Siemens KI34VX21

Specificaties
Energieklasse
A+ energieklasse
Inhoud koelruimte
199 liter inhoud
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI34VX21 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joey 29-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruim en milieuvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

9,0
Deze koelvriescombinatie is ruim, en idealiter voor twee mensen die graag in bulk koken en eten bewaren (om verspilling te voorkomen). Daarnaast is dit apparaat ook erg milieuvriendelijk. Dit scheelt in energiekosten en in het milieu. Tot slot kwamen er handige accessoires bij, zoals afgedekte ijsklont-vormpjes, eihouders e.d.

Pluspunten

  • Milieuvriendelijk
  • Ruim
  • Handige accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mariska 02-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

8,0
Ruime koelkast, genoeg plaats voor alle spullen. We hebben wel het flessenrek verwijderd omdat dat teveel ruimte in beslag neemt en onhandig is.

Pluspunten

  • Grote koelkast

Minpunten

  • Flessenrek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanne 06-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Grote koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

10,0
Voor dit product gekozen, omdat wij graag inbouwapparatuur wilde in de keuken. Deze koel/vriescombinatie hebben wij achter 2 deurtjes geplaatst. 1 voor de vriezer en 1 voor de koelkast, zo kan je afzonderlijk de delen openen. De koelkast is ruim en het lichtje voorziet de gehele koelkast van voldoende licht. De vriezer bestaat uit 2 grote vakken en 1 kleiner vak.

Pluspunten

  • Koelkast - genoeg ruimte om alles koel te houden
  • Hoog en groot

Minpunten

  • In te stellen graden gaan niet per cijfer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jfeijen 28-06-2019

Zoals verwacht

Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

10,0
Gekocht met onze keuken en voldoet compleet aan onze verwachtingen. Ik had in deze tijd wel verwacht dat er standaard een alarm op zou zitten wanneer de koelkast niet goed dicht zit. De lades van de diepvries zijn handig doordat ze doorzichtig zijn. Het flessenrek hebben we eruit gehaald omdat het met een gezin toch onhandig qua ruimte is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Krokodil57 25-06-2019

goed koelend

Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

10,0
zeer tevreden over de inhoud en wijze van koelen / vriezen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

S 21-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

inbouw koelkast

Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

8,0
Hele fijne koelkast, we hebben er 2, dezelfde, beiden met koel/ vries en inbouw. Super tevreden. Geen geluid en goeie temp.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • geen geluid

Minpunten

  • heb er geen
  • geen minpunten verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole27 13-05-2019

Geen negatieve ervaringen

Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

10,0
Ik heb deze koelkast nu een jaar en heb nog geen enkel ding kunnen vinden dat ik jammer vind. Het apparaat voldoet volledig aan de vereisten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Carolien S 05-10-2018

Ruime en overzichtelijke koel/vriescombinatie

Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

10,0
Na eerder een Miele koel/vriescombinatie besteld te hebben bleek deze niet te passen. Omdat ik al meerdere producten heb van Siemens, heb ik deze gekocht. En wat ben ik er blij mee. Goeie LED-verlichting, fietsenrek en een overzichtelijke indeling. Hier heb ik geen spijt van.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

BobL 18-06-2018

perfecte inrichting

Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

10,0
Wij hebben deze koelkast een aantal maanden geleden gekocht en is begin maart in onze nieuwe keuken geplaatst.
bevindingen:
- voldoende capaciteit voor al onze boodschappen
- grote groente lade
- koel capaciteit zeer goed
- vriezer capaciteit goed
- Vries capaciteit zeer goed
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hartfmp 04-01-2018

goed functionerende koel-vries combinatie

Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

8,0
Diepvriesladen volledig te gebruiken. Koelkast flexibel qua indeling met een handig flessenrek. Koelt en vriest naar behoren.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

T 21-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

8,0
Een fijne combinatie. Makkelijk voor de flessen plat te leggen.
Laden beetje klein. Maar in totaliteit fijne combinatie.

Pluspunten

  • Flessen plat
  • Vleeswarenbakje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel de Rond 31-08-2017

Prima koel- vriescombinatie

Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

8,0
Praktisch ingedeelde koelkast. Handig flessenrek. Blijft mooi op temperatuur en koelt uitstekend. Vriezer werkt ook uitstekend.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Steven 14-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Prettige ijskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

8,0
Prettige ijskast. Niet te horen en zeer ruim koel en vriesgedeelte. Wel wat overmatige condensatie aan de achterkant van het koelgedeelte.

Pluspunten

  • Ruim
  • Zeer stil

Minpunten

  • Condensatie koelgedeelte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer