Bosch MFQ36460 - Reviews

Specificaties
Variabele snelheid
Ja
Uitwerpknop
Ja
Mixer afneembaar
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 246 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rengelink 28-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima mixer

Algemene score

9,0
Deze mixer lijkt bijna een complete keukenmachine, zoveel mogelijkheden voor zo weinig geld, PRIMA
Bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is meestal een negatieve reactie, iets negatiefs heb ik nog niet ontdekt!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 90 03-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
Ik heb de mixer gekocht voor het bakken van taarten en dergelijke. Wat me opviel was dat het draaiwiel van de kom zicht- en tastbaar ingevet is met olie. Deze bevind zich boven de kom waardoor ik dit onhygiënisch vind aangezien dit minder goed schoon te maken is. Nog een nadeel is dat er op de mengkom geen deksel bij te bestellen is. Dit zorgt er soms voor dat delen van het beslag de kom uit spetten.
Toch ben ik positief over dit apparaat. De afneembare mixer is goed vast te houden en niet zwaar, in tegenstelling tot andere goedkopere vergelijkbare varianten van dit product. Daarbij gaat de mixer, wanneer deze in de standaard staat, goed langs de zijkant van de kom waardoor het hele beslag word gemixt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Els 14-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch handmixer MFQ36460

Algemene score

10,0
Van het merk Bosch heb ik veel producten in huis, dus was het niet zo vreemd toen mijn handmixer stuk was mijn keuze op de Bosch handmixer MFQ36460 viel. Een goede keuze gemaakt! Gelijk de product uitgeprobeerd, mijn conclusie: Een Product die doet wat die moet doen! Aangezien ik een kleine keuken heb past de formaat ook uitstekend bij. Je hebt bij het mixen je handen vrij zodat je ondertussen aan iets anders kan doen. Toppie een aanrader die Bosch handmixer MFQ36460.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 13-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne handmixer met kom voor gemakkelijk mixen

Algemene score

8,0
Stil, draaiende kom is fijn, op de hoogste stand pakt het apparaat ook de randen in de kom, dit moet je even weten. Prima resultaat, en je hebt de handen vrij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H Bongers 11-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Een apparaat wat het zelf bakkken makkelijk maakt

Algemene score

8,3
Ik ben ben niet zo jong meer, en vond het beslag maken zwaar werk.
maar met dit apparaat is het een fluitje van een cent. super handig in gebruik, en zo weer schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Petra 05-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Efficiënte handmixer

Algemene score

7,7
Oude handmixer was defect na 20 jaar. Tijd voor een nieuwe. Ik wilde niet zo gek veel uitgeven, maar wel wel meer nieuwe snufjes dan die op het oude exemplaar zaten. Deze voldeed aan mijn wensen. Het feit dat je de mixer vast kan zetten en kan activeren en dan zelf wat anders kan doen maakt hem efficiënt. Je hebt letterlijk je handen vrij. Ook handig met een recept, waarbij je telkens langzaam een ingrediënt moet toevoegen. Ik ben tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Alex 08-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed spul

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een zeer goed product werkt uitstekend ook kwaliteits verhouding en prima apparaat en werkt zoals die hoort te werken en zeer makkelijk dat de mixer vast kan zetten voor mensen die hem niet lang vast kunnen houden ben er zeer tevreden over

Pluspunten

  • De mixer kan vast en los

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J 09-06-2016
  • Product maand in bezit

bosch mixer met kom

Algemene score

8,0
gebruiksvriendelijke mixer met kom , je hoeft de mixer niet steeds vast te houden , makkelijk om er wat bij te doen en fijn voor mensen met zere? handen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Miranda 03-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,7
Hij ligt erg prettig in de hand, qua greepvorm / licht gewicht / gewichtsverdeling / soft-touch grip en is bij gebruik zonder de mixerkom *ontzettend* stil. Met mixerkom hoor je puur het tandwiel van de kom-aandrijving, wat een normaal geluid geeft.
Bediening is eenvoudig met de duim bereikbaar en loopt licht. Ik snap alleen niet waarom de turbostand voor de 0 zit en niet voorbij de 5, echter die turbo gebruik ik zelden aangezien de 5 hard genoeg is. De schaal van 5 stappen is een goede verdeling zodat je een correcte snelheid kunt vinden. De standaard met kom vond ik in eerste instantie niet zo nodig, maar is bij nader inzien toch wel een handige toevoeging om de ruimte in je keukenkastje aan te besteden. ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bakker 12-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat voor een schappelijke prijs

Algemene score

7,0
Dit apparaat werkt prima. Alleen de deeghaken zijn van slechte kwaliteit en breken zomaar af. Dat is wel een minpunt. Voor veel brooddeeg is dit apparaat niet echt geschikt.

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Deeghaken zijn niet sterk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tinq 21-06-2016

handige en efficiënte mixer

Algemene score

10,0
Nadat de oude handmixer was overleden na 20 jaar trouwe dienst, was ik op zoek naar een gelijkwaardige vervanger. Toch heb ik gekozen voor een mixer die je naast los met de hand kan gebruiken, ook vast kan zetten. En eigenlijk heb ik hem tot nu toe alleen nog maar op deze manier gebruikt. Het is handiger dan ik dacht. Je kan even wat anders doen, of de overige ingrediënten er bij voegen. Ik was bang dat de spetters de kom uit zouden vliegen, maar tot mijn verbazing gebeurd dit niet. Ik ben er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Sas 20-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne mixer!

Algemene score

8,0
Ik heb de mixer nu pas 1 keer gebruikt, maar vind het nu al heel erg fijn. Ik kocht het, omdat ik veel positieve beoordelingen erover heb gelezen. Ik ben er heel blij mee!
Het maakt inderdaad niet al teveel geluid, voelt fijn en licht aan en doet wat het moet doen. Ik heb zin om vaker te gaan bakken! ^.^

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Julia 20-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk te onderhouden mixer met ruime kom.

Algemene score

7,7
Dit apparaat is makkelijk in gebruik en fijn om achteraf goed schoon te krijgen. Voor de 'amateurkok' een prima mixer en tevens is de losse mixer ontzettend handig voor snel bijv. slagroom kloppen. ik vind de ruime kom ook een pre.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bosch EgroMixx MFQ36460 Zeer tevreden 16-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Tevreden over het product.

Algemene score

10,0
Het werkt heel stil.
Het heeft veel W.
Makkelijk om te gebruiken en past goed bij elke hand.
Makkelijk om schoon te maken.
Het is licht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RINEKE 04-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handige hulp in de keuken

Algemene score

8,3
Na 33 jaar trouwe dienst is mijn huidige handmixer (een Philips) aan vervanging toe.
Op internet rondgekeken en daarbij werd de Bosch MFQ36460 heel goed beoordeeld.
En inderdaad;de aankoop heeft zich al goed bewezen en scoort daarbij hoog op mijn lijst van wensen, gebruiksgemak en mogelijkheden.
Met veel plezier en gebruiksgemak zal de "Boss(ch)"! menig taart- en cakebeslag gaan maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 31-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

handjes over!

Algemene score

8,0
Ik wilde heel graag zelf een taart maken, maar zag behoorlijk op tegen het langdurig romig kloppen van beslag en boter. Bij deze mixer kan ik kiezen of ik hem zelf vasthoud en klop of dat ik hem in zijn standaard zet en hem laat kloppen. Perfect! Net als de taart die ik heb gebakken ;-)
Daarbij is het geheel lekker licht, dus ik kan hem ook makkelijk in een kast wegzetten en weer pakken wanneer ik hem nodig heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Menkveld 29-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Degelijke stille mixer

Algemene score

8,0
Nu een paar dagen in gebruik. Als eerste valt mij op dat de mixer stil is in vergelijking met onze oude mixer. Ook de kom en houder komen goed van pas. Al met al ben ik tevreden met deze aankoop. Kwam na aankoop er achter dat hij ook als staafmixer gebruikt kan worden, ik weet alleen zo niet of deze accesoires los erbij gekocht kunnen worden?

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

jeroen 28-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

superhandig

Algemene score

9,0
uitstekende krachtige mixer met draaikom waardoor je veel gemak en tijdswinst realiseert. hele handige bediening met 5 standen en een manuele knop. prima apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ML 26-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mixer met kom

Algemene score

7,3
Eenvoudige maar degelijke mixer met kom. Prima voor eenvoudig gebruik van kneden en mixen. Kneedt zelfs de zwaardere deegsoorten prima.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

bojossammamma 26-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

verademing

Algemene score

8,3
Na jaren met een gewone handmixer te hebben gewerkt is deze staande mixer een verademing: 2 handen vrij tijdens het mixen, geen gespetter, geen herrie: een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews