Liebherr IK 2320 Comfort

Best Reviewed 2 keer aug 2020 Liebherr IK 2320 Comfort
Best Reviewed - augustus 2020
Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
217 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IK 2320 Comfort op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaap de Haan 30-01-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ik zou niet anders meer willen als Liebherr.

Geschreven voor: Liebherr IK 2320 Comfort

Algemene score

10,0
Ons 3è apparaat van Liebherr en de beste kwaliteit prijs verhouding.
Koelen en vriezen is altijd verzekerd en geen omkijken aan.
Ik zou zo weer nieuw kopen als ik moet vervangen.

Pluspunten

  • Geruisloos.
  • Prima te sturen in temperatuur.
  • Zuinig in energie.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Geschreven voor: Liebherr IK 2320 Comfort

Algemene score

9,0
Betrouwbaar merk. Overzichtelijk. Ruim. Plateau gemakkelijk verstelbaar en van glas. Goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Ruim
  • Gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel goede koeling, mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 2320 Comfort

Algemene score

8,0
Geweldige koelkast die er ook nog mooi uitziet. Veel leg plateaus, veel ruimte in de deur. Deur op deur systeem werkt uitstekend. Digitale temp instelling erg fijn.

Pluspunten

  • Goede koeling
  • Goede uitstraling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

janmay 24-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stevige en handige uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 2320 Comfort

Algemene score

9,0
kwaliteit is heel stevig, automatische deursluiting werkt geweldig (laatste 25cm),
makkelijk in te bouwen!

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • handig in te bouwen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

leo 16-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

overzichtelijk ingedeeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 2320 Comfort

Algemene score

9,0
Zuinig in energieverbruik, nooit meer te ontdooien, mooi model, voldoende ruimte om alle producten op te slaan, waardoor overzicht optimaal behouden blijft

Pluspunten

  • energie zuinig
  • praktisch in gebruik
  • prima indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke en ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 2320 Comfort

Algemene score

8,0
Op voorsprong van de verkoper en na lezing van het testrapport van de Consumentenbond kozen wij deze koelkast. Hij blijkt zeer ruim en overzichtelijk en lijkt goed onderhoudbaar. Geluid is ok. In de gebruiksaanwijzing ontbreekt nog wel informatie over de plekken en vervanging van verlichting.

Pluspunten

  • Koelt prima
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene Kuiper 22-09-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Geschreven voor: Liebherr IK 2320 Comfort

Algemene score

10,0
Met een gezin ( 49-47-18 en 16) wonen wij in een 2 onder 1 kap en hadden een kleine koelkast in onze keuken en grepen steeds mis. We hebben gekozen door onze keuken te laten renoveren en daarbij is ook deze koelkast geplaatst en dat was een zeer goede keus! Veel opbergruimte en lekker koel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos van Stratum 10-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr, de Rolls Royce onder de koelkasten!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 2320 Comfort

Algemene score

9,0
Bij de installatie van een nieuwe magnetron en oven vroeg ik aan de installateur hoe het kon dat mijn huidige inbouwkoelkast niet verder koelde dan zo'n 12 graden.
Hij keek eens binnen in de koelkast en schudde een beetje zijn hoofd. Hoe lang heb je deze koelkast al? ik zei: Dik dertien jaar. Dan heeft ie het toch nog lang volgehouden.
Als je echt voor kwaliteit en betrouwbaarheid wilt gaan, koop dan een Liebherr.
Inmiddels heeft dezelfde monteur een fraaie Liebherr geïnstalleerd bij.
Een fantastisch bezit, strakke indeling, veel mogelijkheden om de indeling naar eigen smaak en eisen aan te passen.
Kortom, een waardevol bezit waar ik nog jaren fijn van zal genieten!

Pluspunten

  • Strak design.
  • Goede indelingsmogelijkheden.
  • Zeer gemakkelijke bedieningstoetsen.
  • Ruime groentela.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anne 01-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel ruimte \ indeling makkelijk aan te passen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 2320 Comfort

Algemene score

9,0
De koelkast is ruim en de indeling is makkelijk aan te passen aan je eigen wensen.
De groentelade is afsluitbaar tegen vochtverdamping.

Pluspunten

  • ruim
  • afsluitbare groentelade

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam André Kox en MHB kox Mentink Neede 28-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De koelkast liebherr perfect in ons 18jaar oude keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 2320 Comfort

Algemene score

10,0
Wij zochten een goede betaalbare inbouw koelkast voor onze 18 jaar oude inbouw keuken en op aanbeveling van Ard adviseur bij EXpert te Neede was de keus al gauw gemaakt deze Ard heeft ons bij alle andere aankopen altijd eerlijk geadviseerd en goed produkt voor lange levens duur energie zuing en goede prijs kwaliteits verhouding

Pluspunten

  • paste perfect
  • vrouw tevreden en blij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlies 06-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast en vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 2320 Comfort

Algemene score

10,0
Nadat we verhuisd zijn 2 jaar geleden, ergerde ik me mateloos aan de apparatuur die in de keuken zat. Dus vorige week op zoek gegaan naar nieuwe apparatuur.
Eerst wilde we voor Siemens gaan omdat we daar de overige inbouw apparatuur van hadden gekocht, uiteindelijk bij Liebherr uitgekomen voor de inbouw koelkast en vriezer, nou wat een top producten hebben we nu in onze keuken zitten, dit is nog eens kwaliteit, absoluut geen spijt van.
Misschien iets duurder in aanschaf maar je merkt meteen waar dat in zit, absoluut geen troep.
Normaal gesproken voeg ik geen beoordelingen toe op internet, maar ben zo tevreden over Liebherr.

Pluspunten

  • Goede degelijke kwaliteit
  • Overzichtelijke koelkast en vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eve 04-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geluidsarm en precies wat wij zochten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 2320 Comfort

Algemene score

9,0
Inbouw versie gekocht met een lange levensduur en de voorgaande hebben we 15 jaar mee gedaan. Wij kunnen voorlopig weer even vooruit.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • lange levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truus 29-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 2320 Comfort

Algemene score

10,0
Om te zien een hele mooie koelkast
Zuinig groot
Mooi van binnen
Veel schappen
En een hele goede service 7 jaar garantie

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Zuinig
  • Groot van binnen
  • Vele extra s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walter 01-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ziet er solide uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 2320 Comfort

Algemene score

8,0
komt goed uit de consumenten test en is zuinig in gebruik mooie indeling en onderbak loopt op rolletjes

Pluspunten

  • indeling
  • makkelijk deur te monteren

Minpunten

  • lamp geeft weinig licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lex 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 2320 Comfort

Algemene score

9,0
Zie er goed verzorgd uit mooie indeling heel stil en tevens goed afgewerkt en goede led verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Kramer 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en overzicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 2320 Comfort

Algemene score

8,0
Koelkast is erg ruimtelijk, goed overzicht en mooi LED licht.
De planken zijn trapsgewijs te stellen wat erg praktisch is voor het moment dat je bepaalde producten hebt gekocht.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • verstelbare planken
  • Goed LED licht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Holy 19-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelkast inbouw met matig licht

Geschreven voor: Liebherr IK 2320 Comfort

Algemene score

7,0
Gekocht omdat ik hoorde dat de koelkasten van Liebherr het beste waren.
Valt me wel tegen dat er maar 1 lampje in zit en deze onder een plank zit of iets voor staat er weinig licht is. Had beter geweest als in het plafond een lampje zou zit of 2 lampen. Mis tevens een flessenrek, waardoor het een klus was om 1,5 liter flessen liggend te krijgen en dan niet tegen de deurrekjes kwam, nu zelf 1 deur plankje moeten laten vervallen. flessen neergelegd op groente/fruit lade en onderste deurplankje omhoog gedaan.
Ook niet geheel geluidloos.
Viel me wel op dat hij goed koelt.

Pluspunten

  • stevige planken
  • Koelt goed
  • deelbare plank

Minpunten

  • Slecht licht, 1 lichtpunt
  • geen flessenrek
  • niet geheel geluidloos

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Bouke 29-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk materiaal binnenkant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 2320 Comfort

Algemene score

8,0
Het nadeel van een Liebherr koelkast is, hij gaat nooit kapot.
Heb al decennia's Liebherr, na 20 jaar enkel een nieuwe gekocht voor het stroom gebruik.

Pluspunten

  • Degelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer