Bosch KIR81AF30 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
319 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 26 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Omdat we in ons nieuwe huis een bijkeuken hebben, hadden we genoeg ruimte om de vriezer daar te plaatsen, en in de keuken dus een grote koelkast te plaatsen.
het is een prachtige grote koelkast van Bosch geworden, met een zee aan ruimte! Wij zijn er heel tevreden mee!

Pluspunten

  • Heel veel ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Erg fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Véél ruimte, koelt uitstekend, erg stil en mooi interieur. Ook de langer vershoud groentela voldoet prima.
Deze koelkast hadden we veel eerder moeten kopen!

Pluspunten

  • constante temperatuur
  • heerlijk ruim
  • langer vers groentela
  • zeer stil

Minpunten

  • temp. ind. zijn graden Celcius, staat nergens!
  • makkelijk inbouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mol 05-10-2017 Product paar maanden in bezit

fantastisch RUIME koelkast

Algemene score

10,0
Zoveel ruimte, vooral de groente- en fruitladen laten je levensmiddelen dagen vers houden! De royale indeling maakt het af. asten in het schemer is over met voldoende LEDverlichting erin. Werkelijk een gereedschap voor je keuken.

Pluspunten

  • vershoudladen fruit groenten
  • grootte
  • verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 09-09-2017 Product paar dagen in bezit

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel ruimte, goede verlichting, speciale koelfunctie. Lade te verschuiven, voldoende eigen indeel mogelijkheden.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Koeltemperatuur

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

v d 03-04-2017 Product paar maanden in bezit

Good fridge

Algemene score

7,0
I'm satisfied with the size, space and the low level of noise. The energy consumption is also low and has a very nice design.

Pluspunten

  • size
  • noise

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roland 02-03-2017 Product paar weken in bezit

super koelkast vooral de groentelade's op geleider

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer fijne koelkast mooie verlichting en de groentelade's op geleider werkt zeer mooi. het flessenrek is een mooie extra toevoeging.de montage is zeer eenvoudig en gaat snel.

Pluspunten

  • groentelade;s
  • snelle inbouw
  • flessen rek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 12-01-2017 Product paar dagen in bezit

Wat een ruimte.....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig wat een ruimte heb je in deze koelkast. Onderin de freshbakken en erg veel ruimte in de deur. Leuk is ook het 'wijnrek'.... zeker een aanrader!1

Pluspunten

  • zeer ruim
  • fresbakken
  • veel opbergruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super ruime koelkast met 2 lades om je producten langer vers te houden.
Tevens handig de flessenhouder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Grote Koelkast met verlichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fantastische koelkast. Vrijwel meteen na installeren was de koelkast snel op gekoelde temperatuur. Wat aangeeft dat deze koelast perfect functioneert. geeft weinig warmte aan achterzijde af.
Veel opbergmogelijkheden.

Pluspunten

  • Opbergmogelijkheden
  • Koeling
  • Geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda ordernr VK567501 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ruim, mooi en voldoet aan de verwachting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit goed

mooi design, goede verlichting
veel ruimte
overzichtelijk
hydrofresh om fruit en groente langer vers te houden

Pluspunten

  • goede prijs kwaliteit vehouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chef 28-08-2016

Zeer tevreden

Algemene score

8,0
We zijn zeer tevreden. Mooie, grote en goed verlichte koelkast. Voldoende te verstellen aan de legplateaus, minimale verstelmogelijkheden in de deur. Dat komt door de brede schappen en door het ontbreken van verstelnokken in de deur. Onze vorige Bosch heeft halve schapjes, dat vinden wij handiger. De twee uitschuiflades zijn echte onzin. Het gaat zo zwaar en stroef, dus schokkerig, dat alles omvalt bij uitschuiven. We hebben extra glasplaten besteld die we in plaats van de lades gaan gebruiken. De groentelades zijn werkelijk super; ruim, soepel lopend en het fruit en de groente blijft lang goed. Oh ja, veel ruimte onderin voor grote pannen. Grappig flessenrek, vinden we mooi en handig. Ondanks de malle lades een echte aanrader. Oh ja, stil, zeer stil, heel fijn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Swinkels 09-08-2016 Product paar weken in bezit

Swinkels koelkast Review

Algemene score

9,0
Inmiddels 2 weken in gebruik. Bevalt prima. Heerlijk die ruimte, ideaal voor ons grote gezin. Daarnaast zijn de vershoudladen ideaal. Wat ook heel prettig is, is de heldere verlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janny56 28-07-2016

geweldige koelkast

Algemene score

10,0
koelt opconstante temperatuur,vooral de groentela is super krop sla blijft wel 2 weken goed,indeling prima
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Ferdy 22-07-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch KIR81AF30

Algemene score

9,0
Mooie koelkast. Erg ruim en geruisloos. Ik heb de koelkast zelf ingebouwd en dit ging met de bijgeleverde installatieinstructie zonder problemen. Vervolgens kunnen genieten van de enorme ruimte die de koelkast biedt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy 14-07-2016

Geweldige grote en heldere koelkast.

Algemene score

10,0
De koelkast is heel groot met veel schappen en heeft een prettige led verlichting.
De standaard instelling van 4 graden is heel prettig en daardoor voel alles heel koel aan natuurlijk.
Doordat er zoveel ruimte is, is het fijn om al de boodschappen te kunnen koelen die gekoeld moeten worden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

De Steur 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch grote koelkast

Algemene score

8,0
We wilde in onze nieuwe keuken een ruime grote koelkast, en dat is gelukt. Licht in apparaat is goed, genoeg schapruimte. Duurzaamheid nog moeilijk te beoordelen. pas paar dagen in bezit. Voelt erg goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jogerco 07-03-2016

Wat een ruimte!

Algemene score

10,0
Goed licht zodat je kunt zien waar een product zich bevjndt.
De temperatuur kan heel precies worden afgesteld.
De laden zijn groot en lopen soepel.
Kortom een goede koop!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Wharte 23-11-2015

Koelkast

Algemene score

8,0
Heerlijke grote koelkast.
Deur vind ik vrij zwaar om te openen maar dat is ook logisch met zo grote koelkast.de lades onder zijn lekker ruim.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Truus Rutten Scheres 20-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Geweldige koelkast, enorm veel plaats erg overzichtelijk en aparte laden voor fruit en groente zijn super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellen15 24-09-2015

Heerlijk ruim en goede verdelingen

Algemene score

10,0
Heerlijk ruime koelkast met lades die ook echt zorgen dat je groente langer houdbaar is. Met handig flessenrek en op indeling is handig ingericht, zodat je koelkast overzichtelijk blijft en je er veel in kwijt kan.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Toon meer reviews