruiksvriendelijk. Apparaat geeft zelf suggesties en instructies. Heel erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petbo 02-07-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Na de Quantum Speed hebben we lang gezocht naar een apparaat met vergelijkbare mogelijkheden. Deze bevalt zo mogelijk nog beter. Het is een echte oven met daarnaast handige andere functies en combi-functies. De oven is snel op temperatuur met de snel voorverwarm functie. Het menu wijst vanzelf de weg en bediening is kinderlijk eenvoudig. De duurzaamheid van het apparaat is voor ons nog moeilijk te beoordelen, maar gezien de goede ervaringen met de QuantumSpeed hebben we daar het volste vertrouwen in. Erg handig en voor ons erg interessant zijn ook de voorgeprogrammeerde functies. Het is een modern strak vormgegeven apparaat met een degelijke uitstraling. Handgreep, klep en rooster voelen duurzaam aan. Weliswaar trok de lage bakplaat al snel krom, maar deze werd thuis keurig vervangen door een servicemonteur door een tweede diepere bakplaat.
We hebben onlangs een garantieverlenging van 6 jaar afgesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ine van der Ham 28-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
mooie strakke vormgeving.
makkelijk in gebruik door middel van tiptoetsen
alles individueel instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneedeM 22-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Een absoluut mooi apparaat wat samen met de bijbehorende stoomoven het uiterlijk van onze keuken afmaakt.

In onze vorige keuken hadden wij reeds Siemens apparatuur welke altijd goed bevallen is. Dus de keuze voor Siemens was voor ons een logische bij onze nieuwe keuken. Oorspronkelijk hadden wij een oven en magnetron gekozen, maar toen eind 2014 een complete nieuwe IQ700 lijn toegevoegd werd met een prachtig strak uiterlijk hebben wij onze ovens aangepast.

Qua functionaliteiten overtreft deze combi-magnetron dus absoluut de verwachtingen omdat het in eerste instantie voor ons slechts als magnetron bedoeld was.

Ervaringen zijn er nog niet heel veel, maar vooral het snel voorverwarmen is voor ons een absolute winst. Niet meer lang wachten, maar snel aan de slag kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

dhr Arts 29-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
wat een top produkt, samen met de combi-stoomoven gekocht, dus heb alles dubbel. Geen overbodige luxe!! Tijden in de recepten kloppen over het algemeen, en de coolstart is ook ideaal.veel mogelijkheden die je allemaal wel gebruikt. Tot op heden zeer tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Jeromee 22-05-2015

Wij hebben deze ook samen met een stoomoven.
Valt me op dat ventilator van de stoomoven veel minder lawaai maakt wanneer we hem gewoon als oven gebruiken. We vinden de microgolf redelijk luid.
Ook na gebruik van de microgolf functie blaast de ventilator nog lange tijd na.
Is dit bij jullie ook zo?

Reageer

ReinP82 12-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Een zeer strakke en nette kompacte oven/magnetron combinatie. net een paar dagen kunnen gebruikten en bevalt zover goed. makkelijk in het gebruik en erg stil. mooi en duidelijk touch screen. De tijd en klok is wel wat lastig in te stellen omdat je deze d.m.v. het draaiwiel in moet stellen vanaf 0 dus als je 30-03 moet invullen is het even draaien :P

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer