Siemens KI38VV20

Specificaties
Energieklasse
A+ energieklasse
Inhoud koelruimte
217 liter inhoud
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI38VV20 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam Jansen 26-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Siemens Koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI38VV20

Algemene score

8,0
Werkt zoals verwacht. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Ideale indeling voor koel gedeelte. per vries lade een eigen vries element.

Pluspunten

  • Kunt veel opbergen in koel gedeeelte
  • Kunt veel opbergen in vries gedeelte

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

FrankieB 11-09-2018

Doet prima zijn werk

Geschreven voor: Siemens KI38VV20

Algemene score

8,0
Wij hebben deze koelkast op advies van onze keukenleverancier dit model aangeschaft.
In vergelijking tot onze andere gekochte producten valt deze door de inhoud erg tegen.
Zowel de koelkast als de vriezer vinden wij te klein voor onze gezinssamenstelling. Gezin met kleine kinderen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tim 15-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Voldoende groot vries koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI38VV20

Algemene score

8,0
Voldoende voor een klein gezin. Inbouw is een maal kleiner dan vrijstaand koelkast. Simpel bedienbaar.

Pluspunten

  • Makelijk gebruik
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Geen waarschuwing piep bij deur te lang open.
  • Knop bediend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tim 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grootste inbouw koelkast met vriesvak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI38VV20

Algemene score

7,0
Veel vakken wel kleiner dan vrijstaand koelkast. Het is voldoende voor een klein gezin. We zijn wel van plan om vrijstaand koelkast extra te gebruiken.

Pluspunten

  • Veel vakken
  • Aparte diepvries vak

Minpunten

  • Geen toetsscreen
  • Geen alarm als de deur open is gebleven.
  • Draaiknop voor temp instelling

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

PaulaB 22-05-2017

Voldoende ruimte!

Geschreven voor: Siemens KI38VV20

Algemene score

8,0
Nu twee maanden in gebruik. Tot volle tevredenheid.
Bij het aanslaan wel wat gehorig.
Voldoende ruimte!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

basvs 14-04-2017

Prima koelkast

Geschreven voor: Siemens KI38VV20

Algemene score

8,0
Grote koelkast, klein vriesgedeelte (zie ook afmetingen bij specificaties). Alleen te horen als er flink gekoeld moet worden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

cpharst 09-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Ruime koelkast met vriesgedeelte. Houd het voedsel goed koel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI38VV20

Algemene score

8,0
Is een prima koelkast met volop ritme en bergingsmogelijkheden. Ruime groentelade en bergruimte. Ook voldoende ruimte om eten in te vriezen. Een prima koelkast.

Pluspunten

  • Koelen en vriezen
  • Bergruimte
  • Geruisloos

Minpunten

  • Groentelade had in twee delen gemogen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fj de Raad 04-09-2016

Prima koel-vries combinatie

Geschreven voor: Siemens KI38VV20

Algemene score

8,0
Wij hadden hiervoor een zelfde type koelvriescombinatie gekocht alleen van het merk constructa
Deze was als het zelfde als deze die wij aangeschaft hebben
Wij waren zeer tevreden
Daarom hadden wij besloten deze aan te schaffen
Dit geeft aan dat zeer tevreden zijn met onze aankoop
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ceessie2 10-08-2016

Koelt prima maar minder ruimte dan onze vorige

Geschreven voor: Siemens KI38VV20

Algemene score

6,0
Koelt prima maar minder ruimte dan onze vorige koelkast. Helaas geen twee maar slechts 1 groentelade en geen aparte flessenplank.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ZEYZEY 03-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super Koolkast

Geschreven voor: Siemens KI38VV20

Algemene score

7,8
Een ruime koelkast, het is mijn eerste koolkast maar een paar dagen in bezit
koel- vriestemperatuur gemakkelijk in te stellen en te veranderen.zuinig en je hoort hem niet

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer