Bosch BFL634GS1 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chris 19-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Geweldig apparaat we hebben het pas een paar dagen en vinden deze magnetron zeer gebruiksvriendelijk, ook een hele mooie uitvoering "een plaatje" in combinatie met de over van Bosch echt een geweldige stroomlijn. Het siert meteen de hele keuken we nu al plezier. Voor ons een topproduct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.H. 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handige bediening. Fijn om te zien hoelang de gekozen optie duurt. De rode aftellijn is een heel leuk design.

Pluspunten

  • gemakkeijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 03-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

fijne magnetron

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben de magnetron nog niet zo heel lang maar tot nu toe hebben we er veel plezier van. Makkelijk te bedienen en veel voorgeprogrammeerde instellingen

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • geen blijvende verlichte toetsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Albertine 02-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Overzichtelijk mooie magnetron

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne magnetron met overzichtelijk bedieningspaneel. De verwarming is ook erg constant, hierdoor fijn om bijvoorbeeld babyvoeding in te verwarmen.

Pluspunten

  • Design
  • Constante verwarming
  • Ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gokkiej 10-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Perfecte design, binnen draait niks gewoon PERFECT, had alleen bij het begin wat moeite met instelling nu onder knie !!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 26-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
- Zeer mooi vorm gegeven; integreert mooi in de keuken
- Heel gebruiksvriendelijk; functietoetsen heel intuitief
- Door ontbreken van draaiplateau kan je schalen in alle vormen erin kwijt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mama123 13-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Mooi strak vormgegeven magnetron. 5 standen + voorgeprogrammeerde mogelijkheden voor bv brood ontdooien.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MaykelS 25-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Mooie strakke magnetron waarvan de deur naar links open draait !

De deur opent dmv een druk op de touchscreen. En hij matcht perfect met onze oven die ook de zelfde draaiknop heet met het toutch gedeelte eromheen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer