Siemens KI38VX20

Specificaties
Energieklasse
A+ energieklasse
Inhoud koelruimte
217 liter inhoud
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI38VX20 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AdH 25-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast

Geschreven voor: Siemens KI38VX20

Algemene score

10,0
Super stille en ruime koelkast! Ontzettend grote fruit lade en een super indeling.
De koelkast is zeer gemakkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Fruitlade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jrie 12-06-2017

Ruim en Stil

Geschreven voor: Siemens KI38VX20

Algemene score

10,0
Goede koelkast, de koelkast heeft een grotere inhoud, vriezer is dan wel iets kleiner maar voldoende ruimte. Wel op letten dan de verhouding van de deuren ook anders is wanneer je de koelkast gaat vervangen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Shahenaz 13-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

goede praktische koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI38VX20

Algemene score

8,0
Goede praktische koelkast, goede prijs-kwaliteitverhouding, energiezuinig apparaat, voldoende opbergruimte met aparte vakken. Ik vind het ideaal. Geen spijt van mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeaneMarie 26-09-2016

Perfecte koel- vries combinatie

Geschreven voor: Siemens KI38VX20

Algemene score

10,0
De koel-vrieskast voldoet precies aan mijn wensen. Bovendien makkelijk schoon te maken. De flessen passen mooi in het rek en het ziet er heel mooi uit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hatice 10-08-2016

Kan beter

Geschreven voor: Siemens KI38VX20

Algemene score

4,0
Het is opzich een hele simpele koelkast met eigenlijk geen extra's doet wat hij moet doen op een matige manier niet echt moderne eigentijdse ding.
Het condenseert veel heb erg last van of is aan get vriezen en als je op n lage stand zet vallen de druppels naar beneden, nee als ik t over mocht doen had ik een andere gekozen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Carola 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Koelvries combi

Geschreven voor: Siemens KI38VX20

Algemene score

6,7
Vind het jammer dat het geen no frost is en vind het vriesgedeelte erg krap.
De koelvries combi heeft wel in het koelgedeelte genoeg ruimte.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mark 29-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Erg fijne koelkast. Doet wat hij moet doen. Indeling is makkelijk en overzichtelijk en tevens is het apparaat ook milieuvriendelijk, verbruik is laag. Al met al een topapparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mirandavd 02-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Mooie grote koel/vries combinatie. Veel praktische ruimte. Voor grote flessen ook ruimte genoeg. Dus voor een gezin een prima koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

eseezen 30-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
goede ruıme koelkast combinatie goede indeling extreem stil en energie zuınig. heel tevreden met deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bulletje84 28-12-2014
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,7
Prima koelkast met genoeg ruimte. Het vriesgedeelte is ook prima maar had groter gemogen. Je hebt eigenlijk maar 1 grote la, de onderste is al veel kleiner. De pizzala is wel ideaal!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer