Siemens KI20RV52

Specificaties
Energieklasse
A+ energieklasse
Inhoud koelruimte
181 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI20RV52 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mijn koelknaap 31-10-2019

Prima apparaat

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

10,0
Na korte opstartperiode ben ik toch zeer tevreden over mijn koelkast.
Deze zorgt voor een goede temperatuur en is ruim voldoende voor mijn weekvoorraad..
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 20-10-2019

koelkast

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

10,0
perfecte koelkast in mijn nieuwe keuken koelt energie zuinig met een hoop ruimte [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

icaltay 30-10-2017

Koelkast

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

6,0
We hebben de koelkast in april 2017 gekocht, over het algemeen zijn we tevreden over de koelkast, alleen komen we soms ruimte tekort voor alle producten (jonge gezin).
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens gebruiker 30-08-2017

Gewoon doen wat hij moet doen!

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

8,0
Wij hebben hebben deze een maand geleden gekocht, en hij doet wat hij moet doen. Degelijk en goed uitgevoerd.
We misten alleen een vleeswaren lade die we wel in onze oude Siemens hadden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gradus 14-05-2017

Beoordeling Koelkast

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

10,0
In onze nieuwe keuken hebben we een Siemens koelkast aangeschaft.
we zijn heel tevreden met de koelkast de indeling is bijzonder effectief en hij is gebruiksvriendelijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

agatha46 10-05-2017

Er zijn enkele verbeterpunten

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

6,0
Fijne koelkast, maar misschien is het handig om de greep van de groentelade
aan de bovenkant te maken. Nu moet men telkens door de knieën om deze open te maken. Ook zou de groentelade groter mogen zijn. De vakken in de deur waren van mijn oude koelkast prettiger in gebruik. Er kon veel meer in.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

pietvandam 12-04-2017

Prima koelkast voor een goede prijs

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

10,0
Heb deze koelkast aangeschaft als vervanging van de vorige Siemens koelkast die 21 jaar oud was. Prima koelkast met veel ruimte.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Joljan1234 02-11-2015

Uitstekend product

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

10,0
Ik heb deze koelkast nu 2 maanden en ben er zeer tevreden mee. Hij is ruim en zeer flexibel in te delen. Hij is makkelijk schoon te houden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Cypel1 25-09-2015

Geweldig betrouwbare koeler

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

10,0
We zijn reeds 4 jaar in het bezit van deze koeler. De temperatuur is makkelijk te en nauwkeurig te regelen. Wat ons vooral ook opvalt is dat het apparaat zo makkelijk schoon te houden is. De indeling is overzichtelijk en natuurlijk naar eigen behoefte aan te passen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer