Siemens HM636GNS1

Specificaties
Inhoud
67 liter
Vermogen
800 watt
Kleur(en)
inox

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens HM636GNS1 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hein en Alice 24-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
mogelijkheden:
Door de grote inhoud is het een volwaardige oven. Zowel oven- grill - als magnetronfunctie hebben merdere opties, bijvoorbeeld hetelucht, boven/onderwarmte etc.
gebruiksgemak:
Het instellingen-menu is overzichtelijk en makkelijk te doorlopen, je komt op logische manier bij de juiste stand. Voor veel gerechten is de oven voor-geprogrammeerd (hoogte in de oven, temperatuur, tijdsduur, verwarmingsmethode).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marieke 23-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Moeilijk te reinigen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

6,0
Dure oven en het schoonmaken is moeizaam. We hebben hem nu 1 jaar in gebruik en hij ziet eruit alsof dat al 5x zo lang is. Er ontstaan snel krassen, waar in de magnetronstand dan weer vonken vanaf komen. Verder bakt hij gelukkig vrolijk door en is alles wat eruitziet Door alle opties aan standen wel echt lekker. De poblemen rond het kinderslot blijven ergerlijk.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Ruim

Minpunten

  • Duur
  • Moeilijk te reinigen
  • Kinderslot werkt niet

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Bergen 15-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Na 14 jaar was onze oude Siemens combi-oven aan vervanging toe. De nieuwe HM636GNS1 is stiller, heeft veel meer verschillende verwarmingsmethoden en de bediening is door het display echt kinderspel. De snel-opwarm-functie is echt een genot als je haast hebt. Prima apparaat voor een prima prijs als je even Googled.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Melanie1985 17-01-2019

Super mooi design

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
Deze oven is een week in gebruik en super fijn en makkelijk in de bediening.
Met de voorgeprogrammeerde functie om broodjes te bakken zijn ze precies goed!een kind kan de was!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Raymond Meijer 17-12-2018

Heel veel functies en erg snel!

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
Alle mogelijke gerechten maak je in een handomdraai in deze oven. Hij warmt snel en vakkundig alle soorten voedsel op.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jolanda en Cees 15-09-2018

Werkt prima, mooi design en degelijk

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
Paar weken in gebruik en zeer tevreden. Bediening eenvoudig en overzichtelijk, veel mogelijkheden. Verder degelijk en straalt kwaliteit uit. Enige kleine nadeel wat meer toets functies bij eenvoudige taak bv koffie melk opwarmen magnetron.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

I-Know 15-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Van oud naar nieuw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
Na 20 jaar onze oude Combi oven vervangen door deze Siemens HM636GNS1.
We moesten de oude over van 60x60 cm vervangen en kwamen al snel op dit type uit van Siemens.
Het is echt een Innovatie slag met 20 jaar geleden en toen van was onze Scholtes een van de modernste ovens met magnetron!
Het menu werkt enorm prettig het van Pizza tot popcorn alles staat erin en kan worden bereid.
Alles voelt degelijk aan, wat je mag verwachten van dit merk.
Een Pizza uit de diepvries in 11m op tafel, en een cake in 32m !!!
Hoe mooi kan het leven zijn ;-)

Pluspunten

  • Handig menu
  • Degelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Helthuis 03-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooie grote deur opening

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

9,0
Fijne magnetron/oven met een handige softclose.
Veel extra accesoires meegeleverd.
bedieningsgemak door vooraf geprogrammeerde menu's.
Onze vorige Siemens Magnetron Oven heeft 20 jaar probleemloos bij ons dienst gedaan.

Pluspunten

  • handige softclose
  • uitgebreid bediningsmenu
  • stijlvolle vormgeving
  • oerdegelijk materiaal

Minpunten

  • ventilatie blaast lang na
  • veel handelingen om magnetron aan te zetten op max

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 18-06-2016
  • Product half jaar in bezit

Heel fijn apparaat

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
De oven is erg fijn. Door de combinatie van het touch screen en de draaiknop gaat het instellen erg prettig, temperatuur en tijd instellen met een zwieperd aan de draaiknop, geen gepriegel op dat touch screen, terwijl de menu keuze juist intuitief op het scherm zelf aan te tikken is.
De oven is stil, en het na-koelen kun je instellen in zo snel mogelijk of zo stil mogelijk, erg prettig in een open keuken.
De rol geleiding van de bakplaat of rooster is erg handig. Als je een zware lasagne erin wilt zetten hoef je niet zover met je handen naar binnen met gevaar voor brandwonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

in gebruik sinds september 2015 08-12-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,5
Supermooi en goede combi-bakoven.
Doet wat hij moet doen, de gerechten zijn superlekker en hij is heel gebruiksvriendelijk.
Kortom tot nog toe zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 13-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Moderne en functionele vormgeving. Het gebruik wijst zich vanzelf, geen moeilijke beschrijving nodig! Dus erg mensvriendelijk.Duurzaamheid van dit apparaat is, denk ik, hetzelfde als dat van mijn vorige oven: 19 jaar!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onze nieuwe handige combi 31-10-2019

Perfecte combinatie

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
Goede ruime oven en een magnetron waar we in de morgen en in de avond even snel en makkelijk melk in kunnen warm maken. We hebben het volle vertrouwen in de kwaliteit gezien onze vorige ook lang mee ging [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mariska 02-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

8,0
Mooie oven/magnetron. Is erg stil maar doet precies wat het moet doen. Veel opties voor bakken/grillen etc.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel opties

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Suzanna 27-06-2019

Geweldige oven/magnetron

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
Sinds begin juni in gebruik. Het is even wennen maar is eenvoudig in te stellen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dirk70 05-06-2019

Voldoet aan onze wensen

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

6,0
Hebben deze oven/magnetron uit praktische ruimtelijke overwegingen gekocht
Voldoet tot nu toe alhoewel het magnetron programma wel wat beter kan
De oven voldoet volledig aan onze verwachtingen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ruud vd werf 30-05-2019
  • Product gekocht

grote magnetron

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

7,0
voor het instellen van de tijd moet je veel draaien.
je kan niet minuten en uren apart instellen. dus flink draaien om de tijd goed te krijgen. verder nog niet veel gebruikt. interface is even wennen

Pluspunten

  • fijne bakken en laden
  • geleiding bakplaat

Minpunten

  • instellen tijd

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Arthur12 12-05-2019

Inbouw combi oven

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
Gelukkig voor groter model gekozen.
Erg veel zijdig.
Zeer gebruiksvriendelijk, gaat vrijwel intuïtief.
Goede keuze.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Chantal 09-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

In 1 woord geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
De oven werkt erg intuïtief door het duidelijke menu. Vergeleken met onze oude oven warmt deze snel en gelijkmatig op. Het display geeft exact alle informatie aan die je nodig hebt over de temperatuur en tijd en tussentijds wat wijzigen is geen enkel probleem. De oven is heerlijk ruim, we kunnen nu met gemak 2 pizza's tegelijkertijd opwarmen. Bijgeleverde accessoires (rooster, bakplaat en braadslede) zijn net als de binnenkant van de oven gemakkelijk te reinigen. Door zijn strakke design een pareltje in de keuken.

Pluspunten

  • Mooi strak design
  • Helder display met duidelijke informatie
  • Ruime inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Disaronno 26-02-2019

Mooie oven met veel funties en makkelijk in gebrui

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
Sinds een paar weken gebruiken we deze oven in onze nieuwe keuken. We zijn er erg tevreden over. De programma's zijn duudelijk en makkelijk in gebruik
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ashl 11-02-2019

Wat een design!

Geschreven voor: Siemens HM636GNS1

Algemene score

10,0
Super mooi design en ook nog eens makkelijk in gebruik. Touchscreen is fantastisch en makkelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews