Liebherr IK 1920

Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
181 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IK 1920 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacques 19-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Ik heb al jarenlang een Liebherr in de berging staan. Die werkt nog steeds naar volle tevredenheid en ziet er uit als nieuw. Daarom heb ik nu een nieuwe inbouw Liebherr gekocht voor in de keuken. Hij is zuinig en gewoon degelijk. Alles is net even iets beter, sterker, praktischer en beter afgewerkt als de rest, terwijl hij niet eens zoveel duurder is. En dan nog eens 7 jaar garantie! De keus was zó gemaakt!

Pluspunten

  • zuinig
  • beter afgewerkt
  • gewoon degelijk
  • 7 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Horinees 16-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

8,0
Na goede ervaringen met een vriezer van hetzelfde merk hebben we nu ook een koelkast van Liebherr gekocht nadat de oude koelkast (niet van Liebherr) na 8 jaar stuk ging. We hopen met de nieuwe op een wat langere periode. De indeling van de koelkast is makkelijk aan te passen ook een legplateau bestaat uit 2 delen en is in te klappen.

Pluspunten

  • Degelijke koelkast
  • Indeling aan te passen

Minpunten

  • geen apart rek voor liggende flessen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha 09-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk koud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

8,0
Gekozen voor deze koelkast op aanraden van verkoper. Ruime koelkast. Indeling is zelf te bepalen. 1 glasplaat is gehalveerd zodat je deze 2 kan stapelen en je ook een karaf of hoge artikelen kan plaatsen.

Pluspunten

  • Ruim
  • Indeling zelf te bepalen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

formidable 21-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koel en vries kasten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Zeer goede ervaring met Liebherr mijn derde koel en vries combinatie.
deze apparatuur om trots op te zijn . de koel vries combinatie werkt al 14 jaar perfect nu een nieuwe koelkast erbij en geen koel zorgen meer.

Pluspunten

  • zeer weinig geluid
  • zuinig in verbruik
  • goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joshua1956 12-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed koelvermogen, sterke deur die niet snel openspringt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
De Liebherr koelkast 1920-20 Comfort koelt heel goed en heeft een sterke deur, waardoor onvrijwillig openspringen niet snel zal gebeuren. Bovendien is de indeling mooi variabel
Een minpuntje: de koelkast heeft maar één lichtpunt, links achterin, waardoor de verlichting niet optimaal is. Wil je dat, dan moet je voor de 200 euro duurdere versie gaan, die bovendien een mooiere afwerking heeft. Wij vonden dat niet zo belangrijk.

Pluspunten

  • Goede koeling
  • Stevige deur
  • Goede variabele indeling

Minpunten

  • Matige verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Brunink 30-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sjieke uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Prijs-kwaliteit verhouding is wat ons betreft prima. Het is een mooie, ruime koeler met rustige (led)verlichting. In de deur is voldoende ruimte, iets waar het onze vorige koelkast (ander merk) aan ontbrak. Liebherr is misschien wat duurder dan andere merken, maar dan heb je ook wat! Erg blij met dit product en we raden deze iedereen aan.

Pluspunten

  • Ruim, vooral in de deur
  • Mooie, degelijke uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.de Vries 06-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Inbouw koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

8,0
Wij zijn 3 maanden geleden verhuisd en hebben in de keuken een nieuwe Liebherr koelkast geplaatst.Wij hebben voor Liebherr gekozen omdat we al jaren goede ervaring hebben met de Liebherr producten.

Pluspunten

  • Goede indeling
  • Lange levensduur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Emmy Zitman 04-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelkast Liebherr IK 1920-20 indeling en materiaal top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
ik heb dit product gekozen, na goed advies van de verkoper, deze liet zien wat de + punten van Liebherr waren t.o. v. andere inbouw apparatuur. nu hij ingebouwd is, de geweldig de indeling is ook prima, de verlichting op de goede plaats en de degelijkheid. fijn dat je ook nog een flessenrooster kan bestellen.

Pluspunten

  • degelijkheid
  • lange garantie
  • heel degelijk ophangsysteem platen
  • extra accessoires te koop
  • deur gaat vanzelf dicht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Meijer 30-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Liebher is de RollsRoys onder de koelkasten, daarom mijn keuze, fijne indeling makelijk te verplaatsen plateau's, goede srevices.
Kortom een pronkstuk in mijn keuken.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • goede indeling
  • goede srevices
  • prima garantie voowaarden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Manon 17-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouwkoelkast IK 1920-20

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

9,0
Deze koelkast gekocht als vervanging voor onze, qua type gelijke, Liebherr koelkast die 20 jaar, zonder haperen, dienst heeft gedaan. Ook nu weer super tevreden.

Pluspunten

  • koelt uitstekend
  • mooie verlichting
  • goede display

Minpunten

  • iets minder inhoud dan voorgaand model

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wenny Ruijten 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Matte glasplateaus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920

Algemene score

8,0
Recent ingebouwd. Wat een tegenvaller is: de glasplaten zijn gematteerd, wat inhoud dat je echt diep moet bukken wil je goed zien wat er op de onderste plateau’s ligt. Voor ouderen minder praktisch. En verder geeft de digitale temperatuuraanduiding niet aan wat de actuele temperatuur in de koelkast is, maar enkel hoe hoog je de temperatuur hebt ingesteld.

Pluspunten

  • Koelt prima

Minpunten

  • Glasplaten zijn mat
  • Temp aanduiding geeft niet temp IN de koelkast aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer