Liebherr ICUS 3324

Best Reviewed jul 2020 Liebherr ICUS 3324
Best Reviewed - juli 2020
Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
194 liter inhoud
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr ICUS 3324 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Moniek 21-09-2020
  • Product gekocht

Motor slaat langdurig aan. Maakt veel lawaai

Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

5,0
Motor slaat vaak en langdurig aan zo bder dat de koelkast veel.open is geweest
Soms wel urenlang een vreselijk irritant brommend geluid.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Ruime vrieslades

Minpunten

  • Brommend geluid

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

E. van Hiele 19-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Oude koelkast vervangen voor deze Liebherr ICUS 3324-20. Koelkast is erg stil vergeleken met de oude. Ook de vriescapaciteit is groter, helder en overzichtelijk met de transparante lades.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed verlicht

Minpunten

  • Weinig accessoires standaard bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Debora 14-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Liebherr 3324-20

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

8,0
Mooie inbouw koel-vriescombi.
Het maakt niet uit waar je keer spullen legt door de ventilatie in de koeling.

Pluspunten

  • Ventilator koeling
  • Mooie indeling

Minpunten

  • Grotere flessen passen niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn van der linde 14-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Sinds een paar dagen hebben we de koelkast in gebruik . Hij Koelt goed maakt soms een erg hard brommend geluid dit is erg vervelend . De indeling is erg fijn er is veel ruimt vergeleken met onze oude koelkast .
Kort om prima koelkast .

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Ruim, fijne indeling

Minpunten

  • Brom geluid bij no frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thom 13-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Het product is van zeer goeie kwaliteit en praktisch ingericht, mooi verdeling van glazen platen en laden , goed gedaan. Verlichting perfect. Temperatuur regeling goed en ventilatie uitstekend.

Pluspunten

  • Verlichting
  • indeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G.P.Veltrop 17-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel / vries combinatie met perfecte indeling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

10,0
Voor ons de perfecte indeling.
De koelkast zoals de vriezen werken zoals ons is verteld
top met deze buiten themperatuur .
Van de hel in de hemel gekomen met deze Liebher koel vries kast.

Pluspunten

  • koelt perfect
  • vriest perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W. de Graaf 11-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De perfecte koel/vriescominatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

10,0
Dit is werkelijk een perfecte koel/vries-cominatie, de temperatuur is digitaal in te stellen wat heel handig is, de indeling is heel logisch en de lades lopen erg soepel op rolletjes, dus geen geschuif over ijs. Kortom de perfecte keuze !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilfred 18-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelt geweldig goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

10,0
Prachtig apparaat, koelt geweldig goed en genoeg ruimte voor gezin met 2 kinderen. Kortom zeer tevreden

Pluspunten

  • Alles lekker koud
  • veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Rentier 10-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Via een familielid gehoord, dat Liebherr wel meedenkt met het schoonhouden van je koel/vries combi. Mooie glasplaten en geen onnodige randjes waardoor die weer snel onhygiënisch kunnen worden. Ook mooie indeling met een ruime groentelade. Zo blij mee. En als laatste vinden we het heel fijn dat de koel/vries combi zo stil is. Ivm een open keuken is dit toch echt een must. En dan ook nog 5 jaar extra garantie gekregen. Liebherr top. Ik wil geen andere meer

Pluspunten

  • Glasplaten
  • Stil

Minpunten

  • Zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 08-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superstil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
De ‘simpelste’ Liebherr, maar wat n mooie koelvriescombinatie, ruim, superstil en koelt/vriest uitstekend

Pluspunten

  • Superstil
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wossos 26-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker koud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

8,0
Koelkast en vriezer zijn lekker koud. Minpuntje is wel dat het lampje in de koekkast aan de felle kant is, rgb zou top zijn!. Handig dat alle lades en plateaus doorzichtig zijn. Ik ben erg benieuwd naar de ijsblokjeshouder. Nog een minpunt: de verpakking is lastig tilbaar, iets van handvatten zou een verbetering zijn.

Pluspunten

  • lekker koud
  • ruim
  • doorzichtige lades en plateaus

Minpunten

  • fel lampje
  • doos lastig vervoerbaar
  • installatiehandleiding niet heel duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Wil 08-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie overzichtelijke koelvriescombinatie.

Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

10,0
Heb gekozen voor Liebherr ivm betrouwbaarheid. Werkt zeer goed en stil.
De nofrost uitvoering heeft een grote inhoud van de vriezer.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kwaliteit en degelijkheid komen dagelijks terug! 20-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke en energiezuinige koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Specifiek voor een koel-vries combinatie Liebherr gekozen, na 32 jaar positieve ervaring met een separate koelkast en diepvrieskast.
Nu een combi met grotere koelkast en kleinere diepvries (3 laden i.p.v. 4). Liebherr heeft die en dus was de keuze snel gemaakt!

Pluspunten

  • Flexibel in te delen
  • Groentenla op roller!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Micky 11-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

8,0
Ik vond het een prijzige aankoop, maar ben er wel blij mee.
Het is gelukkig een stil apparaat en koelt heel goed. De groentela is groot. Ik vind persoonlijk dat het niet zo licht is in de koelkast, een lampje aan beide kanten was beter geweest, maar het is op zich licht genoeg. De indeling in de vriezer is prettig.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Duur
  • Had graag iets meer licht erin gehad

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Topper 05-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper koel/vriescombinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Ik word elke keer weer blij als ik iets in of uit de koelkast moet pakken.
Deze koelkast is stil. De indeling is praktisch en het koel en vries gedeelte zijn ruim.
De groente la is heerlijk ruim. En het flessenrek is ruim genoeg om een groot pak melk erin te zetten. Een superkast voor een gezin van 5. Er zit goed verlichting in. (je moet zowat een zonnebril opzetten :). En heel handig de extra garantie die erbij zit.
kortom een mooie, stille, ruime combi.

Pluspunten

  • indeling
  • stil
  • licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 28-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne koelkast , geruisloos , mooi led licht .

Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

10,0
Hele fijne koelkast , fijn in gebruik , goed indeling , fijn licht helemaal tevreden.
Invriezen gaat heel goed .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De groot 06-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie binnenkant van de koel/vriesinbouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Door het ledlicht een mooie heldere binnenkant van de koelkast
Grote vershoudla en een handig systeem om de koelkast naar eigen keuze in te richten.
Het vriesgedeelte is ook lekker overzichtelijk door de doorzichtige laden

Pluspunten

  • Ventilator in koelkast
  • Een turboknop om snel in te vriezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 05-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Spijt

Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

1,0
In de koelkast is ijsvorming op de achterwand, waardoor groenten etc snel bederven, bij een koelkasttemperatuur van 5 of 6 graden. Na navraag bij Liebherr en bezoek van een monteur kregen we te horen dat dit normaal is. Verder maakt de koelkast Vrij langdurig een laag bromgeluid. Je krijgt standaard te weinig deurbakken en glasplaten geleverd, die moet je later bijbestellen. Ten slotje is de koelkast vrij donker van binnen als de deur geopend is. Voor een koelkast in deze prijscategorie valt hij erg tegen.

Minpunten

  • IJsvorming achterin de koelkast
  • Bromgeluid

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

H.kleijn 26-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

op advies hebben wij dit product gekocht bij Ree-zo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

9,0
Erg goed product volgens Ree-zo Oosterbeek .het is 1van de beste koelkasten die wij konden kiezen ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hester 01-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koel-vries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUS 3324

Algemene score

8,0
goede koel/vriescombi, met veel ruimte en goede overall koeling. In het begin wat last van brom, maar kundig opgelost door Liebherr.

Pluspunten

  • koeling
  • ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews