Bosch MFQ36300 - Reviews

8,5 Lees 106 reviews
Specificaties
Variabele snelheid
Ja
Uitwerpknop
Ja
Mixer afneembaar
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 106 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ray 01-07-2016 Product paar dagen in bezit

Sterke motor bij weinig geluid

Algemene score

8,7
Tot de aanschaf van deze mixer overgegaan omdat de vorige mixer met 200 watt niet zo sterk was. Omdat ik vaak met een zwaar beslag werk, botercremes en grof biscuit, had ik toch wat meer kracht nodig en deze Bosch MFQ36300 stelt wat dat betreft niet teleur. De mixer handhaaft een consistent toerental en heeft totaal geen moeite om door de massa heen te blijven mixen. Het enige minpunt van de mixer, hetgeen ik had verwacht en graag anders had gezien, vind ik het wat lage toerental. Afgezien daarvan is het een robuust apparaat en hetgeen daarentegen weer een aangename verrassing was is het lage gewicht, in vergelijking tot onze oude mixer is het net het spreekwoordelijk veertje, en de speciaal gevormde gardes die tijdens het mixen/kloppen totaal niet lijken te spetteren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
JH 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch lichtgewicht

Algemene score

7,7
simpel licht gebruiksvriendelijk handig weg te zetten
met een hand te bedienen. Je wordt niet moe in je arm als je lang moet mixen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
idolfijn 14-06-2016 Product paar dagen in bezit

beter als een keukenmachine

Algemene score

9,7
Ik ben in het bezit van een keukenmachine, maar in sommige gevallen is een handmixer vele malen fijner, makkelijker en sneller. De handmixer van Bosch is daarbij ook nog eens superstil en licht. Heel blij met mijn nieuwe aanwinst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mevv 12-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prima mixer voor een goede prijs

Algemene score

7,0
Super stille mixer
Licht qua gewicht
Met deeghaken.
Ligt lekker in de hand.
Met handige beugel om het snoer op te rollen.
Kortom een prima mixer voor een goede prijs

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
gerdie 06-06-2016 Product paar dagen in bezit

waar vind ik het aankoopnummer?

Algemene score

5,7
ik heb een voorlopige afwijzing gehad van mijn 10 euro retour bij aankoop mixer heb alle nummers nu vermeld baal er van dat het zo onduidelijk waar ik het aankoopnummer kan vinden heb de aankoopbon toch ook gescand

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
angelien 06-06-2016 Product paar dagen in bezit

Goede en gebruiksvriendelijk mixex

Algemene score

8,0
Apparaat gekocht om voornamelijk taart beslag te mixen. Kan ook deeg mixen met de daarbij speciaal geleverde mixers. Ben zeer tevreden met de aankoop: Goede grip, maakt weinig geluid, snelheden zijn ideaal.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Fox328 05-06-2016 Product paar weken in bezit

Prima basic mixer

Algemene score

8,0
Deze mixer is heel basaal qua functies, maar kan uitstekend mixen. Licht prima in de hand, maakt minder lawaai dan onze vorige mixer en mixed echt supersnel (ik heb nog nooit zo snel slagroom klaargemaakt).

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
J v Someren 02-06-2016 Product paar dagen in bezit

Bakken kan weer.

Algemene score

9,0
Sinds afgelopen vrijdag kunnen wij gelukkig weer cake, appeltaarten en pannenkoeken bakken.
Via Kieskeurig voor deze Bosch gekozen vanwege het lage gewicht en de krachtige motor.
Ligt goed in de hand en zijn de mixer direct gaan gebruiken om een cake te bakken.
Een nog zwaarder exemplaar was niet echt nodig daar er voor het mixen van beton ander gereedschap te verkrijgen is :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marcel 29-05-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch handmixer

Algemene score

9,0
Vorige handmixer was ook een Bosch. Van de oude Bosch was de degelijkheid nogal teleurstellend. Draadbreuk en schakelaar ging uiteindelijk stuk. Deze enkel en alleen weer gekocht om geld terug actie waardoor de prijs acceptabel was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Bas 29-05-2016 Product paar dagen in bezit

Cupcakes in de maak

Algemene score

8,3
We lenen al 4 jaar een mixer bij de buren... Deze week toch maar zelf opzoek gegaan. Dit model doet wat het moet doen en is goed betaalbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
roel 28-05-2016 Product paar dagen in bezit

Prima mixer!

Algemene score

7,3
Apparaat voldoet aan de verwachtingen. Is erg stil en heeft voldoende kracht met 400 Watt om een flink beslag te kunnen mengen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
El 26-05-2016 Product paar dagen in bezit

Erg lichte en stille handmixer

Algemene score

8,7
Zoals de titel al zegt. Erg stil en erg licht. Had hiervoor een tefal handmixer maar die begaf het al na 6 maanden en was erg lawaaierig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
flwfrank 22-05-2016 Product paar dagen in bezit

handig en licht

Algemene score

8,3
Direct de handmixer gebruikt: klopt prima en is erg licht.
Slagroom was mooi stijf en het beslag van eieren/suiker/boter was erg luchtig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Johanna 10-05-2016 Product paar weken in bezit

Handmixer Bosch

Algemene score

10,0
Het is een hele fijne mixer. Zacht geluid, licht gewicht in de hand. Een dingetje om goed bij op te letten. Pas op wanneer je de mixer uit wilt zetten. Er zit een moment functie op en dan kan je doorschieten ipv de 0 naar de momentfunctie en dan draait hij wild rond. Toch beoordeel ik het met een 10 omdat het voor mij de perfecte mixer is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
René 30-04-2016 Product paar dagen in bezit

Helemaal TOP

Algemene score

9,0
Precies het apparaat dat ik nodig had. Degelijk en gemakkelijk te bedienen. TOP. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nienke 24-04-2016 Product paar dagen in bezit

Het werkt prima!

Algemene score

8,3
Zonder gebruiksaanwijzing direct te gebruiken. Licht in de hand en ligt goed in de hand. Makkelijk schoon te maken en neemt niet veel ruimte in beslag.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Kelly 21-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk, zeer licht, maakt weinig geluid.
5 standen.
Enigste minpuntje geen turboknop. Is vrij groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bas 17-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Geweldig apparaat, voor het eerst een mixer gekocht en ik kan me niet meer bedenken om zonder te moeten doen.
Ik heb al taart mee gebakken, aardappelpuree gemixt en ook nog panne koeken mee gemixt. Doet zijn werk meer dan uitstekend en ligt heel makkelijk in de hand. Met de 5 versnellingen kan je zelf bepalen hoe snel je hem wil hebben en daar boven op heb je ook nog een turbo functie en ook nog is die heel stil.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
jac 15-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Meteen in gebruik genomen, het apparaat ligt fijn in de hand zonder trillingen. Klopt slagroom fijn en snel en deeg is geen moeite.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Eliane 15-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Lichtgewicht mixer met fijne greep om vast te houden. Maakt weinig lawaai en is tevens makkelijk in gebruik. Ook voor kleine kinderhandjes is deze mixer makkelijk vast te houden en te bedienen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Toon meer reviews