Bosch MFQ4070 - Reviews

Specificaties
Variabele snelheid
Ja
Uitwerpknop
Ja
Kleuren
wit, zilver
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Qirisma 28-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

solide apparaat

Algemene score

8,7
apparaat geeft een solide indruk. kloppers gemakkelijk in te steken en losmaken. gebruiksvriendelijk apparaat. ligt vast in de hand.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haalboom 13-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
De 500 Watt mixer is krachtig en stil de 5 standen op het apparaat zijn meer dan voldoende. De kracht merkt je vooral indien de deeghaken gebruikt worden. Eerste indruk prima apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronica 12-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Het apparaat voelt stevig aan. De staafmix functie werkt prima, misschien wel wat minder dan wanneer je een reguliere staafmixer gebruikt. De handmixer werkt heel stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulaatje_w 07-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Bij deze lichtgewicht mixer zitten garden, deeghaken en een staaf mixer.
Allemaal eenvoudig te verwisselen en goed schoon te maken.
Heel fijn is dat hij redelijk "stil" is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leonievdp 14-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Super handig dat er zowel een mix als staafmixfunctie bij zit. Heel gebruiksvriendelijk en het geluid dat geproduceerd wordt is ook
minimaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Berent Dopma 03-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
M'n vrouw geeft mij al een kokmuts. Ik ben bepaald geen keukenprins, maar deze Bosch mixer/blender-combi is voor mij een uitkomst. Mixt m'n taart-voorbereiding met een perfect resultaat. De blender geeft een dito resultaat, want de frambozensmoothie is erg goed gelukt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris de Bakker 11-06-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,3
De 20 jaar oude philips met 150W motor had veel moeite met het kneden van brooddeeg, dus na een jaar besloten een Bosch ipv Philips te kopen, vanwege slechte reviews over Philips. De eerste vier broden ging perfect met de MFQ4070, maar na een week en 5 broden kraakte er iets van binnen en draait wel de motor maar niet de deegharken meer.
Kapot in een week, de motor is duidelijk te sterk voor de plastic raderen.
Helaas, ga nu de nieuwste Philips maar proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Officiele reactie Bosch 14-06-2012

Beste Chris,

Wij betreuren uw teleurstellende ervaring met de MFQ4070 van Bosch. Graag adviseren u het apparaat ter reparatie aan te bieden door deze met kopie aankoopnota en een begeleidend schrijven op te sturen naar : BSH Huishoudapparaten B.V. Repair Center Tiel Antwoordnummer 106 postcode 4000 VB Tiel.

Met vriendelijke groet,
Sebastiaan Germans
Product adviseur Bosch

Chris de Bakker 01-10-2012

Niet geschikt voor deegmaken dus:
De hele zwik opgestuurd en na weken wachten een nieuwe gekregen.
Inmiddels snap ik waarom de andere stuk is gegaan. Het binnenwerk is gewoon erg kwetsbaar. Als je deeg maakt buigen de harken helemaal uit elkaar, maak je een teruggaande beweging dan haken de harken vast en breekt het binnenwerk.
Dus heel voorzichtig door het deeg gaan, geen philipskwaliteit.

Reageer