Siemens KI87SAF30

Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
209 liter inhoud
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI87SAF30 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ayluh 11-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

fijne koelkast praktische indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI87SAF30

Algemene score

8,0
De koelkast lijkt misschien wat klein maar ik merk nu al dat er meer in past dan mijn vorige amerikaanse koelkast. Ook merk ik dat mijn sla soorten in de groente la echt veel langer meegaan dan in mijn oude koelkast! wat een verbetering. voorheen kon ik mijn sla na opening de tweede of derde dag weggooien en nu gaat het op voordat ik het hoeft weg te gooien. super aankoop dus!

Pluspunten

  • ruim
  • goede verlichting
  • praktischeverdeling

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

MUit 17-10-2019

Beste keus

Geschreven voor: Siemens KI87SAF30

Algemene score

10,0
Goede ruime koelvriescombinatie. Makkelijk in te bouwen. Goede prijsklasse.
1 grote groentelade is perfect. Veel plek in de deur. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Huis 17-04-2019

gewoon goed

Geschreven voor: Siemens KI87SAF30

Algemene score

10,0
Totale nieuwe keuken. Had goede ervaringen met Siemens producten en wilde daarom in de nieuwe keuken alleen maar Siemens producten. Gelukkig is dit weer helemaal waargemaakt, zeer tevreden!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

afra Schouten 31-10-2018

Onze koele kikker!

Geschreven voor: Siemens KI87SAF30

Algemene score

10,0
Top koelkast. Prachtige ledverlichting en heel veel ruimte. Vriest en koelt geweldig.
Super blij met mijn nieuwe aanwinst.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jack van den Oort 01-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruimen koelkast en voldoende groot vriesgedeelte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI87SAF30

Algemene score

8,0
Mooie ruime koel vries combinatie, alleen vind ik het openen en sluiten via zijkant niet zo ideaal. Had hier liever iets van handgreep gezien.

Minpunten

  • Handgreep niet gemakkelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

wimverwoerd 07-08-2018

Super koel-vriescombinatie

Geschreven voor: Siemens KI87SAF30

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden over Siemens apparatuur!
Koelkast en vrieskast zijn apart in te stellen van temperatuur.
Alles is overzichtelijk in te delen.
Ook de verlichting in de koelkast is uitstekend!
Blij mee na 20 jaar ook Siemens te hebben gehad!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Iwan 21-11-2016

Lekker ruim en stil

Geschreven voor: Siemens KI87SAF30

Algemene score

8,0
Vorige week gekocht en direct geplaatst en aangesloten.
Door goede handleidingen prima te doen. Indeling is veelzijdig en erg ruim. Gemakkelijke bediening en lekker stil in vergelijk tot onze oude koelkast.
Vooral het licht in de kk is prima door twee uitstekende led lampen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Piet van den Berg 07-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI87SAF30

Algemene score

9,0
Een prima combinatie, goed van indeling en een goed bedieningsgemak.
Met name de low frost optie spreekt mij erg aan.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • prijs/kwaliteitverhouding
  • vorige Siemens 15 jaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 04-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Frisse kast!

Geschreven voor: Siemens KI87SAF30

Algemene score

7,3
Prima koelkast, geen overbodige luxe, maar een degelijke, geruisloze koelkast. Goed groenten- en fruitcompartiment met vochtregeling. Daarnaast heeft hij heeft voldoende licht aan boord. A++
Prijs/kwaliteit lijkt top.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

lcadv 06-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

koel-vriescombinatie

Geschreven voor: Siemens KI87SAF30

Algemene score

8,7
Altijd prima apparaten van SIEMENS.
Zowel in gebruik als in levensduur zonder noemenswaardige problemen
Service bij problemen ook altijd tiptop in orde
SIEMENS een merk dat vertrouwen geeft en uitstraalt met Duitse degelijkheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Carduelis 21-02-2016

Past perfect!

Geschreven voor: Siemens KI87SAF30

Algemene score

10,0
Van een druk gezin met 7 personen, met twee koelkasten en twee vriezers, naar verder met z'n twee! En daar past deze koelkast perfect bij!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

RayL 09-02-2016

Geweldige Koel/Vries combinatie

Geschreven voor: Siemens KI87SAF30

Algemene score

10,0
Afgelopen week is deze Koel/vries combinatie geplaatst en in gebruik genomen. De combinatie is Geluidloos. Goede indelingen en ook nog eens flexibel om deze zelf naar eigen wens in te delen. Goede verlichting en het alarm wat wordt gegeven als de deur van de combinatie 1 minuut openstaat is super goed bedacht.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

alos 23-08-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,3
Ik was een tijdje op zoek naar een nieuwe koelkast. Hij is energiezuinig en veel ruimte. Hij heeft een gedeelde waar de groente en de fruiten lekker vers blijven. Ik ben er mee tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Monique v.O. 12-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,7
Mooi design, degelijke uitstraling, praktische indeling. Duurzaamheid zal goed zijn gezien de energiezuinige status, maar kan ik (nu nog) niet goed beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer