Braun HM 3105 WH

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 104 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 3105 WH op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mixer 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mixer, nog niet gebruikt

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

6,0
Kan onmogelijk een review geven, hebt het apparaat net aangeschaft. Om de cashback terug te krijgen moet je een onnodig ingewikkelde lange en vervelende weg doorlopen anders krijg je die cashback niet. Eigenlijk hoef ik hem ook al niet meer.

Reageer

Marcel 01-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige Braun Handmixer HM3105

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Deze krachtige en handige multi handmixer is een 2 in 1 apparaat, compact en degelijk. Nu een aantal dagen in gebruik en tot nu toe heel tevreden.

Pluspunten

  • Voldoende vermogen
  • Handig in gebruik
  • Diverse snelheden met turbo goed in te stellen
  • Lichtgewicht
  • Diverse accessoires

Minpunten

  • Nog niks gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MD 15-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Klein maar sterk

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Licht. Klein. Sterk(500W vermogen). Goed geprijst. Makkelijk te bedienen. Handig. Robuest. 600ml kunststof maatbeker. 5 variabele snelheden én een turbostand. Wordt geleverd met een kunststof PowerBell staafmixervoet. Ergonomisch.

Ideale handmixer.

Pluspunten

  • Sterk
  • Handig
  • Ergonomisch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Bakker 29-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Top product. Werk super handig en snel. Ideaal 3 in 1. Een mooi wit apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a-bertin@hotmail.com 24-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
Perfect. Ik ben tevreden. Duurzaam. Prijs is ook ok. Ik adviseer om te kopen

Reageer

klaar 12-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

thuis elke dag vers brood

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
Ik bak graag mijn eigen brood. een krachtige machine met prima deeghaken neemt veel uit handen

Pluspunten

  • makkelijk verwisselbare haken
  • klein en sterk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 28-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Nu voor de tweede keer deze mixer aangeschaft. Onze eerste gaat mee met onze zoon die op zichzelf gaat wonen. Super apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**e@g**l.com 28-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Het product voldoet aan de eisen die ik stel. Betaalbaar en zeer geschikt voor de dingen die ik maak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m**r@h**l.com 22-08-2021
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
De mixer klopt goed en is sterk genoeg om deeg te mixen, en is handig in gebruik.

Reageer

w**n@g**l.com 16-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Goede gewichtsverdeling waardoor hij goed in de hand ligt. Voldoende vermogen voor de mixer om te doen wat hij moet doen. Snoer zou ietsjes langer mogen zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

o**g@g**l.com 14-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
Super producten

Zou niet meer zonder kunnen
Heel handig in gebruik

Echt een top producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**s@h**l.com 27-07-2021
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Eenvoudig in gebruik. Makkelijk schoon te maken.

Reageer

Hein 25-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Prima mixer. Onze oude mixer had het gegeven. Braun is betrouwbare naam dus keuze was makkelijk gemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 22-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

een fijne handmixer

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Eind december vorig jaar de Braun HM 3105 WH gekocht, hij ligt goed in de hand en mixed goed. wat nu wel opvalt is dat deze mixer iets meer geluid maakt dan de vorige Braun mixer die wij hadden. 'wel jammer'

Pluspunten

  • sterk
  • handig

Minpunten

  • meer geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Monique 07-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig handmixer voor prima prijs

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
25 jaar geleden dezelfde gekocht en die was nu aan vervanging toe. Nieuwe werkt heel goed en heb ik nu al veel gebruikt. Top product voor prima prijs

Pluspunten

  • Compact
  • makkelijk in gebruik
  • maakt weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RS 05-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam model, ligt gewicht, geschikt voor wat zwaar beslag

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Handzaam model, ligt niet zwaar in de hand en kan zware klussen aan ivm het motorvermogen van 500 wat

Pluspunten

  • Handzaam
  • Ligt gewicht
  • Groot motorvermogen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 04-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale, goed reinigbare en krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

10,0
Onze oude mixer brandde bijna door bij het mixen van iets stevigs, daar heeft deze mixer geen problemen mee. Verder is hij goed reinigbaar en zitten er geen vervelende gleufjes of dergelijke in die lastig te poetsen zijn. Mooie is dat je hierop ook een staaf mixer kunt aansluiten. Een ideaal extraatje wat ruimte bespaart in je kast. Ben je op zoek naar een sterke handmixer dan is dit een goede koop.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Goed reinigbaar
  • Staafmixer meemonteerbaar

Minpunten

  • Snoer zou iets langer kunnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 01-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Scherpe messen en mooi uiterlijk. Ik heb de mixer direct uitgeprobeerd en ik ben zeer tevreden. De mixer ligt goed in de hand en is zeer gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede handmixer

Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

8,0
Goede Handmixer , simpel in gebruik en makkelijk dat er een staafmixer bij zit.Ook voor het maken van beslag doet hij goed zijn werk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ray 11-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne sterke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3105 WH

Algemene score

9,0
Mixer heeft 5 standen + turbo stand en heeft daardoor mogelijkheid voor hoog toerental waardoor kloppen van slagroom goed gaat. Toerental is verder goed traploos te regelen. Mixer ligt goed en fijn in de hand. Daarnaast is er een aparte opening voor de staafmixer, goed doordacht en praktisch. De multi mix 3 is compleet, compact en werkt prima! Prijs / kwaliteit verhouding super!

Pluspunten

  • Traploos tot hoog toerental
  • Compleet en compact

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews