Braun HM 3105 WH - Reviews

Best Reviewed okt 2018 Braun HM 3105 WH
Best Reviewed - oktober 2018
Specificaties
Vermogen
500 watt
tile-Aantal standen
5 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, kloppers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 53 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 3105 WH op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 01-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige Braun Handmixer HM3105

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Deze krachtige en handige multi handmixer is een 2 in 1 apparaat, compact en degelijk. Nu een aantal dagen in gebruik en tot nu toe heel tevreden.

Pluspunten

  • Voldoende vermogen
  • Handig in gebruik
  • Diverse snelheden met turbo goed in te stellen
  • Lichtgewicht
  • Diverse accessoires

Minpunten

  • Nog niks gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MD 15-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Klein maar sterk

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Licht. Klein. Sterk(500W vermogen). Goed geprijst. Makkelijk te bedienen. Handig. Robuest. 600ml kunststof maatbeker. 5 variabele snelheden én een turbostand. Wordt geleverd met een kunststof PowerBell staafmixervoet. Ergonomisch.

Ideale handmixer.

Pluspunten

  • Sterk
  • Handig
  • Ergonomisch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmy 14-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
ligt prettig in de hand, niet te zwaar en simpel te bedienen
fijn om zoveel standen in snelheid te hebben.
Makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • licht
  • simpele bediening
  • veel snelheidsstanden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 10-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mixer en staaf mixer in 1.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Goed degelijke mixer. Handig 2 functies in 1. De hulpstukken zijn makkelijk verwisselbaar. Handig in iedere keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frens 04-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hand- en staafmixer in 1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Superhandig! Een hand- en staafmixer in 1. Werkt gemakkelijk en doet precies wat het moet doen. Wat ook een voordeel is is dat hij licht is.

Pluspunten

  • 2 in 1
  • licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sassenpoorter 03-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne mixer, wederom Braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
Oude Braun was aan vervanging toe. Het merk is zo vertrouwd, dat er niet over gepiekerd is een ander merk te nemen.
Bovendien heel prettig in gebruik en solide, makkelijk onderdelen verwisselen.
Deze heeft 5 snelheden, tegen mijn oude 3, bovendien een staafmixervoet aanwezig.
Oude staafmixer van Braun gaf vorig jaar na 20 jaar dienst de geest.
Vandaar deze keuze voor een combinatie, enige minpunt van de handmixer is dat de inschakelknop continue vastgehouden moet worden. Bij de oude Braun schakelde je naar de juiste snelheid en bleef daar op draaien. Pluspunt is dat veranderen van
snelheid bij deze wel heel soepel verloopt door het wieltje.
Ik hoop van deze weer vele jaren plezier te hebben, maar Braun kennende ga ik
er vanuit dat dat wel goed zit.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • meerdere snelheden

Minpunten

  • aanknop ingedrukt houden, had de oude niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicole 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Handig dat er een staafmixer bij zit. Ligt goed in de hand en fijn dat hij traploos instelbaar is. Is ook helemaal niet zwaar, dus bij de grotere mixklussen is dat goed vol te houden.

Pluspunten

  • Niet zwaar
  • Weinig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Nighthunter 20-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne mixer maakt weinig geluid

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken
en met de bijgeleverde hak molen kan je er bijna alles mee doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

storm 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun Multimixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Hij werkt goed. Ik had dezelfde al jaren maar door de scheiding heb ik weer een nieuwe moeten kopen.

Pluspunten

  • werkt goed erg gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 07-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Hm3105

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Keurige en degelijke mixer, Made in EU, Roemenië om precies te zijn. Na enkele mixers van gerenommeerde merken (maar wel Made in China) gehad te hebben nu echt gekozen voor degelijkheid.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Goede balans
  • Made in EU

Minpunten

  • Deeghaken zitten dicht op elkaar
  • Draaiknop is even wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

7,0
Net in huis, maar het product voldoet prima voor ons gebruik. Snelheid van mixen is goed en het apparaat is eenvoudig in gebruik. De degelijkheid van gebruikte materialen had wellicht wat beter gekunt.

Pluspunten

  • Eenvoud
  • Snelheid

Minpunten

  • Materiaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Timo 03-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Mixed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Handig dat er ook een staafmixer opzetstuk en maatbeker bij zit! Krachtig genoeg voor al het mixwerk, en nog stil ook

Pluspunten

  • Staafmixer opzetstuk
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bethlehem 18-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen. Inmiddels een paar dagen in bezit, werkt uitstekend. Ik beveel dit product aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Steffiej 17-05-2019
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen!

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Fijn goede knoppen. Snelheid in turbo had wat sneller gemogen. De plastic staafmixer had van metaal mogen zijn, maar is verder prima.

Reageer

Adrian 11-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alle functies in 1 apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Na 15 jaar trouwe dienst heeft het oude exemplaar het eindelijk opgegeven zoekende naar een vervanger kom ik bij de opvolger van Braun zelf uit deze dus gelijk maar gekocht, al paar keer gebruikt wat opvalt is dat de nieuwe generatie wat beter beveiligd is, m.n. voor de hakselaar is dat jammer deze moet je ingedrukt houden, overkomelijk ongemak, hopelijk gaat deze ook weer zo lang mee.

Pluspunten

  • 1 apparaat met veel functies
  • ruimte besparend
  • bewezen kwaliteit

Minpunten

  • hakselaar is beveiligd moet knop ingedrukt houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willy Dekker 11-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne haken en deegkneedhaken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Ik had een mixer nodig ivm uitbreidende kookactiviteiten.
Wilde alleen een goede mixermachine, zonder veel poespas

Pluspunten

  • Goed merk
  • Juiste accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 10-05-2019
  • Product gekocht

Fijne handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

5,0
Handig 2 in 1 hand en staaf mixer werkt zoals verwacht.
Kwaliteit goed en makkelijk schoon te maken.

Reageer

KSL 08-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handmixer met flink vermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Ik heb de handmixer pas een keer gebruikt maar mijn ervaring tot nu toe is positief. Binnen no time heb ik eiwitten opgeklopt voor merengue! Ook fijn dat de mixer een functie tot staafmixer heeft.

Pluspunten

  • Vermogen
  • Hand- en staafmixer in een

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

suzanne 05-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Prima mixer voor een prima prijs, er zit ook een staafmixer bij, wat hem extra handig maakt. Zou hem aanbevelen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 04-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede fijne mixer

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
Goede mixer en staafmixer. Staafmixer spat niet, mixer is goed verstelbaar in harde en zachte stand.

Pluspunten

  • Verschillende standen
  • Niet spetteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews