Siemens KI24RV21FF

Specificaties
Energieklasse
A+ energieklasse
Inhoud koelruimte
221 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI24RV21FF op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elwin alblas 03-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,3
Een prima koelkast en van alle gemakken voorzien die je mag verwachten van een koelkast. Het doet wat het moet doen en is ruim van inhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

b.simons 02-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime inbouwkoelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI24RV21FF

Algemene score

9,0
Zeer ruime, overzichtelijke koelkast. Heldere verlichting. Handig flessenrek. De vakken in de deur zijn dan wel niet verstelbaar in hoogte maar pakken melk, pudding of yoghurt passen er wél in. Het onderste flessenvak in de deur is hoog genoeg voor 1,5 liter flessen, daarnaast heb je ook nog een flessenrek voor 4 flessen.
Tot nu toe zeer tevreden.
Onze vorige vergelijkbare Siemens inbouwkoelkast hebben we 20 jaar gehad en hebben we weggedaan omdat het bevestigingssysteem van de deur versleten was.
Maar dat mag ook wel na 20 jaar intensief gebruik.

Pluspunten

  • ruimte, helderheid, overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Franky076 03-12-2018

Zeer ruime koelkast.

Geschreven voor: Siemens KI24RV21FF

Algemene score

10,0
Op 22 oktober 2018 is onze nieuwe keuken geïnstalleerd, met daarbij ook onze nieuwe koelkast. Een verademing zo'n grote koelkast. Koelkast is ook lekker geruisloos.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

HannieenKees 02-08-2018

Ruim en overzichtelijk

Geschreven voor: Siemens KI24RV21FF

Algemene score

8,0
in een nieuwe keuken een nieuwe koelkast. Ruim en een prettige indeling.
Een groot min punt vind ik het eier-rekje. Heel iel en maar voor 7 eieren. Een aanfluiting voor zo'n mooie koelkast.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Titia 10-12-2017

Gewoon een prima koelkast

Geschreven voor: Siemens KI24RV21FF

Algemene score

10,0
Deze kolekast voldoet aan de verwachtingen: koelt goed, zo goed zelfs dat ik hem een beetje minder hard koelen heb ingesteld, biedt genoeg ruimte en is handig ingedeeld. Persoonlijk gebruiken wij nagenoeg geen flessen, dus het flessenrek hebben we vervangen door een extra glazen plataeu.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Onky1989 29-10-2017

Ruime koelkast

Geschreven voor: Siemens KI24RV21FF

Algemene score

10,0
ideale koelkast voor mensen die veel in hun koelkast willen bewaren.
Extra opbergmogelijkheden voor flessen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

elsd 02-07-2017

goeie koelkast

Geschreven voor: Siemens KI24RV21FF

Algemene score

6,0
Goeie koelkast qua koelen, indeling.
Een groot minpunt: scharnieren draaien de deur kapot.
Dus deur gaat afhangen en sluit niet meer goed
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ron E. 27-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ruime stille Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI24RV21FF

Algemene score

10,0
Een ruime stille koelkast die uitstekend werkt, wordt geleverd met een duidelijke inbouw instructie zodat dit heel goed zelf te doen is. Makkelijke indeling een groot plus is het flessenrek hierdoor kan men 4 flessen extra koelen buiten het deur vak. het geheel is zoals men van Siemens mag verwachten compleet, strak en netjes afgewerkt met degelijke materialen.

Pluspunten

  • Indeling
  • Still
  • makkelijk te instaleren

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 12-05-2017
  • Product paar weken in bezit

fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI24RV21FF

Algemene score

10,0
net de kleine met vriezer eruit gedaan en deze terug. Helemaal blij, wat een ruimte, stil en voelt ruim aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vos 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijke koeler

Geschreven voor: Siemens KI24RV21FF

Algemene score

8,0
De koeler is mooi ruim en overzichtelijk, voorzien van een handige flessenrek en voldoende opbergruimte in de deur. Koelt prima en gemakkelijk schoon te houden. De groentela mag voorzien worden van een grotere inkeping van het handvat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annette Hercules 16-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede inbouwkoelkast

Geschreven voor: Siemens KI24RV21FF

Algemene score

9,0
Goede inbouwkoelkast; makkelijk zelf te monteren, schappen zelf handig in te delen, heel fijn in het gebruik door de grote ruimte waardoor je veel kwijt kunt in de koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corien24 13-04-2016

goede koelkast voor weinig geld

Geschreven voor: Siemens KI24RV21FF

Algemene score

8,0
heb deze koelkast vorige week gekocht ben er super tevreden mee. 2 minpuntjes anders vijf sterren!

1: deurschappen zijn niet te verstellen
2: deurschappen zijn vrij laag waardoor er spulletjes snel uitvallen bijv flesje boter om te bakken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

KI24RV21FF 25-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Prima koelkast. Flessenrek is super handig. Alleen heb je maar een vak in de deur waar flessen rechtop in passen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Alex1972 22-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Mooie, energiezuinige koelkast. Indeling is goed. Helaas iets minder ruim dan onze vorige koelkast, maar dat was geen inbouw.
Ik mis alleen een alarmsignaal als de deur open staat.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Floris 1234 22-06-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,3
Prima stille koelkast. De indeling in de deur is niet ideaal. op het tweede niveau passen net geen flessen of pakken melk/yoghurt. De niveaus in de deur zijn ook niet aan te passen. Het eerste niveau zit bij ons al heel snel vol, terwijl in de rest van de deur nog veel lege plekken zijn (maar dus met te weinig beschikbare hoogte).

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bikespike 15-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelkast, gemaakt van degelijke materialen. Voorzien van mooi flessenrek waardoor de wijnflessen stabiel blijven liggen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

vdbeek63 11-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,3
Goed in te bouwen koelkast. Werkt goed, is makkelijk fijn in te delen en voldoende groot. Houdt alles lekker koel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne Willemse 31-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Jammer dat de schapjes in de deuropening bepaald zijn en je niet zelf de afstand in hoogte tussen de schapjes kunt bepalen. Nu is de hoogte te laag om aanmaak en/of een pak melk/vla in de deurschapjes te zetten. Alleen de onderste schap is hiervoor geschikt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ron_1981 25-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Mooie indeling, vooral het wijnrek is mooi en functioneel. Veel ruimte om zaken in weg te pakken. Zeer tevreden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Johan-63 22-02-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,7
De koelkast heeft een mooie en degelijk uitstraling. De indeling is goed. Heeft voldoende opberg mogelijkheden en is heel erg ruim. Koelkast is nu 2 maanden in ons bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews