Bosch CMG656BS1

Specificaties
Inhoud
45 liter
Vermogen
900 watt
Kleur(en)
inox

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch CMG656BS1 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 08-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Luxe uitstraling, makkelijk menu en veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

9,0
Het is een geweldig apparaat. Alle functies werken zoals verwacht en de bediening is eenvoudig. Veel ovenruimte.
Van buiten een luxe uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gebruik 28-11-2019

Gebruik

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

6,0
Moeilijk in gebruik. Mis verlichting op bedieningspaneel voordat je een programma kiest [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

stoffeerhilbrands 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prakisch instelbaar

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

8,0
We hebbe hem sinds kort, maat vinden hem zeer prettig in gebruik.
Het is ons aanbevolen bij de keukenloods veendam door de verkopster

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 16-06-2019

Een topper

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

10,0
Zoveel mogelijkheden en instellingen voor een perfect resultaat.
Bijvoorbeeld een pizza. Vele ovens geprobeerd en diverse soorten pizza's, maar in deze oven een pizza met krokante bodem en blijft heel lekker van binnen.
Brood bakken? Neem deze oven
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ingrid1969 16-05-2019

Super magnetron

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

10,0
Heel makkelijk te bedienen en hij ziet er ook nog heel mooi uit.
Ik heb geen beschrijving nodig gehad om het apparaat te leren kennen,
Hij geeft alles heel makkelijk aan.
Dus heel erg tevreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Kees 30-01-2019

Moderne opvolger van onze Bosch Gourmet

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

10,0
Deze oven-magnetron doet precies waar hij voor is. Met een gemakkelijke menustructuur is de perfecte combinatie eenvoudig in te stellen. Je kan je eigen instelling kiezen, maar ook gebruik maken van de vooraf ingestelde waarden. Grote keuze uit wat je ook maar wilt bakken. Onze eerste appeltaart kwam er perfect gebakken uit. Ook handig is de keuzeknop 'nagaren'. Een prima opvolger van onze oude Bosch Gourmet combi-magnetron.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

van Trier 17-01-2019

Superblij met deze combi oven

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

10,0
Onze vorige combi oven van een ander premium merk had het begeven. Ik heb deze voornamelijk gekozen vanwege de vee mogelijkheden, de reinigingsfunctie en het design. In andere reviews heb ik gelezen dat de ventilator erg veel en hard zou blazen, maar vergeleken met mijn vorige oven is dat zeker niet het geval. Ik vind hem stil en juist weinig blazen.
De oven heeft een snel voorverwarmen functie, wat ideaal is als. Ook de binnenverlichting is fijn.
Kleine minpuntjes zijn: het draaiwieltje dat je gebruikt bij instellen van bijvoorbeeld de tijd, vind ik wat stroef gaan. Een ander nadeel is dat de bakplaat van ijzer is. Dat betekent dat je die moet verwijderen als je de magnetronfunctie op vol vermogen zet. Gelukkig had ik de Pyrex plaat van mijn vorige over nog (die paste precies).
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sandra 07-12-2018

Makkelijk, stil en veel mogelijkheden

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

10,0
Heb mij goed verdiept in combimagnetrons. Dagelijks gebruiken wij de magnetron en zeer regelmatig een oven. Na 20 jaar ging de magnetronfunctie haperen. Tijd voor nieuwe. Nu twee weken in gebruik. Installeren ging heel makkelijk omdat de vorige ook zelfde inbouwmaten had. Stekker erin en op zijn plek schuiven. Deze Bosch uitvoering is tot nu toe veelzijdig, stil, fijne geluidjes (ook uit te zetten of te veranderen). Heb alleen nog maar hete lucht gebruikt voor de oven en de magnetron. Rest nog ontdekken, zin in! Heb één klein nadeel ontdekt, maar misschien kan ik dit ook instellen, nog niet gevonden: wij ontdooien dagelijks 30 seconden broodjes. Alleen de magnetroninstelling begint altijd op 60 seconden. Dat zou ik willen aanpassen. Verder blaast de magnetron vrij veel lucht uit na kort gebruik (om te drogen).
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Joost 06-11-2018

Super oven

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

10,0
Nu 3 maanden in bezit. Zeer gemakkelijk in gebruik en doet alles wat je verlangt van een oven. Goede programma's en menu structuur. Zeer veel mogelijkheden maar geen overkill.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sandra 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superblij met deze combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

9,0
Echt een verwennerij zo'n apparaat met zoveel mogelijkheden. Luxe, prettig welkomstgeluid. Mooie vormgeving, de eindresultaten zijn altijd goed

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • veel mogelijkheden als wecken en borden verwarmen

Minpunten

  • de draaiknop is even wennen, niet altijd soepel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruben2238 26-04-2018

Mooi uiterlijk, handige en uitgebreide bediening

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

10,0
De functies die erop zitten, zijn heel uitgebreid. De assistent hulp is subliem. Heel fijn dat alle mogelijkheden vooraf ingesteld zijn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Yvonne van Leenen 17-03-2018

Geweldige vervanging van onze 22 jaar oude combi

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

10,0
Wel wenen na onze 22 jaar oude combi magnetron omdat dit een combi oven is met betere eigenschappen. Werkt echt als een oven dus minder voorverwarmen en veel vooraf ingestelde programma's. Na veel zoeken bij deze Bosch Combi Oven uitgekomen. De instellingsring is niet heel gevoelig. Blaast veel lucht tijdens het gebruik voor ons niet hinderlijk. Ik ben zeer tevreden met deze Bosch Combi Oven mooi design en gebruiksgemak.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Arjan 22-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

8,0
Een lust voor het ook. Mooi meegenomen is dat het net zo goed werkt als dat het er uit ziet. Front blijft lekker koel tijdens het bakken.

Pluspunten

  • Strak design
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MentkoCMG656 17-02-2018

Combimagnetron voldoet aan mijn wensen

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

10,0
Design is super. Bediening uitstekend en doordacht.
Gebruiksaanwijzing incl. kooktips en raadgeving, uitstekend
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

D 21-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super ontwerp!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

10,0
Wauw wat een gaaf apparaat, handig menu dmv draaiknoppen en mega veel functies, De pizza functie en snelvoorverwarmen zijn bij ons favoriet. Handige zelf reinigende combi oven, absoluut een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bijzz74 11-11-2017

Wat een fijne oven

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

10,0
Makkelijke bediening, duidelijke handleiding. Nu een appeltaart, lasagne en pizza erin gebakken en dat ging super. Oven is mooi stil. Alleen blaast hij wel hard, als ik de keuken inloop voel ik de wind. Vind dat zelf niet zo’n probleem. De magnetron is ook eenvoudig in gebruik. Tiptoets bediening en dan spreekt het voor zich. Ook de binnen verlichting is heel fijn. Zo kun je het gerecht goed in de gaten houden. Tot nu toe dus zeer tevreden en super blij met deze aankoop.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sander 25-09-2017

Een heel fijne combi bakoven

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

10,0
Deze oven sinds januari 2017 in gebruik en doen er werkelijk alles mee. De oven is voorzien van een heldere display met desgewenst suggesties voor de bereiding.
+ verwarmd snel
+ energie zuinig
+ veel mogelijkheden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Karen 14-09-2017

Mooie oven met enkele beperkingen

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

6,0
Op zich een hele mooie compacte oven, zeker het uiterlijk is erg fraai.
Helaas zit er geen memory toets op. Even snel een snee brood ontdooien of melk opwarmen vraagt daardoor onnodig extra handelingen, dat is niet praktisch.
De draairing gaat inderdaad erg stroef en moet even loskomen. Als je 20 seconden iets in de magnetron wilt verwarmen ben je ongeveer net zo lang bezig met instellen als met het verwarmen. De draairing is daarvoor niet echt handig.
Opvallend vind ik ook dat hij (in vergelijking met mijn vorige compacte Bosch oven) heel erg lang staat na te blazen/draaien (ook bij kort gebruik). Dit hoor je erg goed omdat de uitlaat aan de voorzijde van de oven zit.
De borden opwarmfunctie is totaal nutteloos, magnetron werkt daarvoor prima.
Tot nu toe lijkt hij wel minder warm te zijn dan mijn oude oven, mijn lasagne was in elk geval niet zo gaar/warm als ik gewend was bij mijn oude oven. Maar dat zal een kwestie van wennen zijn hoop ik.
Er zitten wel leuke geluidjes op (die je ook kunt uitschakelen als je niet van geluidjes houdt.)
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Somers 13-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne bediening, snel warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

9,0
Snel warm, het apparaat voelt robuust aan. Gemakkelijk en snel je keuze maken voor het programma. Staat mooi in een strakke keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rik 29-01-2017
  • Product paar weken in bezit

CMG656BS1 van BOSCH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

9,0
Zeer mooi ontwerp met de 3 kleurendisplays. De displays en geluidsondersteuning zorgt voor een zeer duidelijke interface. De assist functie en de snelvoorverwarm functie zijn een echte aanwinst voor deze oven,

Pluspunten

  • snel voorverwarmen
  • kleuren display
  • assist functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews