Siemens KI86VVF30

Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
191 liter inhoud
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI86VVF30 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Goed, stil apparaat 07-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn, stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI86VVF30

Algemene score

9,0
Heb deze koelvriescombi gekocht om een vorige te vervangen. Hij koelt en vriest goed en is heel stil. Mooi ingedeeld, waardoor erg handig in gebruik.

Pluspunten

  • Handige indeling
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AE 09-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

heerlijk grote koelvriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI86VVF30

Algemene score

8,0
een overzichtelijke koelkast. de groente/fruitlade is zeer ruim en praktisch.
het vriesgedeelte leek in eerste instantie wat klein maar volstaat prima. 5 hele broden in de middelste lade gaat met gemak. de bovenste en meest platte lade is erg plat. goed voor ijsklontjes en losse raketijsjes.

Pluspunten

  • ruim koelgedeelte
  • overzichtelijk
  • grote groente/fruitlade
  • maakt nauwelijks geluid

Minpunten

  • bovenste vriezer lade erg plat (ondiep)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Klaas 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Herrie

Geschreven voor: Siemens KI86VVF30

Algemene score

2,0
Vreselijk irritante koelkast. Maakt enorm veel geluid. Heb hem pas een aantal dagen maar dat is eigenlijk al te lang..

Minpunten

  • Geluid
  • Indeling

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Ken 08-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI86VVF30

Algemene score

9,0
Erg ruime koelkast. Het vriesvak is ook voldoende. Groot pluspunt is dat de koelkast erg stil is. Erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Groot volume
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Loes uit Rotterdam 08-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Prettige indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI86VVF30

Algemene score

8,0
Fijne indeling van het vriesgedeelte, veel ruimte in het koelgedeelte. Groente & fruit blijft extra lang goed. Prima aankoop!

Pluspunten

  • Indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 15-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Ruime en Flexibel in te delen koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI86VVF30

Algemene score

9,0
Een goede koelkast en is daarnaast flexibel in te delen naar eigen wensen en ruimte zat. Ook het vriesgedeelte is erg ruim.

Pluspunten

  • Ruim
  • Goed in te delen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie de Kwant 15-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Blij met onze nieuwe Siemens Koel Vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI86VVF30

Algemene score

9,0
Bij de aanschaf van onze nieuwe keuken in augustus 2016 hebben wij gekozen voor de nieuwste inbouwapparatuur van Siemens, zo ook de Koel Vriescombinatie.
De nieuwe modellen zijn iets kleiner dan de oudere modellen maar toch nog voldoende ruimte om de nodige levensmiddelen en dranken koel te houden. Ook voldoende ruimte in het vriesgedeelte.
Iets minder ruimte dus maar daarvoor in de plaats krijg je een mooi design, handige opbergmogelijkheden, energiezuinig apparaat en een zéér laag geluidsniveau.
Al met al een goede keus en erg blij mee.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Mooi design
  • Laag geluidsniveau

Minpunten

  • Opbergruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer