Siemens KI41RAD40 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+++
Inhoud koelruimte (netto)
211 liter
Type/soort
koelkast
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

keespluk 05-07-2017

Superkast

Algemene score

10,0
gekozen ter vervanging, direkt gebleken dat dit een prima keus is!
flexibele indeling, daardoor is er voldoende ruimte (over)
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Rob 21-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima indeling, ruime groentela

Algemene score

8,0
Dit model gekozen vanwege de ruime groentela, en inderdaad de groente blijft langer vers. Klein minpunt is de beperkte mogelijkheden om de andere planken in te delen met variabele hoogte. Heb om die reden een plank eruit moeten halen. Desalniettemin ben ik erg tevreden met het product.

Pluspunten

  • Ruime koelkast
  • Groente blijft langer vers
  • instelling in graden C

Minpunten

  • Plankindeling beperkt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marijke 06-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Ruime en zeer energiezuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor deze koelkast gekozen vanwege de inhoud en energiezuinige klasse. We zijn nu een week in het bezit van de koelkast en tot nu toe erg tevreden. De vormgeving is mooi en de koelkast is heel stil.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Design
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AvLB 23-05-2016

grote koelkast, werkt prima, heldere verlichting

Algemene score

10,0
Mooie grote koelkast, handige indelingen te maken, duidelijke temperatuur weergave, verlichting erin erg helder en vooral superstil!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

radam 21-12-2015

Ruime koelindeling

Algemene score

10,0
Ik heb vorige maand gekocht en ben zeer tevreden met deze inbouwkoeler.
Heeft een zeer prettige ruime indeling waar alle producten overzichtelijk in worden geplaatst.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Johannes46 07-12-2015

Prachtig energiezuinig en stil!

Algemene score

10,0
Vandaag ontvangen en makkelijk in te bouwen. Netjes afgewerkt en zo stil. Digitale display is duidelijk en de indeling erg logisch. Ik ben benieuwd naar het energieverbruik ***!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

jobo 20-08-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,3
Overzichtelijke indeling, groentes en fruit blijven langer vers in de hydro-fresh box en hij is erg energie-zuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RD1987 28-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Koelkast koelt prima, is heel stil. Verlichting is mooi verdeeld en helder. Legplanken zijn op verschillende hoogte in te delen zodat altijd pas wat je erin wilt zetten. Perfect apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar1976 26-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Zeer mooie koelkast van binnen. rvs randjes, twee led-verlichting voor extra licht en soft-close sluiting.

Zeer zuinig a+++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer