Liebherr UIKO 1550-20

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr UIKO 1550-20 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R.T. Smit 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DE IDEALE KOELKAST. Voor de 2e keer gekocht na 21 jr.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UIKO 1550-20

Algemene score

9,0
De ideale koelkast, alles ligt overzichtelijk, mooi design. De vorige koelkast was 21 jaar geleden aangeschaft, nooit problemen mee gehad. Begon nu zo nu en dan te bonken, dus was de aanschaf van een nieuwe aan de orde.
De indeling is nog beter dan de vorige. Meer ruimte, ook voor flessen.
Hij is ook zeer geruisloos. Blij dat Liebherr deze koelkasten nog maakt.
Zeer tevreden klant.

Pluspunten

  • Goede en overzichtelijke indeling
  • Kwaliteit van het interieur
  • 2e keer voor deze koelkast gekozen.
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Prijzig, maar dan heb je ook wat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Riel 01-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkasr

Geschreven voor: Liebherr UIKO 1550-20

Algemene score

10,0
Erg luxe koelkast met verrassend veel ruimte. Wat ik belangrijk vind; hij is geruisloos. Voor ons fijn want hij staat in een eet- woonkamer.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.T. Smit 27-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UIKO 1550-20

Algemene score

9,0
De koelkast in juli 2020 gekocht, nadat de oude koelkast ,zelfde type, na 21 jaar aan vervanging
toe was. Vanwege het gemak van de uittrekladen wilde ik opnieuw dit type koelkast.
Ben zeer tevreden . Bijna geruisloos, de groentela, die achterin zit en veel extra ruimte geeft, is ook zeer prettig.
Er zijn weinig mensen die dit type koelkast kennen en men is verbaasd over het gebruiksgemak van deze koelkast.
Ik beveel de koelkast aan iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Vaessen 02-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Liebherr UIKo 1550

Geschreven voor: Liebherr UIKO 1550-20

Algemene score

9,0
In mei deze koelkast gekocht voor de vervanging van een soortgelijk type van AEG. Dit na ruim 30 jaar. Zeer tevreden met dit nieuwe model van Liebherr. Ik kwam er na enige tijd achter dat als de deur is opengetrokken en de onderste lade eveneens, er aan de achterzijde beneden ongeveer op de vloer, nog een grote laadruimte aanwezig is. Dit is handig voor een beetje voorraad. Je moet wel iets dieper bukken om erbij te komen.

Review 15-05
De vorige koelkast met een uittrekbare koelwagen heeft bij ons een levensduur gehad van meer dan 30 jaar. De scharnieren van de uittrekwagen funcioneerde niet meer goed. Niet vreemd dat we nu gaan voor een Liebherr model UIKo 1550-20 waar we hopelijk weer 30 jaar mee vooruit kunnen.

Pluspunten

  • Je ziet alles overzichtelijk liggen.
  • Je kunt overal goed bij komen,

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Modern, stil, praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UIKO 1550-20

Algemene score

9,0
Uitrolkoelkast, heel fijn dat Liebherr dit model op de markt heeft gebracht. Eindelijk konden wij oude inbouwer vervangen. Na 26 jaar!
Heel fijn apparaat. Slim ingedeeld.

Pluspunten

  • Stil
  • Praktisch

Minpunten

  • 1 lade minder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HJ 27-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne degelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UIKO 1550-20

Algemene score

10,0
Is het enige merk dat dit type koelkast maakt. En we kopen altijd Liebherr omdat dit altijd goed is bevallen. En vanwege de lange levens duur.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Tirions 09-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbare kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UIKO 1550-20

Algemene score

10,0
Hebben reeds ervaring met een Liebherr los staande diepvries die al meer dan 20 jaar oud is, zonder dat er ooit stukken aan zijn geweest. Weten dat we met de nieuwe koelkast weer veel plezier zullen hebben.

Pluspunten

  • Uittreknare koelkast blijft uniek!
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon 19-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Niet op de knieën om iets te pakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UIKO 1550-20

Algemene score

9,0
Deze onderbouw koelkast geeft toegang zonder op de knieën te gaan. Even wennen aan de andere indeling, maar ruimte genoeg. Handig die groentelade.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LM 17-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uittrekbare koelkast van Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UIKO 1550-20

Algemene score

10,0
Koelkast die je als een lade opentrekt zodat je van bovenaf de spullen eruit kunt pakken. In de grote lade bevinden zich nog 3 verdeellades en een flessenrek. De koelkast heeft binnenin net zoveel, zo niet meer, ruimte voor alle spullen als in een normale tafelmodel koelkast. Ideaal voor senioren en mensen met lichamelijke beperkingen. Bovendien gemakkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • Uittrekbaar model
  • Ruimte en verdeling laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teuny Zwartbol 07-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ladekoelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UIKO 1550-20

Algemene score

9,0
We hebben in onze nieuwe keuken een ladekoelkast gekozen, super handig.
Waarom wordt er niet meer bekendheid gegeven aan lade koelkasten, ze zijn echt ruimtebesparend en handig in gebruik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 05-09-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Handige ruimte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr UIKO 1550-20

Algemene score

8,0
De koelkast is handig in gebruik door de lades, hij is muisstil, en heeft meer ruimte dan je denkt, oa door het handige groente vak onderin.

Pluspunten

  • ruim
  • stil

Minpunten

  • niet goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer