Bosch KIR81AF30 - Reviews

8,6 Lees 14 reviews
Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
321 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gerard 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Grote Koelkast met verlichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fantastische koelkast. Vrijwel meteen na installeren was de koelkast snel op gekoelde temperatuur. Wat aangeeft dat deze koelast perfect functioneert. geeft weinig warmte aan achterzijde af.
Veel opbergmogelijkheden.

Pluspunten

  • Opbergmogelijkheden
  • Koeling
  • Geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Michel 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Omdat we in ons nieuwe huis een bijkeuken hebben, hadden we genoeg ruimte om de vriezer daar te plaatsen, en in de keuken dus een grote koelkast te plaatsen.
het is een prachtige grote koelkast van Bosch geworden, met een zee aan ruimte! Wij zijn er heel tevreden mee!

Pluspunten

  • Heel veel ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Erik 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Erg fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Véél ruimte, koelt uitstekend, erg stil en mooi interieur. Ook de langer vershoud groentela voldoet prima.
Deze koelkast hadden we veel eerder moeten kopen!

Pluspunten

  • constante temperatuur
  • heerlijk ruim
  • langer vers groentela
  • zeer stil

Minpunten

  • temp. ind. zijn graden Celcius, staat nergens!
  • makkelijk inbouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jolanda ordernr VK567501 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ruim, mooi en voldoet aan de verwachting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit goed

mooi design, goede verlichting
veel ruimte
overzichtelijk
hydrofresh om fruit en groente langer vers te houden

Pluspunten

  • goede prijs kwaliteit vehouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Swinkels 09-08-2016 Product paar weken in bezit

Swinkels koelkast Review

Algemene score

9,0
Inmiddels 2 weken in gebruik. Bevalt prima. Heerlijk die ruimte, ideaal voor ons grote gezin. Daarnaast zijn de vershoudladen ideaal. Wat ook heel prettig is, is de heldere verlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ferdy 22-07-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch KIR81AF30

Algemene score

9,0
Mooie koelkast. Erg ruim en geruisloos. Ik heb de koelkast zelf ingebouwd en dit ging met de bijgeleverde installatieinstructie zonder problemen. Vervolgens kunnen genieten van de enorme ruimte die de koelkast biedt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
De Steur 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch grote koelkast

Algemene score

8,0
We wilde in onze nieuwe keuken een ruime grote koelkast, en dat is gelukt. Licht in apparaat is goed, genoeg schapruimte. Duurzaamheid nog moeilijk te beoordelen. pas paar dagen in bezit. Voelt erg goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Truus Rutten Scheres 20-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Geweldige koelkast, enorm veel plaats erg overzichtelijk en aparte laden voor fruit en groente zijn super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
jac 13-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Heerlijk ruime koelkast.is erg stil en heel praktisch in te delen. De speciale groente- en fruitlade houdt alles echt langer vers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
DvD 10-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
We hebben deze koelkast nog maar een paar dagen, maar het is een geweldige koelkast.
Indeling is goed, mooie verlichting aan de binnenkant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
reviewer71 14-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Ondanks de additionele features (fresh lade), is de bediening en het gebruik van de koelkast intuitief. Gebruiksaanwijzing lezen is niet nodig voor het direct in gebruik nemen. De indeling is logisch, ruim en is goed afgestemd voor het specifiek koelhouden van verschillende productsoorten. Zo zijn de uittrekbare schappen bijvoorbeeld zeer geschikt voor broodbeleg e.d.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
J.Vreugdenhil 12-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,7
Prachtige ruime koelkast met diverse gemakkelijk in te delen zones. Zeer flexibel in te delen. Duurzame, stevige materialen, mooie vormgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
PT53 16-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Een stille fijne ruime koelkast. Groente en vlees blijft langer goed.
De indeling is praktisch.
Heel handig is het flessenrek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Harm Moorlag 07-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
de plankjes zitten allemaal te dicht bij elkaar om spullen rechtop in de koelkast te plaatsen. Deze is grootgevoeg, maar je kunt er niets kwijt. mijn vorige koelkast was een samsung amerikaans model. daar kon op elke plank in elk geval een pak frisdrank worden geplaatst. Het meegeleverde wijn/flessen rek heeft voor ons gezin geen meerwaarde.

Review criteria:

Goed
Voldoende