Philips Fidelio CSS7235Y/12 - Reviews

8,6 Lees 47 reviews
Best Reviewed sep 2015 Philips Fidelio CSS7235Y/12
Best Reviewed september 2015
Specificaties
Luidsprekersysteem
5.1
Blu-ray speler
Nee
3d
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 47 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Klaas Dijkstra 09-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi aparaat

Algemene score

7,8
De afstandsbediening miste ik mis dus een aantal mogelijkheden, voor deze prijs wel een fantastisch geluid

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
mjmajo 23-12-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,2
Super goede en mooie set.
Vormgeving erg mooi en je kunt de bovenste boxjes overal neerzetten waar je wilt.
Ik vind alleen de afstandsbediening wat traag reageren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
dolf 24-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Boxen zijn niet perfect om mee te nemen een andere kamer in (als stand alone muziekbox), maar daar zijn ze ook niet voor bedoeld. Prima om geluid te horen, maar dan zonder bass op mn balkon.
Als audio/dolby installatie doet ie alles perfect en vind ik m mooi om te zien.
Afstandsbediening/indicatielampje kan wat beter. Soms wat lastig om te zien of ie reageert en hoe hard het volume/bass etc staat.
Al met al blij met het geluid en kan de aanschaf zeker aanraden. Zeker tov wat er op dit moment op de markt is en als je geen fan bent van soundbars.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Hans S 24-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Het geluid van deze (deels) draadloze cinema set is indrukwekkend maar mijn oude bekabelde set was toch net iets beter. Gekocht om het gebruiksgemak, vergelijkbaar met Sonos. Wij gebruiken de satellietsprekers buiten, ideaal voor parties, en hebben een apple TV aangesloten voor airplay, toch net iets makkelijker dan bluetooth, tevens een ARC HDMI kabeltje getrokken naar de TV, werkt prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Timmer 22-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Een paar dagen de Fidelio E5 in bezit, maar wat een ontzettend mooi en goed geluid! Meer dan tevreden met deze aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Haye 20-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Werkelijk precies het product dat ik zocht. Na lang vergelijken is dit de winnaar v.w.b. geluid en ziet er strak uit in de woonkamer. Gebruiksvriendelijk. Aansluiten en gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
bendix 18-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Heerlijk soundsysteem, goed geluid en supereenvoudig te bedienen. Bij films makkelijk surround te creeren door de topspeakers af te nemen als surround speaker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Niels 15-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Mooie speakerset met goed geluid. Enige minpuntje is het ontbreken van de mogelijkheid om muziek wifi te streamen naar de speakers, al biedt Bluetooth / APTX ook de mogelijkheid om kwalitatief goede muziek te streamen. Als multiroom (zoals Sonos) geen must is, heb je met deze set een betaalbare en goede optie voor de woonkamer!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
HAST 28-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Aansluiten met HDMI kabel op mijn TV is heel eenvoudig. Speakers schakelen mee aan en uit met mijn TV. Goed geluid en mooie vormgeving.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
gerkom 05-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Goed geluid, makkelijke aansluiting en mooie nette uitvoering, die past in ons interieur.
4-1 geluid bij films en spotify gebruik voor en achter is uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
TonyL12345 05-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Hele goede geluidskwaliteit
Als je HDMI ARC gebruikt schakelt het systeem automatisch in/uit met de TV en wordt het geluid op de TV uit gezet.
Erg handig RC heb je in pricipe alleen nodig voor bijzondere instellingen zoals bass.

Ik heb glasvezel en geen coax radio meer, ik kan nu weer radio luisteren zonder dat de TV aan staat.
Spotify vanaf je telefoon afspelen vi Bluetooth werkt super.
Als je NFC op je telefoon hebt schakelt het syteem in en koppelt je telefoon als je deze bij de linker speaker houd.

Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rob1236 04-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
De geluidskwaliteit van dit product is zeer goed. Heel makkelijk te installeren en ziet er mooi uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Vincent1991 02-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Het aansluiten is nog nooit zo makkelijk geweest als met deze set. Het stereo geluid is ook echt super. Het heeft een heel mooi design.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Danny Plaisier 30-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
De geluidsset is uniek qua design. Ook de surround systeem is erg handig, ook bespaard je ruimte en kabels in de kamer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
fcbalophetdak 26-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Mooie set speakers met goed geluid. makkelijk te installeren en eenvoudig te bedienen. ook de televisie doet het ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
JoerieM 22-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Goede geluidskwaliteit. Speakers zijn mooi vormgegeven. Helaas laat de stof snel los en zitten er lijmresten aan de randen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
JanPH 17-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,6
Een geweldig geluid via zowel de digitale aansluitingen (HDMI en coaxciaal)als analoog.
Uitermate praktisch in gebruik door de draadloze verbindingen van de surround speakers en de subwoofer.
Prachtig design.
Door de vele aansluitmogelijkheden digitaal, analoog en bluetooth en de eigen versterker heb je eigenlijk geen aparte versterker of (home cinema)receiver nodig.
In combinatie met de Fidelio BDP9700/12 blueray speler die ik tegelijk heb aangeschaft beschik ik over een geweldige set met fantastisch beeld en geluid!
Ik ben heel blij met deze set.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rien44 14-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
met name de afneembare boxen zijn heel nuttig, hierdoor bepaal ik met gemak de afstand van surround van achter.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
meneer Smit 11-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Het is een leuk en goed werkend apparaat, goede gebruiksmogelijkheden. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

De bluetooth werkt goed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Bas19741 07-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Handig en gekozen voor de draadloze achter speakers. Het geluid is prima en heeft ook nog een mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews