Bose Bass Module 700

Specificaties
Kleur(en)
wit
Soort speaker
subwoofer
Type/soort
subwoofer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Bose Bass Module 700 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rvk 22-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

onafscheidelijk van de soundbar 700

Geschreven voor: Bose Bass Module 700

Algemene score

10,0
Ik ben van mening dat een bass module altijd bij een soundbar hoort. Hoewel ik bij de soundbar 700 toch al heel tevreden was met het ruimtelijke en volle geluid, vond ik het toch nodig om de bass module toe te voegen aan de set-up. De kwalitatief zeer goed aanvoelende module maakt het gevoel vs. beleving tijdens het afspelen van films en muziek meer dan waar. Geen dreunende of klapperende module, gewoon echt het volle geluid van de lage tonen. Een ware toevoeging, en eigenlijk must, i.c.m. met de soundbar 700!

Pluspunten

  • Design
  • Tonen
  • Kalibratie (Adaptiq)

Minpunten

  • felle statuslichtje achterzijde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BennyStapel 02-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Maakt van een soundbar een complete geluidsbelevenis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Bass Module 700

Algemene score

8,0
De Bos Bass Module 700 heb ik nu enkele weken in combinatie met de Bose Soundbar 700. Beide apparaten waren gemakkelijk middels de Bose Music Match app in te stellen. Het was als het ware plug-and-play; stekker in het stopcontact en de stappen via de app doorlopen. Een kind kan de was doen. We hebben de soundbar en bass module geplaatst zoals wordt geadviseerd. De soundbar onder de tv, de bass module naast de tv, dicht tegen de muur in het hoekje van de kamer. Dit levert bij het kijken van een film een geluidervaring op alsof je zelf in de film zit. De lage tonen zijn door de kamer te voelen zonder dat de hele vloer trilt. De combinatie van de twee boxen maakt de geluidsbelevenis een heel stuk completer. Over het desgn van de bass module ben ik ook te spreken. Ziet er strak en modern uit, mede dankzij de hoogglans laag. Deze zal in het hoekje waarschijnlijk wel snel gaan verstoffen, maar nodigt ons dus wee uit tot ene goede schoonmaak. Ondanks het strakke design oogt de bass module enigszins lomp en als een grote zwarte doos. Perfecte vulling van het 'dode hoekje' in onze kamer, voor een nog betere belevenis van films en series.

Pluspunten

  • Mooi strak design
  • Gemakkelijk in te stellen
  • Perfect geluid
  • Draadloos

Minpunten

  • Enigszins lompe box
  • Geen equalizer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

foofer77 30-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prachtig design, volle bas!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Bass Module 700

Algemene score

9,0
Kan volle bas uit een prachtig apparaat komen, ja dat kan! Wat een ontzettend mooie volle bas, maar juist niet overheersend laag. Bij alle muzieksoorten(en ik houd van veel verschillende stijlen muziek van Einaudi tot hardcore) blijft de bas goed! Ik heb de bassmodule 700 icm de soundbar 700. Zonder de bassmodule mis je toch wat klank in het lage bereik, wanneer je de bassmodule aan zet heb je een completer geluid. Instellen ging zeer gemakkelijk met de app, bassmodule pairen met de soundbar en klaar! Al met al een zeer goed geluid.

Pluspunten

  • geen overheersende bas!
  • Door de pianolak een zeer chique uiterlijk

Minpunten

  • icm de soundbar de prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RS65 25-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super laag voelbare bass

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Bass Module 700

Algemene score

9,0
Ik vind de box onmisbaar horen bij de soundbar. Mooi design maar zie je bij ons niets meer van want is in de hoek onzichtbaar weggestopt. Door de app eenvoudig te installeren. Met de met de soundbar meegeleverde kalibratieset de installatie op de ruimte afgesteld. De Bose afstandsbediening maakt de anderen echt overbodig (KPN, Sony TV en Panasonic DVD). Set staat dus de hele dag aan... Radio, Spotify en TV/Dvd. Fantastisch!

Pluspunten

  • Mooi geluid en design
  • Eenvoudige aansluiting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rookie83 25-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader voor soundbar 700

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Bass Module 700

Algemene score

8,0
Essentieel voor betere geluidservaring van de soundbar 700. Deze schiet tekort zonder de subwoofer. Bij films net het laag dat je zoekt, zonder gedreun of overlast

Pluspunten

  • Goede Bass voor soundbar

Minpunten

  • Instelmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bosveld 25-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super Bose geluidsset!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Bass Module 700

Algemene score

9,0
Ik heb de bas module in combinatie met de Bose soundbar 700. Een geweldige combinatie met elkaar! De soundbar zonder de basmodule geeft een beetje kaal geluid. Met de basmodule erbij is het fantastisch. Het koppelen met de soundbar was wel even wat werk, omdat de soundbar zich niet zomaar in de app toe liet voegen. Het koppelen van beide apparaten moet in de app. Uiteindelijk is dit goed gekomen, maar was wel een avondje werk. Het fantastische geluid maakte dit direct weer goed ;-)
Het systeem schakelt direct aan bij het aanzetten van de tv en ook via de app kun je de radio aanzetten, geluidsinstellingen aanpassen, etc... Deze set zou ik iedereen aan kunnen bevelen, zeker als je van super gaaf geluid houdt!

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Geweldig geluid

Minpunten

  • Installatie duurde lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

harald 23-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Bas module 700

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Bass Module 700

Algemene score

10,0
Ik heb de bas module nu zo'n twee weken in huis,ik moet zeggen in combinatie met de bose 700 soundbalk is het een top geluid.wat mooi is dat je het geluid eerst een kalibratie moet doen met de bij geleverde koptelefoon.om het geluid in elke hoek van de kamer goed te horen is.
Het geluid is mooi diep bij films en de muziek.
Wat ook mooi is dat je de muziek via de soundbalk kan streamen vanaf je mobiel en de apps in de bose app.
Via de app kan je de bas gedeeltelijk uit schakelen om de praat programma's duidelijker te maken
Maar het is een mooi geluid om te luisteren.
Een ding is wat minder je kan de bas alleen via de app instellen.
Het was ook makkelijker als er op de bas module ook knopjes zaten om te stellen.

Pluspunten

  • Top geluid
  • Mooi afgewerkt

Minpunten

  • Prijs
  • Alleen via de app instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inca 22-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Onafscheidelijk met de soundbar 700

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Bass Module 700

Algemene score

9,0
Deze bass module 700 samen met de soundbar 700 mogen testen. Tezamen geven ze het bioscoop geluid dat je graag wilt beleven in de thuissituatie. De bass module heeft een strak mooi design met een glasplaat op de bovenkant. Het geluid is een zuivere bas die niet vervormd. De installatie was niet moeilijk en draadloos is zeker prettig. Via de app kun je ook nog de instellingen van de bastonen aanpassen. Persoonlijk vind ik dat de soundbar en de bass module bij elkaar horen. Het enig min puntje is dan de prijs

Pluspunten

  • mooi basgeluid
  • mooi design

Minpunten

  • de prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rickkert 21-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

goed geluid

Geschreven voor: Bose Bass Module 700

Algemene score

10,0
Ik bezit momenteel een Bose - Bass Module 700 (EU) en een Bose Soundbar 700 (EU). Bij het ontvangen van het product had ik wel moeite met de installatie dit kwam doordat mijn telefoon te weinig opslag ruimte had. Nadat dit opgelost was ging de installatie voorspoedig. Het geluid is makkelijk in te stellen via de app. Doordat ik het systeem gekoppeld heb aan mijn KPN afstandsbediening heb ik niet meer 3 afstandsbedieningen nodig maar gaat de TV en de Bose systemen automatische bij als ik de KPN afstandsbediening pak. Het bioscoop gevoel komt echt naar boven. Ik ben zeer te spreken over dit prachtige systeem van Bose. Het kijken van films of het luisteren naar spotify is echt een beleving. Het lijkt net of je thuis in de Bioscoop zit. Bose maakt gebruik van de ruimte en de objecten in de woning. Door bij de installatie op 5 locaties in huis te gaan staan stelt hij zichzelf in op de juiste beleving.

Pluspunten

  • geluid
  • goede bass
  • disign

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boonenfl 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldige bass module met een mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Bass Module 700

Algemene score

9,0
Een mooi vormgegeven module die op iedere plaats mag staan.
Het plaatsen, aansluiten en installeren met behulp van de I phone is eenvoudig en binnen een redelijke tijd voltooid. Vervolgens kun je de instellingen aanpassen aan je eigen behoefte. Daarna heb je in combinatie met de soundbar 700 prachtig geluid.

Pluspunten

  • Design
  • Gemakkelijk aansluiting en installatie
  • Zet led geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klaas Lijkendijk 17-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige subwoofer bij de Bose Soundbar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Bass Module 700

Algemene score

9,0
Deze Bass Module 700 staat sinds een week of 2 te pronken in onze huiskamer samen met de Bose Soundbar 700. De geluidskwaliteit is verbazingwekkend goed uit "slechts 1 speaker en 1 Bass Module". De installatie van het geheel was ook zeer simpel. Als de soundbar eenmaal is geïnstalleerd is het slechts 2x tikken in de Bose Music app om de Bass Module aan de Soundbar te koppelen. (1x tikken op instellingen en 1x op extra luidspreker) De integratie van Spotify maakt dat we de combinatie bijna de gehele dag aan hebben staan. Overdag muziek en in de avond gebruiken we het voor tv kijken. De Bass Module completeert het geluid van de Soundbar erg mooi een zorgt voor een rijk en warm geluid. Zeker een aanrader voor iedereen die graag muziek luistert.

Pluspunten

  • Mooi design
  • compact
  • super aanvulling op Bose Soundbar

Minpunten

  • Hooglans vlekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer