Braun HM 3100 WH

Specificaties
Vermogen
500 watt
tile-Aantal standen
5 snelheden/standen
Type/soort
mixer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 3100 WH op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hoed 21-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niets mis mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

8,0
Mooi vormgegeven apparaat. En een zeer eenvoudige bediening.
Haken en garde zijn geschikt voor de vaatwasser.
Handig op te bergen.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 26-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stevige en krachtige mixer

Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

9,0
Jarenlang plezier gehad van mijn vorige Braun mixer, vandaar weer een Braun, zeker omdat hij inmiddels ook krachtiger is geworden en turbo snelheid kan hebben.

Pluspunten

  • kwaliteitsproduct
  • krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robtje 16-10-2019
  • Product gekocht

sterke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

8,0
sterke mixer
goede 'pasvorm
mooi design, je kan er van alles mee mixen vandaag pannekoeken gemaakt..

Pluspunten

  • vrom

Reageer

bwerf 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

8,0
Onlangs gekocht nog niet veel gebruikers ervaring, maar wel met andere Braun producten. Voorlopig doet het absoluut wat er van wordt verwacht.

Pluspunten

  • Eenvoudig bediening
  • Functioneel zonder overbodige extra's

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gandalf 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig

Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

7,0
Betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik.Al jaren mixer van het zelfde merk.
Het bakken begint met een prima hulpmiddel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K.n 18-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke mixer

Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

9,0
Ligt goed in de hand. Simpele bediening. Hier kan ik mijn oliebollenbeslag zeker mee aan! Ik hoop dat hij net zo lang meegaat als mijn vorige Braun (25 jaar).

Pluspunten

  • Sterke mixer
  • Glad. Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • De aan/uitknop is een tuimelschakelaar
  • De softgrip aan de bovenkant. Vaak snel lelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Mixer

Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

8,0
Hij voelt wat licht aan en ziet er wat speelgoedachtig uit, echter hij werkt prima. De gardes zijn dunner dan bij mijn vorige mixer, echter ze "kloppen" goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jeroen 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

8,0
Ik heb de handmixer HM 3100 van Braun net binnen, maar in de 5 minuten dat ik de handmixer van Braun heb uitgeprobeerd ben ik al laaiend enthousiast. Wat een geweldig apparaat is dit zeg. Fenomenaal!

Pluspunten

  • Voldoet aan de zwaartekracht
  • Ligt fantastisch in de hand
  • Lekker zoemend motortje

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

arjen 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en makkelijk schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

8,0
Prima mixer, door ontbreken ventilatiegaten makkelijker schoon te maken. Voldoende krachtig voor meeste mixwerk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

kaatje 10-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kek design

Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

8,0
Een heel goede krachtige mixer, die lekker vasthoudt en goed neer te zetten valt als je bezig bent met mixen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ed 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

10,0
Product gekozen omdat ik een stevige mixer zocht. Onze oude was uit de vorige eeuw en trok het niet meer. Deze Braun heeft meer dan 3x zo veel vermogen. Dat is krachtig! Snel en zonder veel geluid de heerlijkste dingen maken. Dat doet hij gewoon.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvOR 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handmixer Braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

9,0
Mixer doet wat hij zou moeten doen en is niet te zwaar. Snoer is lekker lang en de accessoires kunnen gewoon in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Veel standen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiree 16-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie prijs door de cashback

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

7,0
Deze uitgekozen omdat er momenteel een mooie cashback actie is en Braun is een gerenomeerd merk dus dat zal wel goed zitten qua kwaliteit.

nog niet gebruikt maar ziet er degelijk uit, ligt lekker in de hand

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Handmixer 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

9,0
Prima, makkelijke mixer die precies doet waarvoor die gekocht is. Het fijne is dat je heel gemakkelijk de standen kan veranderen.

Pluspunten

  • Handzaam en licht
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marietje 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MixerBraun HM 3100 WH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

8,0
Fijne solide mixer, handig en eenvoudig in gebruik. ideaal want geleverd met mix en deeghaken, ik ga hem met veel plezier gebruiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenprinses 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig, licht in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

9,0
Het is een prettig in de hand liggende mixer. Hij is krachtig en makkelijk in gebruik. Ik heb hem nog maar pas, daarom heb ik er alleen nog maar cakebeslag mee gekneed en slagroom geklopt. Dat ging uitstekend!

Pluspunten

  • krachtig
  • niet te zwaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Peter 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

10,0
In deze prijsklasse wellicht de beste keuze. Gekozen vanwege dubbele hendel waardoor hij wat beter in de hand zou moeten liggen.

Pluspunten

  • Prijs

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Timco 22-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel power

Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

10,0
Erg fijne mixer! Voelt lekker degelijk aan, ligt goed in de hand en heeft veel power!
Prijs kwaliteit verhouding is dan ook erg goed.

Pluspunten

  • degelijk
  • veel power

Minpunten

  • minder geschikt om kinderen te laten helpen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet 19-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Sterk en makkelijk schoon te houden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

8,0
De mixer is goed schoon te maken omdat er gaan hoekjes en randjes zijn waar vuil in kan komen. De staafmixer en blender passen ook prima in deze mixer.

Pluspunten

  • sterk
  • onderhouds vrij

Minpunten

  • knop om de gardes uit te nemen gaat soms zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anoniem 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3100 WH

Algemene score

7,0
Vrijwel altijd goede ervaring met Braun.
Ook met dit product ben ik erg tevreden, goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer