Bosch CMG633BS1

Specificaties
Inhoud
45 liter
Vermogen
1000 watt
Kleur(en)
inox

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch CMG633BS1 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 16-11-2016

koude wind

Geschreven voor: Bosch CMG633BS1

Algemene score

6,0
Een kopje melk warm maken. 20 seconden. Vervolgens 5 minuten nakoelen.
In onze situatie blaast dat ding 5 minuten koude wind over je hoofd. Afstand 2 meter tussen tafel en magnetron. Zeer hinderlijk.
Draaiknop is met iets natte vingers (tijdens het koken) moeilijk te draaien. Roland V-Combo VR-09 Live Performance KeyboardAarom geen schijf met ribbels?
Doe mij maar een simpele draaiknop met keuze uit magnetron, oven of gril.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tewusi 25-01-2017

geweldige machine maar..

Geschreven voor: Bosch CMG633BS1

Algemene score

8,0
Echt een stoer apparaat, maar de bedieningsring is veel te glad, hopelijk wordt dat nog verbeterd. De koelventilator is wel heel krachtig, met name bij het gebruik van de magnetron resulteert dit in een heleboel koude lucht, met name hinderlijk als je voor de machine aan het werk bent. Maar wellicht dat ik het van de zomer meer waardeer.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mevrouw Henderson 03-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
De bediening van het apparaat is weinig intuïtief. De handleiding is beslist noodzakelijk. Helaas lukt het ons niet om de tijd in te stellen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

els61 31-10-2015

Enorme vooruitgang

Geschreven voor: Bosch CMG633BS1

Algemene score

10,0
Mijn vorige combimagnetron van Bosch was 20 jaar oud. Wat een verschil maakt mijn nieuwe combimagnetron. Het bedieningsgemak is fantastisch en ik heb erg veel mogelijkheden. Het bedieningspaneel zit nu boven i.p.v. rechts en dat geeft minder hoogte, maar veel meer breedte. En dat is gemakkelijk voor ovenschotels. Ik ben er heel erg blij mee!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jenny Fix 01-10-2015

mooi en functioneel

Geschreven voor: Bosch CMG633BS1

Algemene score

8,0
De combioven is zeer ruim in vergelijking met andere inbouwovens. Groot gebruiksgemak, ruime keuzes, gemakkelijk schoon te houden.
Eén minpuntje: er zit een millimeter ruimte tussen het glas en het paneel, waar kruimels in kunnen vallen, die je er niet meer uit kan halen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hannie 31-08-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Tot nu toe bevalt de combioven uitstekend. Vriendelijk in het gebruik, makkelijk schoon te maken en een mooie vormgeving. In combinatie met de oven eronder een uitstekende koop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnoud 24-04-2020

Mooi vormgegeven oven met prima bakresultaten

Geschreven voor: Bosch CMG633BS1

Algemene score

8,0
Even wennen die draaiknop voor de instellingen, maar nu werkt het prima. Heel goed is de calibratie: de baktijden en temperatuurinstellingen komen heemaal overeen met hetgeen op verpakkingen of in recepten vermeld staat. Plezierig is de korte voorverwarmtijd. De oven heeft meer dan genoeg instellingen waarin ik me nog verder ga verdiepen om er het maximale uit te halen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ideale Combi Magnetron-Oven! 20-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn apparaat dat prima functioneert!

Geschreven voor: Bosch CMG633BS1

Algemene score

9,0
We hebben ondanks dat we al zeer tevreden een Bosch Combi-Magnetron oven hadden bij de nieuwe keuken gekozen voor een nieuwe. Dit mede om dan ook alles niet te hebben.
Opvallende eigenschappen: Eenvoudige werking, Doet wat je verwacht en ook nog eens goed schoon te maken. Aanrader!

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik en schoon houden!
  • Verlichting separaat bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr van der Werf 09-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Combi oven /magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG633BS1

Algemene score

7,0
Het is een super makkelijk en mooie oven / magnetron. Enige waar je aan moet wennen is de vlakke draai schijf ipv een knop. Knop is makkelijker.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Snelle opwarmingen

Minpunten

  • Vlakke bediening schijf ipv knop
  • Maakt herrie bij opwarmen dmv de ventilator

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 31-03-2020

Alleskunner

Geschreven voor: Bosch CMG633BS1

Algemene score

10,0
Gemakkelijk in te stellen en middels 2 schroeven los te draaien is het isolatieraam er af te pakken waardoor zoveel het isolatieraam als het ovenraam goed is schoon te maken [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Alphons 30-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke programmainstellingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG633BS1

Algemene score

9,0
Een geweldig apparaat met veel programmainstellingen die aan te passen zijn qua gewicht, tijd en temperatuur. Geeft ook aan wanneer producten gekeerd moeten worden d.m.v. signaal. Combi hetelucht en magnetron ideaal.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Duidelijk keuzemenu d.m.v. wrijfring.
  • Makkelijk reinigen.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ralph 15-01-2019

Mooi ontwerp

Geschreven voor: Bosch CMG633BS1

Algemene score

8,0
Mooi uiterlijk, gemakkelijk te gebruiken. Redelijk snel op temperatuur. Stevige deur maar prima te bewegen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Caca74 06-01-2019

Heerlijk bakken

Geschreven voor: Bosch CMG633BS1

Algemene score

10,0
We hebben de combi nu een paar weken en bevalt prima! Heerlijk bakken en lekker opwarmen. Meg een extra knop versnelt voorwarmen. Ideaal! Ben erg blij met deze combi oven.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Katrien 07-01-2018

Goed toestel, moeilijk te bedienen

Geschreven voor: Bosch CMG633BS1

Algemene score

6,0
Niet geschikt voor oudere mensen met artrose in de vingers. De draaischijf heeft geen grip. Voor de keuken van mijn schoonouders was het een miskoop. Ze hebben hun ouders toestel terug op het aanrecht gezet. :(
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Safetyman 09-12-2017

Uitstekend werkende bakoven met magnetron

Geschreven voor: Bosch CMG633BS1

Algemene score

10,0
Alle functies zijn duidelijk en gedetailleerd omschreven in de handleiding. Gezien de vele, vele mogelijkheden is het lezen van de handleiding eigenlijk een must!
Zelf inbouwen was geen enkel probleem. Bij dit inbouwen zijn geen accessoires nodig. Bosch kan wel sierlijsten leveren, maar deze zijn feitelijk overbodig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gerard Dix 25-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijke en uitstekend werkende oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG633BS1

Algemene score

9,0
Deze oven met magnetronfunctie is een uitstekend apparaat als je meer gebruik maakt van de oven functie dan van de magnetronfunctie. De oven heeft vele mogelijkheden, is snel op temperatuur, makkelijk te bedienen en ziet er mooi uit. Voor alle thuisbakkers een uitstekende keuze

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • snel op temperatuur
  • stil
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stella 06-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie gebruiksvriendelijke oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG633BS1

Algemene score

9,0
Heel fijn apparaat gebruiksvriendelijk en warmt snel en goed! Aanrader!
Heb ook een combi oven naast de oven en werken beide perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert Jan 04-09-2017
  • Product paar weken in bezit

duidelijk, oven,

Geschreven voor: Bosch CMG633BS1

Algemene score

10,0
super product! makkelijk in gebruik en alles smaakt super lekker; kunt producten instellen, duidelijk omschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ella 17-08-2017
  • Product paar weken in bezit

fijne combi oven/magnetron groot genoeg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG633BS1

Algemene score

9,0
Fijn om oven en magnetron in 1 koop aan te schaffen. Losse magnetron in keuken staat nooit echt mooi en dit is echt een mooie machine. Werkt super en is groot genoeg als je geen kerst kalkoen wilt braden.

Pluspunten

  • groot genoeg
  • heldere gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 05-11-2016

Zeer veelzijdige combimagnetron

Geschreven voor: Bosch CMG633BS1

Algemene score

8,0
Bediening moet eerst wennen. De combineerstand van magnetron met convectie zou meer mogelijkheden moeten hebben. B.v. 180 W magnetron combineren met convectie.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews