Siemens KI87SAF30 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
209 liter
Type/soort
koelkast-vriezer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Iwan 21-11-2016

Lekker ruim en stil

Algemene score

8,0
Vorige week gekocht en direct geplaatst en aangesloten.
Door goede handleidingen prima te doen. Indeling is veelzijdig en erg ruim. Gemakkelijke bediening en lekker stil in vergelijk tot onze oude koelkast.
Vooral het licht in de kk is prima door twee uitstekende led lampen.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

ayluh 11-09-2016 Product paar maanden in bezit

fijne koelkast praktische indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koelkast lijkt misschien wat klein maar ik merk nu al dat er meer in past dan mijn vorige amerikaanse koelkast. Ook merk ik dat mijn sla soorten in de groente la echt veel langer meegaan dan in mijn oude koelkast! wat een verbetering. voorheen kon ik mijn sla na opening de tweede of derde dag weggooien en nu gaat het op voordat ik het hoeft weg te gooien. super aankoop dus!

Pluspunten

  • ruim
  • goede verlichting
  • praktischeverdeling

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Piet van den Berg 07-09-2016 Product paar dagen in bezit

Koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prima combinatie, goed van indeling en een goed bedieningsgemak.
Met name de low frost optie spreekt mij erg aan.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • prijs/kwaliteitverhouding
  • vorige Siemens 15 jaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

Frisse kast!

Algemene score

7,3
Prima koelkast, geen overbodige luxe, maar een degelijke, geruisloze koelkast. Goed groenten- en fruitcompartiment met vochtregeling. Daarnaast heeft hij heeft voldoende licht aan boord. A++
Prijs/kwaliteit lijkt top.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

lcadv 06-07-2016 Product paar dagen in bezit

koel-vriescombinatie

Algemene score

8,7
Altijd prima apparaten van SIEMENS.
Zowel in gebruik als in levensduur zonder noemenswaardige problemen
Service bij problemen ook altijd tiptop in orde
SIEMENS een merk dat vertrouwen geeft en uitstraalt met Duitse degelijkheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Carduelis 21-02-2016

Past perfect!

Algemene score

10,0
Van een druk gezin met 7 personen, met twee koelkasten en twee vriezers, naar verder met z'n twee! En daar past deze koelkast perfect bij!!
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

RayL 09-02-2016

Geweldige Koel/Vries combinatie

Algemene score

10,0
Afgelopen week is deze Koel/vries combinatie geplaatst en in gebruik genomen. De combinatie is Geluidloos. Goede indelingen en ook nog eens flexibel om deze zelf naar eigen wens in te delen. Goede verlichting en het alarm wat wordt gegeven als de deur van de combinatie 1 minuut openstaat is super goed bedacht.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

alos 23-08-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,3
Ik was een tijdje op zoek naar een nieuwe koelkast. Hij is energiezuinig en veel ruimte. Hij heeft een gedeelde waar de groente en de fruiten lekker vers blijven. Ik ben er mee tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Monique v.O. 12-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,7
Mooi design, degelijke uitstraling, praktische indeling. Duurzaamheid zal goed zijn gezien de energiezuinige status, maar kan ik (nu nog) niet goed beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

>