Nadat onze keukenapparatuur noodgedwongen moest worden omgeruild gekozen voor het merk Siemens. Hierbij hebben wij ons uitvoerig laten adviseren door zowel de keukenleverancier alsook het Siemens Inspiratiecentrum (Hoofddorp). Uiteindelijk gekozen voor deze koelvriescombinatie.
Het koelgedeelte is prima. Overzichtelijk, goed vormgegeven en weinig reden tot klagen. De koelkast koelt prima en hoor je bijna niet. Een minpuntje: de groentebak is niet te verdelen in twee compartimenten. Wij dachten dat onze combinatie daarover ook de beschikking had maar dit bleek bij een ander model te zijn (die ons ook is aanbevolen). Achteraf bezien had deze verdeling wenselijk geweest, voor nu is het overigens prima! Wellicht dat hiervoor nog accessoires volgen?
Het vriesgedeelte is ook prima ingedeeld. Er is een lade met ruimte voor ijsblokjes of andere kleine producten. Verder een hele grote lade waarin grote producten kunnen worden opgeslagen en/of meerder diepvriesbakjes opgestapeld. Tenslotte nog een normale lade.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com